Slik tilbakestiller du Fitbit Versa

Fitbit Versa blir et av de populære smartwatch-valgene som er tilgjengelige i markedet i dag. Denne årsaken bak dette er at det har flere helse- og treningsfunksjoner som kan sammenlignes med de ledende modellene, men som selges til en overkommelig pris.

Nye eiere av denne enheten vil vanligvis vite hvordan du tilbakestiller den, noe som er viktig hvis smartklokken skal settes tilbake til sin opprinnelige fabrikktilstand. Nedenfor er trinnene du trenger å utføre.

Slik tilbakestiller du Fitbit Versa

  • Koble Fitbit Versa til ladekabelen.
  • Hold alle de tre knappene i omtrent 15 sekunder til Fitbit-logoen vises.
  • Når Fitbit-logoen forsvinner, slipper du nederst til høyre-knappen, og fortsetter å holde venstre og øverste høyre knapp til du føler en sterk vibrasjon. Dette indikerer at tilbakestillingen til fabrikken ble startet. Denne prosessen kan ta flere sekunder, og til slutt vil den statiske logoen vises, og enheten starter bildet på fabrikkåpningen (Sier gå til Fitbit.com/setup). Hvis du ikke klarer å slippe 'Nederst til høyre' -knappen i tide, eller på annen måte ikke følger prosedyren, vises den statiske logoen raskt og starter uten fabrikkinnstilling.

En annen måte å tilbakestille Versa på er å gå til Innstillinger-appen (lite tannhjulikon). Velg "Om" og deretter "Tilbakestill fabrikken."

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.