5 telefoner med mest RAM i 2020

Vi krangler ofte om det å ha mer RAM er nødvendig for en smarttelefon. Det er også debatten om RAM-kapasitet er viktigere enn den innebygde CPU-en. Svaret er nei. Du kan egentlig ikke få den rette typen forestilling med noen av dem. Så det hjelper å ha det beste fra begge verdener, som de fleste produsenter tilbyr akkurat nå. RAM brukes til multitasking eller bytte mellom apper. Mer RAM betyr ikke nødvendigvis at du vil kunne multitaske bedre, men det hjelper å ha mer RAM på en smarttelefon. Prosessorer eller CPUer hjelper deg med å utføre oppgaver på telefonen mye raskere, enten det er å åpne en app eller bytte mellom 3-4 apper om gangen, prosessoren definerer hastigheten du får. Selv i dette tilfellet lover ikke alltid å ha en større prosessor med flere kjerner jevnere ytelse, men det hjelper alltid å ha en raskere CPU på enheten.

La oss ta en titt på noen av telefonene med mest RAM ombord. Disse fem telefonene er for tiden de beste telefonene med mest RAM på markedet, alle utgitt i 2017, og alle har 6 GB RAM eller mer, med OnePlus 5 som den eneste telefonen som for øyeblikket er på markedet med en enorm 8 GB RAM!

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy S8 + 64 GB ulåst telefon - 6,2 "skjerm - Internasjonal versjon (Midnight Black) Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P10 Plus VKY-L29 6 GB RAM / 128 GB ROM 5,5-tommers 4G LTE Dual SIM FABRIKK LÅST - Internasjonal lager ingen garanti (BLÅ) Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Honor 9 STF-AL00 5,15 tommer Kirin 960 Dual 20 MP + 12 MP (4 GB + 64 GB) Smartphone (Charm Sea Blue) Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 5 A5000 - Svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5,5 tommer Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

OnePlus 5

OnePlus 5 ble lansert bare i forrige måned, og har allerede klart å skaffe seg stor oppmerksomhet fra det globale mediet for sine to kameraer. Men telefonen har også opptil 8 GB RAM (topp variant), noe som er ganske mye. Ikke overraskende er OnePlus 5 den eneste smarttelefonen på denne listen med 8 GB RAM ombord. Det vil trolig ta produsentene minst et år til å ha en telefon med så mye RAM om bord. Så som det står, dominerer OnePlus RAM-løpet.

Telefonen leveres også med en 5,5-tommers Full HD Optic AMOLED-skjerm, et 16-megapiksel + 20-megapikseloppsett med dobbelt kamera på baksiden, et 16-megapiksel frontkamera, 6/8 GB RAM, 64/128 GB lagringsplass ( ikke-utvidbar), octa-core Snapdragon 835 SoC, Android 7.1.1 Nougat og et 3.300 mAh batteri.

Telefonens prisklasse er forskjellig for 6 GB og 8 GB RAM-varianter, der 8 GB er dyrere. Dette gjør det til et av de mest attraktive flaggskipene som er tilgjengelige i bransjen i dag, da ingen andre flaggskiptelefoner er tilgjengelige til så lave kostnader. Håndsettet er tilgjengelig via OnePlus 'offisielle nettbutikk i USA og over hele verden.

Samsung Galaxy S8 Plus

Samsung Galaxy S8 + er det større søsken til standard Galaxy S8. Selv om det ser ut som det mindre søsken, er det noen betydelige endringer under panseret. Den store 6,2-tommers Quad HD Super AMOLED-skjermen gjør den til en fullblåst phablet som setter den utenfor populære flaggskip. Telefonen er også utstyrt med opptil 6 GB RAM, noe som utvilsomt er en første for Samsung. Det er også en 4 GB RAM-variant, mens standard Galaxy S8 maksimerer 4 GB.

Telefonen leveres også med det octa-core Snapdragon 835-brikkesettet, et 12 megapiksel kamera bak, et 8 megapiksel frontkamera, 64 eller 128 GB intern lagring (utvides), Android 7.0 Nougat og et 3.500 mAh batteri. Telefonen er IP68-sertifisert vann- / støvbestandig, noe som gjør den til et veldig allsidig tilbud.

Den internasjonale versjonen av Galaxy S8 + vil gi deg en rimelig pris, mens de amerikanske modellene vil være tilgjengelige for omtrent samme pris, eller enda høyere. Alle større operatører tilbyr Galaxy S8 + i USA akkurat nå.

HTC U11

HTC U11 er en av de mest omtalte telefonene, for det meste av gode grunner. Selskapet sjokkerte mobilverdenen med tilbudet da det ble avslørt at telefonen fulgte med et av de beste mobilkameraene som bransjen hadde sett. Det er imidlertid ikke en eneste triksponni, og HTC har sørget for at håndsettet er dekket på nesten alle områder. Håndsettet leveres med 4 eller 6 GB RAM, som ser ut til å være bransjestandarden akkurat nå. Dette, kombinert med selskapets UI-dyktighet, vil uten tvil gi en beriket brukeropplevelse.

U11 pakker et 5,5-tommers Quad HD LCD-panel, den octa-core Snapdragon 835 SoC, 64/128 GB utvidbar lagring, et 12 megapiksel kamera bak, et 16 megapiksel frontkamera, Android 7.1 Nougat og en 3000 mAh batteri. Telefonen kommer også med den nye USB C reversible kontakten, som ses på hvert flaggskip som er nevnt i denne listen.

Amazon tilbyr for øyeblikket den fabrikklåste versjonen av HTC U11, mens amerikanske operatører også tilbyr enheten per nå.

Huawei Honor 9

Huawei Honor 9 får kanskje ikke mye mediedekning i Nord-Amerika, men det er fortsatt et av de beste flaggskipene som finnes i markedene i dag. Telefonen kommer med 4 eller 6 GB RAM om bord og er vakkert designet for å sikre at brukerne vet at de holder på en premium-enhet. Telefonen er utrolig tynn på bare 7,5 mm, noe som er prisverdig med tanke på den slags maskinvare den pakker.

Honor 9 kommer med en 5,15-tommers 1080p-skjerm, selskapets hjemmegrodde HiSilicon Kirin 960 oktakjernersett, 64/128 GB utvidbar lagring, 20 megapiksler + 12 megapiksler dobbeltkameraer på baksiden, et 8 megapiksel frontkamera , Android 7.0 Nougat, og et 3.200 mAh batteri.

Dessverre er håndsettet bare tilgjengelig i de asiatiske markedene per nå. Selskapet har nylig kunngjort tilgjengeligheten i europeiske markeder, selv om vi foreløpig ikke har hørt mye om en nordamerikansk tilstedeværelse.

Huawei P10 Plus

Nok et Huawei-produkt på denne listen, P10 Plus er et ganske attraktivt flaggskip fra den kinesiske produsenten. I likhet med Honor 9 kommer P10 Plus også med doble kameraer på baksiden, med selskapet som kraftig presser sine Leica-merkede kameraer på smarttelefonene siden i fjor. Telefonen er tilgjengelig i varianter kjent som L29 og L09. Sistnevnte kommer med 4 GB RAM, mens L29 kommer med 6 GB RAM som standard.

Telefonen leveres også med et 5,5-tommers Quad HD LCD-panel sammen med doble 20 megapiksler + 12 megapiksler bakkameraer, et 8 megapiksel frontkamera, 64/128 GB lagringsplass (utvides), det oktakjernede HiSilicon Kirin 960-brikkesettet , Android 7.0 Nougat, og et 3.750 mAh batteri.

Produkt Merke Navn Pris
Samsung Electronics Samsung Galaxy S8 + 64 GB ulåst telefon - 6,2 "skjerm - Internasjonal versjon (Midnight Black) Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei P10 Plus VKY-L29 6 GB RAM / 128 GB ROM 5,5-tommers 4G LTE Dual SIM FABRIKK LÅST - Internasjonal lager ingen garanti (BLÅ) Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Honor 9 STF-AL00 5,15 tommer Kirin 960 Dual 20 MP + 12 MP (4 GB + 64 GB) Smartphone (Charm Sea Blue) Sjekk pris på Amazon
OnePlus OnePlus 5 A5000 - Svart - 8 GB RAM + 128 GB - 5,5 tommer Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.