Slik løser du Galaxy S9-berøringsskjermfølsomhetsproblemer: berøringsskjerm har forsinket respons

Dagens # GalaxyS9 feilsøkingsveiledning vil gi svar på et av de vanligste problemene for denne enheten - berøringsskjermfølsomhetsproblem. Bare noen dager etter at S9 ble utgitt, har noen brukere begynt å legge ut i tredjepartsfora om hvordan enhetens berøringsskjerm ikke registrerte kraner eller berøringer, så Samsung måtte handle raskt ved å erstatte de problematiske problemene når de kommer. Imidlertid ble det oppdaget at det bare var noen få S9-er som hadde problemet, så det var sannsynligvis bare forårsaket av kvalitetskontroll bortfall i Samsungs forsyningskjede. Hvis du nylig har anskaffet en S9 med berøringsfølsomhet, anbefaler vi sterkt at du går rett til Samsung slik at de kan se på den.

Hvis problemet ditt startet litt senere, skyldes det sannsynligvis en programvarefeil, så du kan sjekke forslagene våre nedenfor.

Problem nr. 1: Slik løser du et følsomhetsproblem på berøringsskjermen på Galaxy S9: berøringsskjermen har forsinket respons

Berøringsskjermen min når jeg sveiper vil ha litt forsinkelse på å svare. når jeg sms, vil effekten trykke ordet for hardt til teksten min blir slik denne på grunn av forsinkelse. skjermen blir normal av seg selv etter 2-7 dager når skjermen blir for varm når jeg ikke låser skjermen noen timer på en dag. Hjelp meg. - Udeo

Løsning: Hei Udeo. Da Galaxy S9 og S9 Plus opprinnelig ble utgitt for noen måneder siden, har noen brukere rapportert at berøringsskjermen deres hadde problemer med å oppdage berøringer noen ganger. Det var imidlertid ikke et gjennomgripende problem, og vi tror Samsung allerede hadde erstattet disse enhetene. Vi kjenner ikke historien til S9, men det er en sjanse for at det kan være en av S9- og S9 Plus-enhetene som er berørt av det problemet.

Følsomhetsproblemer på Galaxy S9 berøringsskjerm

Husk at de S9- og S9 Plus-enhetene med berøringsskjermfølsomhetsproblemer hadde et iboende problem helt siden de forlot fabrikken. De var med andre ord allerede defekte da de forlot fabrikken. Selv om det ikke er mange av dem, ble problemet blåst ut av proporsjoner (internett gjør det alltid). Det var sannsynligvis noen dårlige batcher fra et bestemt forsyningspunkt som forårsaket problemet, men vi tror Samsung allerede hadde adressert det. Hvis problemet med S9-berøringsskjermen hadde vært der helt siden du først avpakket telefonen, er du sannsynligvis en av uheldig få som fikk en sitron.

Fysisk skade

Nå kan det være en helt annen historie hvis berøringsskjermen på S9 ble problematisk etter at du mistet den, eller etter at du ble våt (selv om en normalt fungerende S9 bør beskyttes mot vanneksponering til en viss grad). Hvis du fysisk påvirket S9 eller utsatte den for elementer før du opplevde dette berøringsskjermproblemet, bør du behandle problemet som forårsaket av dårlig maskinvare, og du må sende telefonen inn. Hvis det er åpenbar fysisk skade på skjermen, må du bør la en profesjonell sjekke enheten slik at du vet omfanget av problemet. Hvis du er heldig og problemet bare er isolert til skjermenheten, kan det å løse problemet for godt løse det å erstatte denne delen. Det vil fortsatt koste deg noe for reparasjonen, men dette er den eneste måten å løse en ødelagt skjerm permanent.

Programvareproblem

Hvis S9 aldri ble fysisk påvirket eller skadet eller utsatt for vann eller elementer, og problemet bare vises plutselig, kan problemet skyldes en app eller programvarefeil. For å se om du har installert en problematisk app, kan du prøve å starte den i sikker modus. I denne modusen vil ingen tredjepartsapp få lov til å kjøre, så det er en perfekt måte å vite om en app er bak trøbbel. Når du har satt S9 til sikker modus, sjekk hvordan berøringsskjermen fungerer.

For å starte S9 på nytt i sikker modus:

 1. Når S9 er slått av, trykker du på og holder inne av / på-tasten og forbi skjermbildet for modellnavn.
 2. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 3. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 4. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 5. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 6. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.

Hvis berøringsskjermen fungerer normalt i sikker modus, kan du satse på at det er en dårlig app som forårsaker problemet. For å vite hvilken app det er, følg disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S9 fortsatt nekter å slå på igjen, gjenta trinn 1-4.

Tørk av telefonen

Hvis det ikke er noen endring i berøringsskjermens atferd når telefonen i det hele tatt er i sikker modus, kan det være et operativsystemproblem bak det. For å fikse det, vil du tørke av telefonen og tilbakestille alle programvareinnstillingene til standardinnstillingene ved å tilbakestille fabrikken. Dette er hvordan:

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.
 11. Sett enheten opp, men ikke installer noen app.
 12. Se etter problemet.

Få profesjonell hjelp

Hvis berøringsskjermen på S9 fortsetter å oppføre seg uberegnelig, selv når det ikke er lagt til apper etter en tilbakestilling av fabrikken, må det være et internt problem du ikke kan fikse. Sørg for at du lar Samsung sjekke det, slik at de kan gi deg råd om det kan repareres eller ikke, eller om erstatning av enheten er den eneste oppløsningen.

Problem nr.2: Hvordan gjenopprette innhold fra Galaxy S9 hvis skjermen er skadet

Hei. Jeg slapp S9 fra fanget mitt da jeg gikk ut av bilen min og slo LCD-skjermen min, nå fungerer den ikke og skjermen er svart. Jeg kan fortsatt lade det og høre varsler og lysene nederst lyser, men det er det. Jeg hadde slått av Bluetooth tidligere den dagen f.Kr. batteriet mitt var nesten dødt. Jeg vil gjerne kunne få sangene og bildene mine fra telefonen. Jeg har lest noen folk sier at en MHL-adapter ikke vil fungere på en S9, så jeg har ikke prøvd å kjøpe en. Har du andre råd enn å erstatte skjermen som gir meg tilgang til, wwven hvis en måte å bare speile telefonen på eller dataskjermen slik at jeg kan få tingene mine fra telefonen? - Sara

Løsning: Hei Sara. Dessverre er skjermen på S9 ikke bare en måte å se bilder og videoer på, men også å samhandle med operativsystemet. I 99% av tilfellene som ligner på deg, påvirker fysisk skade vanligvis både digitalisereren og LCD-skjermen. Sistnevnte er komponenten som viser tingene du ser, for eksempel bilder og videoer, mens digitalisereren er et tynt lag på toppen av skjermen som oversetter berøringen din til signaler. Hvis begge komponentene er skadet, er det ikke mulig å få tilgang til innholdet på lagringsenheten din.

Prøv å koble S9 til datamaskinen

Legg merke til varselet som vises på statuslinjen når du kobler telefonen til en datamaskin? Det kalles USB-varslingsalternativer, og funksjonen er å gi deg muligheter for hva du skal gjøre når Android er koblet til en annen enhet via USB. Når du trekker ned statuslinjen, vil Android-tjenesten vanligvis spørre deg først om hva du skal gjøre for USB-tilkoblingen. Et av alternativene bør være å tillate overføring av mediefiler. Dette alternativet vil vanligvis bli nominert som standard når du allerede har koblet S9 til datamaskinen din før. Dette betyr at hvis det ikke skjedde noen systemendringer i både S9 og datamaskinen mellom den gang de sist ble koblet til via USB og nå, kan S9 automatisk oppdages av datamaskinen for å tillate filoverføring. Dette alternativet vil bare være tilgjengelig, men hvis du låser opp skjermen til S9.Hvis skjermen er for øyeblikket låst, kan datamaskinen din fremdeles oppdage S9, men den får ikke tilgang til innholdet i telefonen. Av sikkerhetsmessige årsaker er tilgang til S9-filene dine bare tillatt hvis skjermen er låst opp. Siden du ikke klarer å gjøre det med en dårlig skjerm, sitter du fast.

Hvordan speile S9-skjermen

Dessverre er det ingen måte å speile S9-skjermen til en TV eller skjerm, selv om du har en adapter som en USB-C-til-HDMI-adapter eller trådløs gadget som du tidligere har tillatt. Årsaken til det er sikkerhetsfunksjonen for skjermlåsing på S9. Med mindre du aldri setter en skjermlås før skjermen ble skadet, er innholdet ditt godt borte. Det beste for deg å gjøre er å la en uavhengig tekniker bytte ut skjermenheten for deg. Hvis dette innholdet er viktig for deg, er det ikke ideelt å gå på Samsung-ruten fordi enheten mest sannsynlig vil bli utslettet når den returneres til deg. Forsikre deg om at du eksplisitt ber en uavhengig tekniker om ikke å tørke av telefonen etter utskifting av skjermen.