Hvordan fikse Samsung Galaxy S7 Edge som automatisk konverterer tekster til gruppesamtale, annet problem med tekstmeldinger

Det er en innstilling i #Samsung Galaxy S7 Edge (# S7Edge) Messages-appen som gjør at telefonen automatisk konverterer tekstmeldinger sendt til flere kontakter til en gruppesamtale. Når det er aktivert, kan alle svarene bli funnet i en tråd, og alle ser dem slik. Hvis deaktivert, men hvis en tekstmelding sendes til flere kontakter samtidig, vil hver av disse kontaktene motta meldingen som en SMS eller MMS, avhengig av om det er en vedlagt fil eller ikke.

Hvis du vil at Galaxy S7 eller S7 Edge skal sende gruppetekster uten at mottakerne svarer til alle , bør du prøve å slå av gruppesamtalefunksjonen .

Problemer med Galaxy-S7-Edge-sms-meldinger

Rapporter fra våre lesere antyder at mange S7 Edge-eiere har opplevd et problem der meldingene konverteres til gruppetekster, selv om alternativet er deaktivert. Ifølge noen startet problemet etter en firmwareoppdatering, så vi må se på det og se hva vi kan gjøre.

Fortsett å lese for å forstå mer om problemet jeg siterte i dette innlegget og lære hvordan du løser dem. Hvis du har andre problemer, må du imidlertid besøke vår feilsøkingsside for S7 Edge, for vi har allerede adressert hundrevis av problemer med denne enheten. Oddsen er at det allerede er eksisterende løsninger lagt ut på nettstedet vårt, og alt du må gjøre er å finne dem. Så prøv å finne problemer som ligner på deg, og bruk løsningen vi ga. Hvis de ikke fungerer, eller hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du alltid kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet vårt for Android.

Galaxy S7 Edge mottar tekstmeldinger som gruppesamtale etter en oppdatering

Problem : Etter den siste programvareoppdateringen. Hver gang jeg mottar meldinger, får jeg dem som en gruppeprat. I stedet som en vanlig melding. Men avsenderen har ingen problemer på siden eller startet en gruppeprat. Jeg har startet telefonen på nytt. Men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre annet. Vennligst hjelp.

Svar : Det er en innstilling for å aktivere gruppesamtale i Galaxy S7 Edge, og det bør være det første du må sjekke. Oppdateringer kan endre noen innstillinger på telefonen din, og standardinnstillingene er også forskjellige fra den gamle versjonen. For eksempel klaget mange brukere på at enhetene deres ikke lenger spiller den vanlige varslingslyden når meldinger mottas. Det er fordi den nye fastvaren hadde varslene blokkert, og hvis du ikke vet hvor du skal gå for å oppheve blokkeringen, kan du tro at det er et problem med telefonens lyd. Helt ærlig, vi har mottatt slike typer klager bare for å finne ut at det bare var en innstilling som ble endret.

Nå, for dette problemet, for å gjøre det litt tydeligere for deg, her er trinnvis guide ...

Trinn 1: Bekreft at gruppesamtaler ikke er aktivert i Galaxy S7 Edge

Når dette er aktivert, konverterer alternativet Gruppesamtaler i Innstillinger for meldinger automatisk meldinger til gruppetekster hvis telefonen oppdager at det er mer enn en kontakt under sending av meldingen. Derfor må det være det første du må sjekke:

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Programmer og velg Meldinger.
 4. Trykk på Flere innstillinger, deretter Multimediemeldinger.
 5. Deaktiver alternativet for gruppesamtale.

Alt vil gå bra hvis alternativet for gruppesamtaler ble slått på og du deaktiverte det. Men hvis den allerede er deaktivert og telefonen fremdeles prøver å konvertere tekstmeldinger til gruppetekster, er neste trinn nødvendig.

Trinn 2: Slett systembufferen slik at telefonen oppretter nye

Dette er et nødvendig trinn med tanke på at problemet oppstod etter en fastvareoppdatering. Som du vet, kan systembuffer eller alle cacher for den saks skyld lett bli ødelagt under firmwareoppdateringer, og det kan være tilfelle på telefonen din akkurat nå. Så prøv å slette cachene som ble opprettet av forrige fastvare og se om det løser problemet:

 1. Slå av telefonen.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med å tørke cachepartisjonen. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Hvis dette ikke fungerer, har du ikke noe annet alternativ enn å tilbakestille telefonen.

Trinn 3: Utfør hovedtilbakestillingen på Galaxy S7 Edge

Hvis det ikke var for firmwareoppdateringen, kan vi si at problemet er på app-nivå, men det er åpenbart ikke i dette tilfellet. I stedet for å gå til Messages-appen, er det bedre hvis vi umiddelbart prøver å fikse fastvaren, og det er ingen bedre måte å gjøre det enn master reset. Sørg for at du sikkerhetskopierer alle dataene og filene dine før noe annet, ettersom de alle blir slettet.

 1. Slå av Samsung Galaxy S7 Edge.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten. MERKNAD : Det spiller ingen rolle hvor lenge du holder nede Hjem- og volum opp-tastene, det påvirker ikke telefonen, men når du trykker og holder inne av / på-tasten, begynner det å svare på telefonen.
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder. MERKNAD : "Installere systemoppdatering" -meldingen kan vises på skjermen i flere sekunder før du viser Android-systemgjenopprettingsmenyen. Dette er bare den første fasen av hele prosessen.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Jeg er sikker på at denne prosedyren vil løse problemet, da det bare er et mindre fastvareproblem.

Galaxy S7 Edge kan ikke motta SMS og MMS

Problem : Jeg kan sende SMS- og MMS-meldinger til andre telefoner, iOS og android, men når folk sender tekstmeldinger mottar jeg ingen av meldingene fra noen telefon. iMessage ble deaktivert på min gamle iPhone før jeg byttet SIM-kort, og jeg hadde aldri noe problem før for omtrent en uke siden.

Feilsøking : Det er bare et par ting du trenger å gjøre før du eskalerer problemet til tjenesteleverandøren.

 • Prøv å sende en enkel SMS til telefonen.
 • Prøv å sende MMS til ditt eget nummer.

Hvis du ikke kan motta testmeldingene, kan det være et problem med telefonen din, kontoen din eller nettverket, og tjenesteleverandøren din kan gi deg en bedre løsning, siden den har verktøyene for å sjekke ting på slutten og tilby løsning der anses nødvendig. Imidlertid, hvis du kan motta disse testmeldingene, men ikke kan motta meldinger fra andre numre, er det kanskje ikke noe problem med enheten din, men det er lurt å fortsatt kontakte tjenesteleverandøren om det.

KOBLE TIL OSS

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.