Slik løser du COD Modern Warfare Dev-feil 6165 | NYTT 2020!

Call of Duty Modern Warfare-spillere har rapportert en Dev Error 6165 på PC-versjonen av spillet. Dev-feilen får spillet til å krasje når det lastes inn i en enkelt eller flere spillere. Basert på det vi har samlet, er dette en av de vanligste Dev-feilene som de fleste spillere har opplevd, og vi vil tilby løsningene som har fungert for noen for din referanse.

Hva forårsaker COD Modern Warfare Dev Error 6165

Activision som er utvikler av det vellykkede første skytespillet har ikke gitt noen informasjon om hva som forårsaker feilen. Noen har oppdaget at feilen på slutten skyldtes de nye GPU-driverne. Dette gjelder ikke for alle, men noen har prøvd å endre og bruke de gamle GPU-driverne, men feilen vedvarer fortsatt. Det er også andre faktorer som kan forårsake Dev Error 6165 som er uthevet nedenfor.

Programvarefeil.

Den utilsiktede oppførselen når du starter spillet kan skyldes en programvarefeil som ble lagret over tid. Feil er den vanligste årsaken til at et spill opptrer og utviklere sender oppdateringer eller oppdateringer for å løse kjente feil.

Feil utløst av tredjepartsapplikasjon.

Det er også tilfeller når en Dev-feil var et resultat av et tredje program som nylig ble installert. I dette tilfellet må du fjerne applikasjonen hvis det ikke er nødvendig, eller installere spillet på nytt i stedet.

Uplanlagt spillserveravbrudd.

Selv et godt laget videospill som Call of Duty opplever nedetid på serveren deres fra tid til annen. Hvis dette er hovedårsaken til at spillet krasjer, kan du ikke gjøre annet enn å vente på at serveren blir løst.

Slik løser du COD Modern Warfare Dev-feil 6165

Flertallet av spillere som støter på COD Modern Warfare Dev Error 6165 var i stand til å fikse problemet basert på det vi har sjekket i kommentarfeltet i Reddit. Vi har valgt og gitt løsningene nedenfor for å prøve å fikse feilen som hindrer deg i å spille.

 1. Bruk gamle GPU-drivere.

  Som de fleste spillerne har identifisert, startet feilen på grunn av de nyeste GPU-driverne i Call of Duty Modern Warfare. Så alt du trenger å gjøre er å bruke den eldre GPU-driverversjonen for at feilen skal forsvinne. Trinnene er enkle og enkle å følge.

  -Høyreklikk på Start-menyen.

  -Velg Enhetsbehandling.

  -Velg skjermkort for å vise listen over tilgjengelige grafikkort.

  -Høyreklikk på driveren som er i bruk.

  -Velg Egenskaper-alternativet.

  -Klikk på Driver-fanen og velg alternativet Rull tilbake driver.

 2. Juster skjerminnstillingene.

  Andre klarte å løse problemet ved å justere skjermen fra 2K-oppløsning til bare full HD-oppløsning (1080p) i stedet. Prøv denne og se om det hjelper i ditt tilfelle.

 3. Installer Call of Duty Modern Warfare på nytt.

  Den generelle løsningen og antas å være den mest effektive er å avinstallere og installere spillet på nytt. Selv om denne løsningen tar tid siden nedlastingsstørrelsen nå er over 200 GB på PC, ser prosessen ut til å eliminere Dev Error 6165 som flertallet av brukere har opplevd.

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du COD Modern Warfare, som ikke har tilgang til online-tjenester
 • Slik løser du Call Of Duty Warzone Dev-feil 6558 NYTT 2020!
 • Slik løser du NBA 2K21 4b538e50 feil | Kan ikke koble til server
 • Slik løser du Crusader Kings 3 åpnes ikke på Xbox Game Pass 2020

Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for mer feilsøkingsvideoer og opplæringsprogrammer.