Slik løser du HTC One M9 som ikke lades, sitter fast på oppstartsskjermen og overoppheting

Dette innlegget vil håndtere tre av de vanligste problemene HTC One M9-eiere har opplevd - ikke lading, sitter fast under oppstart og overoppheting. Som dere alle vet, tilbyr vi gratis Android-støtte og er åpen for e-post fra våre lesere. Problemene jeg siterte her er bare noen av de vanlige rapportene eller klagene vi mottok. Les videre slik at du vet hvordan du kan løse disse problemene i tilfelle du støter på dem i fremtiden.

HTC-One-M9-overoppheting

Bare en rask oversikt over disse problemene; problemet med ikke lading er enten forårsaket av en firmwarefeil eller et maskinvareproblem. Du vil kunne vite hva som er hva ved feilsøking. For One M9-enheter som sitter fast under oppstart, er problemet oftere forårsaket av korrupte data eller hurtigbuffere og skjer etter en oppdatering. Til slutt er overopphetingsproblemet mer komplisert enn det høres ut. Det handler ikke bare om at enheten varmes opp, men det handler om enhetens ytelse. Akkurat som mange andre problemer rapportert av M9-brukere, kan overoppheting være forårsaket av apper som har gått i orden, eller det kan være et maskinvareproblem - mer alvorlig maskinvareproblem.

For våre lesere som kan ha problemer med telefonene sine, kan du gjerne sende oss spørsmålene våre på vår Android-feilsøkingsskjema, så hjelper vi deg med å finne løsninger på problemene dine. Alt vi ber om er at du gir oss nødvendig informasjon slik at vi kan vurdere dine bekymringer nøyaktig og gi deg passende løsninger. Du kan også besøke vår HTC One M9 feilsøkingsside som inneholder alle problemene vi har adressert før, samt veiledninger, veiledning og tips du kan finne nyttige for å administrere enheten.

 1. HTC One M9 vil ikke lade i det hele tatt
 2. HTC One M9 ble sittende fast på oppstartsskjermen
 3. HTC One M9 varme opp eller overopphetes

HTC One M9 vil ikke lade i det hele tatt

Problem : Hei gutta. Jeg er en av få som eier den nye HTC One M9. Enheten har faktisk prestert bra, men nå vil den ikke lade i det hele tatt. Det skjedde bare en dag, og jeg vet ikke helt hva som forårsaket det. Selvfølgelig bruker jeg den originale laderen som fulgte med hovedenheten, og den er fortsatt den samme. Telefonen min har fortsatt 14% batteri igjen nå, og jeg er redd for at når den går tom, vil jeg ikke kunne slå på telefonen igjen. Jeg vil at du skal vite gutta at jeg ikke egentlig er en teknisk kunnskapsrik person, så hvis du kunne forklare meg hva som er galt med telefonen min, vil det være til stor hjelp for en noob som meg. Takk på forhånd og mer kraft til nettstedet ditt! - Jansen

Beslektet problem : My One M9 slo bare i går og slo av seg selv. Jeg trodde det bare gikk tom for batteri, så jeg koblet det til for å lade og la det stå i en time da jeg måtte gå til markedet. Da jeg kom tilbake, ble ikke indikatorlampen tent, men jeg er ikke helt sikker på om den tente da jeg først plugget den inn. Jeg trodde at batteriet allerede var fullt, så jeg prøvde å slå det på og det svarte ikke. Jeg koblet den til igjen og tenkte at jeg ikke plugget den tett, men det var ingen indikator, og det ladeikonet du pleide å se, det er ikke der. Så, telefonen min nekter nå å komme på igjen, og den vil ikke lade seg også. Hva er galt med det? Hjelp meg med å finne ut denne, vær så snill. - Mel

Feilsøking : Mens problemene til Jansen og Mel virker like, er de faktisk ikke de samme. Jansen har fortsatt litt strøm i telefonen sin, så det er i utgangspunktet et ladeproblem. Imidlertid døde Mels telefon, og det var det som gjorde problemet litt komplisert. Vi kan si at batteriet nettopp var tomt, og det er bare et ladeproblem, men det er ingen garanti. Hva om telefonen døde på grunn av noe maskinvareproblem som påvirker telefonens mulighet til å slå på og lade? Så jeg vil ta opp disse problemene hver for seg.

Jansen, det første du må gjøre er å koble telefonen til en datamaskin ved hjelp av den originale USB-kabelen. Datamaskinen skal kunne oppdage den, og telefonen vil svare hvis det ikke er noe problem med USB-porten eller kabelen. Hvis du kan bekrefte dette, kan du sette fokus på laderen, og siden du ikke har lov til å åpne den, må du prøve en annen lader bare for å bekrefte om telefonen vil lade, og i så fall kjøpe en ny lader .

Imidlertid, hvis telefonen ikke kan oppdages av datamaskinen din, eller hvis telefonen ikke svarer når den er koblet til, kan du prøve å bruke en annen kabel. Hvis det fortsatt er det samme, er det et kabelproblem, ellers er det et problem med porten på enheten din, og du trenger en teknikerhjelp for å få det løst.

Mel, det første du må gjøre er å prøve en annen lader bare for å se om telefonen fremdeles er i stand til å lade. Hvis ikke, er det et mer alvorlig problem med telefonen. Nå, her er et tips: selv om telefonen slår seg av automatisk fordi batteriet gikk tom, er det fortsatt en liten mengde strøm som kan lyse opp skjermen i noen sekunder. Du må vite om skjermen fortsatt vil lyse, for i så fall er det større sjanse for at det bare er et ladeproblem. I stedet for å normalt starte opp telefonen, kan du prøve å starte den i nedlastingsmodus, da den bruker mindre batteri. Dette er hvordan…

 1. Trykk og hold nede Volum ned-tasten.
 2. Mens du holder nede Volum ned-tasten, trykker du på og slipper av / på-knappen for å slå på telefonen.
 3. På dette tidspunktet skal skjermen flimre, men fortsett å holde volum ned-tasten.

Hvis du kan se røde og blå tekster, er telefonens maskinvare trygg. Imidlertid, hvis telefonen ikke startet opp i nedlastingsmodus, sender du telefonen inn for reparasjon. Det er et maskinvareproblem, og det er ikke mye vi kan gjøre for en telefon som ikke slår seg på.

HTC One M9 ble sittende fast på oppstartsskjermen

Problem : Det var en oppdatering som jeg lastet ned til telefonen min, og den startet på nytt, antar jeg at etter at den er ferdig med å installere det nye systemet. Problemet er at min One M9 nå sitter fast på den svarte skjermen med logo, og etter så mange forsøk kan den fortsatt ikke komme ut av skjermen og fortsette til den vanlige startskjermen. Så jeg antar at den nye oppdateringen ødela telefonen min, og jeg har spurt mange mennesker om dette, de vet bare ikke hva de skal gjøre. Du er min eneste sjanse til å få dette problemet løst. Svar på e-posten min og fortell meg hva jeg trenger å gjøre. Takk skal du ha. - Jessica

Beslektet problem : I går kveld forlot jeg telefonen for å lade den, og da jeg våknet i morges, fant jeg ut at telefonen var slått av. Jeg startet den selvfølgelig, og da jeg så logoen, gikk jeg rett på do og forberedte meg på jobb. Da jeg var ferdig med kaffen kom jeg for å sjekke den, og den sto fremdeles på logoen. Jeg slo den av og på igjen, men den kan ikke gå forbi logoen. Jeg er forvirret over at telefonen min gjør dette, så hvis du bare kunne hjelpe meg med det, ville det vært bra. Å, før jeg glemmer, er telefonen min en One M9. Takk folkens. Skål, Lucy .

Feilsøking : Som jeg nevnte tidligere, er det ofte skadet data eller cache eller begge deler som sitter fast under oppstart. Men før du hopper inn i noen generelle feilsøkingsprosedyrer som vil løse dette problemet, må du sørge for at det ikke bare er en enkel feil i systemet. Så prøv å starte telefonen på nytt to ganger eller mer for å bekrefte om den ikke kan starte opp normalt, og hvis det er tilfelle, fortsett med følgende prosedyrer:

Fjern SD-minnekort

Dette høres for enkelt ut til å være sant, men hvis du har et flyttbart minnekort, prøv å ta det ut, og prøv å starte telefonen på nytt. Hvis det fungerer, må du huske å slå kretsløpet på telefonen med minnet for å sikre at alt er bra.

Tørk av en M9 cache-partisjon

 1. Slå telefonen helt av.
 2. Trykk og hold nede Volum ned-tasten.
 3. Mens du holder nede Volum ned-tasten, trykker du på og slipper av / på-knappen for å slå på telefonen.
 4. Fortsett å holde volum ned-tasten til du ser røde og blå tekster på skjermen.
 5. Trykk på Volum ned-tasten to ganger for å markere alternativet 'start på nytt til bootloader.'
 6. Trykk på av / på-tasten for å velge 'start på nytt til bootloader'.
 7. Inne i Bootloader-skjermen, trykk Volum ned-tasten to ganger igjen for å markere alternativet 'BOOT TIL GJENOPPRETTINGSMODUS.'
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge det uthevede alternativet.
 9. Nå, inne i gjenopprettingsmodus, trykker du på Volum ned-tasten tre ganger for å markere alternativet 'tørk cache-partisjon' og trykk på av / på-tasten for å velge den.
 10. Etter å ha tørket cachepartisjonen, trykk på av / på-tasten for å velge "start systemet på nytt nå."

Hvis telefonen fremdeles nekter å starte opp normalt etter å ha tørket cachepartisjonen, er det ikke noe annet alternativ igjen enn å utføre master reset. Med mindre oppdateringen ikke ble vellykket eller ble avbrutt, vil denne prosedyren løse problemet.

Master Reset HTC One M9

 1. Slå telefonen helt av.
 2. Trykk og hold nede Volum ned-tasten.
 3. Mens du holder nede Volum ned-tasten, trykker du på og slipper av / på-knappen for å slå på telefonen.
 4. Fortsett å holde volum ned-tasten til du ser røde og blå tekster på skjermen.
 5. Trykk på Volum ned-tasten et par ganger for å markere alternativet 'tilbakestilling av fabrikken'.
 6. Når du er uthevet, trykker du på av / på-tasten for å velge den.

Hvis problemet vedvarer etter denne prosedyren, må det være noe galt med fastvaren. Du må få telefonen sjekket av teknikeren. Det er deres tur å feilsøke det nå.

HTC One M9 varme opp eller overopphetes

Problem : Hei gutter! Jeg vet ikke om du støtter HTC One M9, så vel som alt jeg har lest på bloggen din er for Samsung-enheter. Men uansett, jeg vil bare dele problemet mitt med deg. Jeg fikk en HTC One M9, som virkelig gikk bra til nylig da den begynte å bli varm som en gal. Jeg er ikke sikker på om problemet er med fastvaren eller med maskinvaren, men det varmer bare opp til det punktet at det er veldig ubehagelig å holde den. Jeg eide Galaxy S4 før denne, og jeg vet hva som er en 'normal' hotness og hva som er 'unormal' hotness. Jeg er ikke sikker på om du kan kalle det 'overoppheting', men det er bare ikke normalt at en telefon blir varm som enheten min gjør. Kan du hjelpe meg med dette, vær så snill?

Relatert problem : Min nye HTC One M9 bare seg selv mens den lå flatt på bordet uten å bli brukt. Jeg trodde det var et batteriproblem, men da jeg berørte det, var det så varmt. Så den ble overopphetet uten å bli brukt. Jeg lot det avkjøles og slo det på igjen, det ble slått på, men batteriet tappet så fort at det bare tok mer enn en time å tømme 63% av batteriet som var igjen, og det var fortsatt varmere enn normalt. Jeg ringte leverandøren min og fortalte dem at det kunne være et maskinvareproblem. De sa at de vil sende telefonen til HTC, og jeg kan ha den tilbake om 2-6 uker. Jeg forpliktet meg ikke ennå. Prøvde å undersøke på nettet, og jeg fant nettstedet ditt. Så her spør jeg deg hva jeg må gjøre for å fikse dette. - Marty

Feilsøking : Som jeg sa tidligere, er overoppheting veldig komplisert, da det kan være et maskinvareproblem rett opp eller bare en effekt av en app som har blitt haywire. Når det er sagt, må du umiddelbart isolere problemet, og du kan gjøre det ved å starte i sikker modus.

 1. Mens du er på, trykker du på og holder inne av / på-tasten.
 2. Trykk og hold inne Slå av-alternativet på skjermen.
 3. Når skjermbildet 'Start på nytt i sikker modus' vises, trykker du på OMSTART.
 4. Etter at telefonen har startet på nytt, vil den være i sikker modus.

Mens du er i sikker modus, bruk telefonen normalt og følg om den fortsatt overopphetes. I så fall er det et maskinvareproblem. Prøv å søke etter firmwareoppdateringer ettersom HTC allerede lanserte en oppdatering for å løse problemer med overoppheting med M9. Imidlertid, hvis telefonen ikke overopphetes i sikker modus, betyr det at en eller noen av appene dine forårsaker problemet. I stedet for å gå gjennom hver av appene dine, må du sikkerhetskopiere dataene dine og utføre tilbakestilling av fabrikken. På denne måten kan du eliminere de problematiske appene og gi telefonen din en ny start.

Hvis du allerede har lastet ned den siste oppdateringen og telefonen fremdeles overopphetes, tilbakestiller du fabrikken. Hvis problemet vedvarer, så send telefonen til reparasjon.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så send dem gjerne på [e-postbeskyttet] Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.