Samsung Galaxy Note 4 Kontinuerlig omstartsløyfeproblem og andre relaterte problemer

Hvis du leter etter en budsjettelefon som kan fungere bra, vil du like #Samsung #Galaxy # Note4. Prisen har falt siden den første utgivelsen i 2014, noe som gjør det til et ideelt valg for de som ikke vil bruke mye på en smarttelefon. Selv om den ikke har de fleste av de fancy funksjonene til dagens flaggskipsenheter, kan den fortsatt gi en god brukeropplevelse. Akkurat nå er det mange mennesker som bruker denne telefonen som deres pålitelige daglige sjåfør, men det er tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med Galaxy Note 4 kontinuerlig omstartsløyfe og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy Note 4 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

Merknad 4 Kontinuerlig omstartløkke

Problem: Hei, jeg leter etter noen råd om hva jeg kan gjøre for å fikse Samsung Galaxy Note 4. Batteriet mitt ble tomt. Jeg begynte å lade og den ladet som normalt. Men da jeg trykket på av / på-knappen for å slå på, vibrerer den, den svarte Samsung Note 4-skjermen vises, den tømmer ut, vibrerer og gjentas kontinuerlig - så i utgangspunktet er den på en kontinuerlig omstartløkke. Jeg har prøvd, de vanlige triksene: 1. holde inne strømknappen og deretter starte på nytt 2. ta SD-kortet ut 3. gå inn i gjenopprettingsmodus, tørke cache osv. 4. Bytte batteriet med et nytt batteri (da jeg kjøpte telefonen min , den fulgte med en ekstra) ... ingen av dem ser ut til å fungere. Telefonen fungerte helt greit, så jeg er ikke sikker på hvorfor dette skjedde. Noen råd verdsatt takk

Løsning: Når en telefon setter seg fast i en kontinuerlig omstartløkke, skyldes problemet vanligvis en eller annen programvarefeil. Det er imidlertid tilfeller når et problem med noen komponenter i telefonen forårsaker problemet.

La oss starte feilsøkingen ved å sjekke om problemet er strømrelatert. Koble telefonen til veggladeren og slå på enheten. Hvis telefonen slår på med hell, kan problemet skyldes et defekt batteri. Prøv å skaffe deg et nytt batteri, og se om dette fungerer.

En annen faktor du bør se på, er om problemet skyldes en programvarefeil. For å sjekke om dette er tilfelle, må du starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

Hvis tilbakestillingen ikke løser problemet, bør du vurdere å blinke telefonen med den oppdaterte firmwarefilen. Du kan laste ned firmwarefilen til telefonen din fra Sammobile-nettstedet, som også inneholder instruksjoner om hvordan du kan blinke telefonen riktig.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, er det mulig at dette allerede er forårsaket av en intern komponent som ikke fungerer. Hvis dette er tilfelle, foreslår jeg at du tar telefonen til et servicesenter og får den sjekket.

Merk 4 Startet Boot Looping

Problem:Hei, min Note 4 startet nylig oppstart looping. Det er fullstendig lager fra T-mobile. Jeg har hatt det siden april 2015. Etter litt undersøkelser på nettstedet ditt og på internett har jeg prøvd å begrense det. Det første jeg så på var batteriet, jeg har med meg 3 Anker-batterier hele tiden, jeg mottok dem samtidig og har prøvd å sykle gjennom dem jevnt, så jeg er ikke sikker på om det kan være et problem. Jeg har ikke installert noen nylige apper, det eneste jeg tror jeg kan tenke på som gjør situasjonen min unik, er at jo lenger telefonen er av, jo lenger inn i oppstartsprosessen går telefonen, til og med å starte og gå inn i noen applikasjoner. Men når den starter på nytt fra det punktet, kommer den ikke veldig langt. Så som et eksempel var telefonen av i 12-tiden,omtrent 10 timer senere kunne jeg komme inn i filene mine og kunne overføre rundt 20 filer til SD-kortet mitt før det startet på nytt. Så ca 6-7 minutter, så startet den på nytt og passerer ikke samsung-logoen før den fryser og starter på nytt. Kan dette være et maskinvareproblem?

Løsning: Har du et microSD-kort installert i telefonen? Hvis dette kortet har noen korrupte sektorer, kan det forårsake dette spesielle problemet. Prøv å fjerne microSD-kortet, og sjekk om problemet fortsatt oppstår.

En annen ting du bør se på er om en nedlastet app forårsaker dette problemet. For å sjekke om dette er tilfelle, må du starte telefonen i sikkermodus. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

Hvis problemet fortsatt oppstår selv i sikkermodus, anbefaler jeg at du fortsetter med en tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

Nå, hvis tilbakestillingen ikke løser problemet, er neste trinn å sjekke batteriet. Koble telefonen til laderen. Oppstår problemet når telefonen er koblet til laderen? Hvis ikke, bør du vurdere å skaffe deg et nytt batteri.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et servicesenter og får den sjekket.

Merknad 4 Stakk i Odin-modus

Problem: Telefonen min sier: Kunne ikke starte oppstart. ddi: mac_read mislyktes ODIN MODE (høy hastighet) Produktnavn: offisiell samsung Systemstatus: Tilpasset Reaktiver låser: av Knox Garanti ugyldig: 0X0 Qualcomm sikkerhetsstøtte: Aktiver (CSB) Ao SWREV: S1, T1, R1, A1, P1 sikker nedlasting: aktiver UDC-start DENNE NEDLASTINGEN ... IKKE SLÅ AV MÅLET !! Er det verdt å fikse det? eller skal jeg få en ny telefon i dette tilfellet?

Løsning: Når en telefon setter seg fast i Odin-modus, skyldes problemet vanligvis noe som har gått galt under rot- eller blinkprosessen. Hvis du ikke har rotet eller blinket telefonen din, kan det være forårsaket av en skadet telefonprogramvare. Nedenfor er feilsøkingstrinnene du trenger å utføre for å løse dette problemet.

  • Slå av telefonen, og fjern deretter batteriet og microSD-kortet (hvis du har et installert). Trykk og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette vil avlaste telefonkretsen og fjerne RAM-en. Sett inn bare batteriet, og slå deretter på telefonen.
  • Prøv å starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Hvis du er i stand til å starte telefonen på denne måten, må du utføre en tilbakestilling av fabrikken herfra. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.
  • Vurder å blinke telefonen med den oppdaterte firmware-filen.

Merk 4 Slår seg av, slår seg ikke på med mindre det er koblet til laderen

Problem: Hei, jeg har en note 4, og nylig har den kuttet av seg selv og vil ikke komme på igjen med mindre jeg kobler den til laderen og batteriet mitt vil være 100%. Jeg åpner en app eller bare prøver å ta et bilde, så klipper den seg av seg selv. Noen ganger tar jeg den bare av laderen, og den kuttes automatisk av. Hva er årsaken til dette? Hjelp?

Løsning: Det første du bør gjøre i dette tilfellet er å erstatte batteriet med et nytt, da det ser ut til at dette kan være et batterirelatert problem. Hvis problemet fremdeles oppstår, selv etter at du har byttet batteriet, er det mulig at dette kan skyldes en programvarefeil. Prøv å starte telefonen i sikkermodus for å sjekke om en app du lastet ned forårsaker problemet. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, kan det være forårsaket av en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den. Hvis problemet fortsatt oppstår selv i sikkermodus, bør du fortsette med å tilbakestille fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen.

Hvis problemet fortsatt oppstår, selv etter at du har tilbakestilt fabrikken, kan dette allerede være forårsaket av en intern komponent i telefonen som ikke fungerer. Du bør ta telefonen til et servicesenter og få sjekket om dette er tilfelle.

Merk 4 Starter ikke etter installasjon av tilpasset ROM

Problem: Merk 4 starter ikke etter å ha prøvd å installere en n7-rom. Jeg prøvde å installere note 7 rom på nytt ved å slette alt unntatt internt og eksternt SD-kort, fra twrp wipe-alternativet. Nå starter ikke telefonen opp engang.

Løsning: Det ser ut til at du har installert en korrupt firmwarefil eller at det har oppstått en feil under blinkingen av telefonprogramvaren. Du bør prøve å blinke den oppdaterte firmwarefilen til lager til enheten. Hent denne filen fra Sammobile-nettstedet og følg instruksjonene på nettstedet for å blinke enheten.

Merknad 4 Fortsetter å vibrere når du lader

Problem: Lader telefonen Når jeg prøver å koble til laderen, fortsetter telefonen å vibrere, men lader den ikke? Trenger jeg nytt batteri eller ny telefon?

Løsning: For dette problemet, må du først rengjøre ladeporten på telefonen og sørge for å fjerne støv eller smuss som kan være i porten. Du bør også prøve å lade telefonen med en annen ladekabel og vegglader.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, har du prøvd å bruke et annet batteri. Hvis dette fremdeles ikke fungerer, er det veldig sannsynlig at problemet skyldes en feil ladeport. Hvis dette er tilfelle, anbefaler jeg at du sjekker dette på et servicesenter.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.