10 beste gratis VPN for Xbox

Så du har en ny Xbox, og du vil bruke et virtuelt privat nettverk for å være sikker mens du spiller. Virtuelle private nettverk kan lett redusere online spill, men VPN-er kan også gi noen alvorlige fordeler for online spillopplevelse. Først og fremst vet du at dataene og personvernet ditt er ekstremt beskyttet på nettet - VPN maskerer IP-adressen din og krypterer dataene dine. I tillegg kan bruk av VPN tillate deg å laste ned og spille noen spill som ikke er tilgjengelige i markedet.

Redaktørens valg

Vårt valg for beste VPN er ExpressVPN. Vi har bekreftet at MLB TV fungerer med ExpressVPN, bare vær sikker på at du bruker vertsnavnet “Los Angeles 3”. Få 35% avslag på ExpressVPN her.

MER INFORMASJON

Så hvis du er klar til å begynne å bruke et virtuelt privat nettverk, må du følge med nedenfor. Vi viser deg de beste VPNene som for øyeblikket er tilgjengelige på Xbox One.

Merk:  Det kan hende du må sette opp VPN på ruteren din eller opprette en slags gjennomgang for at disse skal fungere med Xbox. I de fleste tilfeller er ikke VPN-er laget direkte for Xbox, og kan derfor ikke lastes ned fra Xbox Store.

NordVPN

Først opp, vi ser på NordVPN. NordVPN er en av bransjelederne i det virtuelle private nettverksmarkedet, og de er veldig rimelige. Nesten alle har råd til NordVPN, og koster deg bare $ 2,75 per måned. Det er veldig overkommelig, og når du registrerer deg for et abonnement, kan du til og med dra nytte av 30 dagers pengene tilbake-garanti hvis du ikke liker det. NordVPN refunderer deg fullstendig, med svært få spørsmål.

NordVPN er en av de beste alternativene på markedet av en grunn, og det har å takle den enorme infrastrukturen deres. De har faktisk et nettverk med godt over 4000 servere - dette holder ting super raske og raske. Med så mange servere, bør du ikke oppleve forsinkelser eller struping fordi NordVPN i teorien ikke burde ha problemer med overbefolkning. I tillegg holder de deg beskyttet på Internett med en 256-biters AES-krypteringsnøkkel, SHA256-autentisering, DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelse og mer.

Få det nå: Her

ExpressVPN

ExpressVPN er et annet flott virtuelt privat nettverk. De har godt over 1000 servere i infrastrukturnettverket, som igjen holder ting raskt og snappy. Du bør ikke oppleve avbrudd i internettforbindelsen i det hele tatt. Serverne deres er faktisk optimalisert for streaming, noe som betyr at du bør få ganske høye hastigheter når du trekker ned Netflix, Hulu og annet streaminginnhold.

ExpressVPN er også flott for å holde deg beskyttet på nettet. De holder deg beskyttet med et nettverk med 256-biters AES-krypteringsnøkler. På toppen av det har du SHA256-autentisering, DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelse, støtte for VPN-sikkerhetsprotokoller og mer.

Få det nå: Her

IPVanish

IPVanish er faktisk et av våre favorittvalg rett og slett fordi det er en av de enkleste VPN-ene å sette opp, når du laster den ned, logger på kontoen din, og så er du klar til å koble deg opp til IPVanish VPN-servere med høy hastighet. En av de pene tingene som IPVanish gjør er å maskere IP-adressen din. På denne måten kan du unngå lokal sensur, nettannonsører og til og med beskytte deg mot identitetstyveri. Internett-leverandøren din er ikke engang i stand til å se hva du gjør online på denne måten! I tillegg får du standard 256-biters AES-kryptering. Kryptering bremser vanligvis tilkoblingen din, men du bør faktisk ikke merke en forskjell med IPVanish.

Få det nå: Her

Turbo VPN

Kanskje du ikke vil betale for et virtuelt privat nettverk. Vi kan forstå det, spesielt hvis du bare bruker virtuelle private nettverk av og til. Turbo VPN er noe du vil ønske å se på da - denne VPN er helt gratis, ingen kreditt- eller debetkort kreves. Når du er koblet til Turbo VPN, forblir hastighetene raske og responsive. I tillegg holder de deg trygg på Internett med en standard 256-biters AES-krypteringsnøkkel. Husk at Turbo VPN benytter strupepraksis, noe som betyr at forbindelsen din vil avta under topp, høye brukstimer, vanligvis når serverne er overfylte. Det er likevel ikke et dårlig alternativ for de som trenger noe en gang i blant.

Last ned den nå: Google Play

Hotspot Shield

Hotspot Shield kan være litt bedre enn Turbo VPN, i det minste så langt som allsidigheten går. De tilbyr en grunnleggende, gratis pakke for alle. Dette betyr at du får høyhastighets VPN-tilgang helt gratis. Det kan være litt irriterende, men det er først og fremst fordi Hotspot Shield bruker annonser som inntektskilde for det. Hvis du vil ha noe litt bedre, velger du Hotspot Shields premiumpakke - dette gir deg raskere Internett-hastigheter, flere funksjoner å bruke, og blir kvitt de irriterende annonsene. Du holder deg beskyttet online med en 256-biters AES-krypteringsnøkkel.

Last ned den nå: Google Play

StrongVPN

Når vi kommer inn som vår neste favoritt VPN, har vi et ganske unikt valg - StrongVPN. StrongVPN har servere over hele verden så vel som i USA, så du vil være i stand til å maskere posisjonen din veldig enkelt for å få tilgang til geografisk begrenset innhold uten problemer. En annen grunn til at du kanskje vil vurdere StrongVPN er den store sikkerheten den har - det er faktisk noe av det tøffeste du kan finne i dag. Med 2048-biters kryptering - mer enn hva noen annen VPN-tjeneste tilbyr - er StrongVPN praktisk talt uhackbar, så du vet at du er trygg fra hackere, og irriterende annonsører vil være koblet til StrongVPNs servere. "Ulempen" er at Internett-hastigheter er litt tregere på grunn av den tøffe krypteringen.

I tillegg har StrongVPN støtte for ulike sikkerhetsprotokoller, DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelse, en automatisk drepebryter i tilfelle VPN faller, og så mye mer. StrongVPN er også ganske rimelig, slik at de fleste enkelt kan komme inn på det.

Få det her:  Google Play

VyprVPN

Deretter ser vi på VyprVPN VPN-tjenesten. I sin kjerne driver VyprVPN akkurat som alle andre virtuelle private nettverk, men det har minst et viktig poeng som personvernentusiaster vil elske: VyprVPN driver 100% uten tredjeparter, slik at du kan stole på at dataene dine blir behandlet med forsiktighet, og ikke solgt til en annonsør! Du får rask og ubegrenset båndbredde, så spillingen din blir helt uhindret. Dette er også en fin måte å forhindre struping og hindrede hastigheter på Internett-leverandøren din.

Last ned den nå: Google Play

CyberGhost

CyberGhost kommer inn som vårt neste valg. Det er gratis og elsket av millioner av brukere over hele verden. Det er faktisk over 15 millioner brukere som stoler på CyberGhost med dataene sine, og selskapet prøver alltid å forbedre seg. Du får automatisk Wi-Fi-beskyttelse, vennlig kundesupport, DNS- og IPv6-lekkasjebeskyttelse, en automatisk drepebryter, og viktigst av alt, ubegrenset båndbredde og trafikk.

En av de fine tingene med CyberGhost er at de lar deg ta med VPN-en sin for en 7-dagers prøvekjøring, som en slags prøve-før-du-kjøper-type ting. Du kan sjekke ut CyberGhost og hva det tilbyr for å sikre at det passer dine behov før du kjøper.

Få det nå: her

Sikker VPN

Deretter kommer vi til et helt gratis alternativ: Sikker VPN. Last ned Secure VPN på telefonen din, så vil du kunne koble til et virtuelt privat nettverk hvor som helst i verden, så lenge du har en internettforbindelse. Den har et brukervennlig grensesnitt, noe som gjør det enkelt å koble til et virtuelt privat nettverk. I tillegg får du 256-biters AES-kryptering, noe som er vanskelig å bryte, men til og med gir Secure VPN deg en rask internettforbindelse. Med et stort antall servere vil du kunne få raske svartider nesten hvor som helst i verden.

Last ned den nå: Google Play

Tunnelbear VPN

Tunnelbear VPN kan være sist opp på listen vår, men vi vil faktisk rangere den over Turbo VPN og Hotspot Shield når det gjelder ytelse. Alle kan opprette en Tunnelbear VPN-konto, som gir deg tilgang til 500 MB gratis data per måned. Hvis du vil ha mer ut av Tunnelbear, kan du registrere deg for en premiumpakke og få ubegrenset data per måned. De holder deg beskyttet online med en 256-biters AES-krypteringsnøkkel også, og gir deg tilgang til massevis av innhold online med muligheten til å koble til opptil tjue geografiske steder.

Last ned den nå: Google Play

Kjennelse

Som du kan se, er det mange flotte virtuelle private nettverk på markedet. Det kan gjøre det vanskelig å velge bare en av dem; Vi anbefaler imidlertid å gå med NordVPN. De har den største infrastrukturen ut av alle disse VPN-ene, de koster ikke for mye, og de er risikofrie med 30 dagers pengene tilbake-garanti.

Produkt Merke Navn Pris
ExpressVPN ExpressVPN Sjekk pris
NordVPN NordVPN Sjekk pris

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.