Slik løser du Galaxy S10 vil ikke koble til 4G LTE 4G LTE fungerer ikke

Selv om den ikke lenger regnes som den raskeste nettverksmodusen på dette tidspunktet, er 4G LTE fortsatt den mest brukte rundt om i verden. Noen operatører har allerede utrullet 5G-nettverk, men de er fortsatt betydelig få, og bare et lite antall lokasjoner liker dem. Så hvis Galaxy S10 har et problem med 4G, kan det virkelig være en frustrasjonssituasjon. Finn ut hvordan du løser Galaxy S10 er at 4G LTE-tilkoblingen ikke fungerer nedenfor.

Før vi fortsetter, vil vi minne deg på at hvis du leter etter løsninger på ditt eget # Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden. Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Slik løser du Galaxy S10 vil ikke koble til 4G LTE | 4G LTE fungerer ikke

Hvis Galaxy S10 ikke klarer å koble til 4G LTE-nettverk, må du gjøre en rekke feilsøking for å fikse det. Lær hvordan du fikser Galaxy S10 hvis 4G LTE ikke fungerer på den.

4G LTE fungerer ikke rett nr. 1: Start enheten på nytt

Hvis 4G LTE ikke fungerer på Galaxy S10, er det første feilsøkingstrinnet du vil gjøre, å oppdatere systemet. Dette er vanligvis effektivt for å fikse nettverksproblemer forårsaket av mindre eller midlertidige feil. Noen ganger trenger en bruker bare å starte enheten på nytt for å fikse nettverksproblemer. Hvis du ikke har prøvd dette ennå, må du sørge for å gjøre det. Det du vil gjøre kalles soft reset. Dette er i utgangspunktet en omstart med sikte på å rydde systemet ved å simulere effekten av et batteridrift. For å gjøre det, trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene i omtrent 10 sekunder. Når telefonen har startet på nytt, slipper du knappene. Dette er vanligvis effektivt for å fjerne feil som ble utviklet når et system er i gang en stund. Vi foreslår at du starter Galaxy S10 på nytt med denne metoden minst en gang i uken for å redusere sjansene for feil.

For noen Galaxy S10 kan det være en litt annen måte å komme til samme metode. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold nede Power + Volume Down-knappene i omtrent 10 sekunder eller til enheten slår på. La flere sekunder før skjermbildet Maintenance Boot Mode vises.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Du kan bruke volumknappene til å bla gjennom de tilgjengelige alternativene og nedre venstre knapp (under volumknappene) for å velge. Vent i opptil 90 sekunder til tilbakestillingen er fullført.

4G LTE fungerer ikke fix # 2: Sett inn SIM-kortet på nytt

En annen måte å tvinge en S10 til å oppdage 4G LTE er ved å koble SIM-kortet midlertidig. Ved å gjøre dette, vil systemet prøve å sette i ny nettverkskonfigurasjon, som noen ganger kan hjelpe til med å fjerne mindre feil. For å unngå å ødelegge data, må du først slå av telefonen før du tar ut SIM-kortet. Gjør det samme før kortet settes inn igjen.

4G LTE fungerer ikke fix # 3: Kontroller signalet

Hvis 4G LTE ikke fungerer, og signalet forsvinner på enheten din, er det en indikasjon på at det kan være et nettverksproblem. Hvis du tidligere hadde god LTE-forbindelse i det samme området, kan du prøve å flytte til et åpent sted der signalet kan være sterkere. For å sjekke, kan du bruke en annen kompatibel enhet. Forsikre deg om at den andre telefonen fungerer med samme nettverk før, og at den er LTE-kompatibel. Sett inn SIM-kortet til det og se om det viser 4G LTE eller ikke. Hvis 4G-nettverksmodus dukker opp og fungerer normalt, kan det bety at det er et problem med S10. fortsett å feilsøke det ved å følge våre forslag nedenfor. Hvis det motsatte er sant, bør du vurdere å få hjelp fra nettoperatøren.

4G LTE fungerer ikke fix # 4: Velg 4G LTE-nettverk manuelt

I noen tilfeller kan manuell valg av nettverksmodus tvinge nettverkskonfigurasjon til å endre og løse problemer. Hvis du ikke har prøvd dette ennå, følger du disse trinnene for å tvinge enheten manuelt til å bruke 4G LTE:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Tilkoblinger.
 3. Trykk på Mobilnettverk.
 4. Trykk på Nettverksmodus.
 5. Avhengig av alternativene dine, bør du velge den som indikerer 4G eller lignende: LTE / 3G / 2G (automatisk tilkobling).
 6. Start enheten på nytt og se etter problemet.

4G LTE fungerer ikke fix # 5: Oppdater systembufferen

Hvis 4G LTE sluttet å virke etter installasjon av Android-oppdatering, kan det være et problem med systembufferen. Noen ganger kan en systembuffer bli ødelagt eller utdatert etter endringer i hele systemet som etter en oppdatering. For å sjekke, prøv å rydde cachepartisjonen slik at Android blir tvunget til å bygge en ny. Slik gjør du det:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

4G LTE fungerer ikke fix # 6: Installer oppdateringer

Fra tid til annen oppdages nye nettverksfeil, slik at transportører må frigjøre rettelser for dem. Disse løsningene følger noen ganger med systemoppdateringer. Hvis årsaken til at 4G LTE ikke fungerer, er kjent av nettoperatøren din, og de allerede har laget en løsning for dem, må du sørge for å installere oppdateringer. Det er vanligvis to typer oppdateringer du kan installere: appoppdateringer og Android- eller systemoppdateringer. I noen tilfeller kan en tredje type oppdatering bli utgitt av operatører for å adressere en unik feil som vises i deres system. Uansett hvilken oppdatering det vil være, må du sørge for å installere dem for å løse problemer eller for å forhindre at nye feil utvikler seg. Carrier-oppdateringer utgitt på samme måte som Android-oppdateringer utført, så alt du trenger å gjøre er å tillate installasjonen når den vises i statuslinjen.

4G LTE fungerer ikke fix # 7: Start på nytt i sikkermodus

En annen mulig årsak til problemet ditt er en dårlig tredjepartsapp. Prøv å kjøre enheten til sikker modus for å sjekke. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold nede strømknappen til vinduet Slå av vises, og slipp deretter.
 2. Trykk og hold på Slå av til ledeteksten i sikker modus vises, og slipp den deretter
 3. For å bekrefte, trykk på Sikker modus.
 4. Prosessen kan ta opptil 30 sekunder å fullføre.
 5. Ved omstart vises "Sikker modus" nederst til venstre på startskjermen.

Husk at tredjepartsapplikasjoner er deaktivert i denne modusen, så det du kan bruke er forhåndsinstallerte apper. Hvis 4G LTE ikke fungerer, vises ikke i sikker modus, betyr det at problemet skyldes en dårlig app. Avinstaller appen du nylig har installert, og se om det løser det. Hvis problemet vedvarer, bruk eliminasjonsprosessen for å identifisere den useriøse appen. Dette er hvordan:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S10 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

4G LTE fungerer ikke fix # 8: Tilbakestill nettverksinnstillinger

Noen former for 4G LTE som ikke fungerer, tilskrives dårlig nettverkskonfigurasjon. Prøv å tilbakestille nettverksinnstillingene og se om det hjelper:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Generell styring> Tilbakestill> Tilbakestill nettverksinnstillinger.
 3. Trykk på Tilbakestill innstillinger.
 4. Hvis du har konfigurert en PIN-kode, skriver du den inn.
 5. Trykk på Tilbakestill innstillinger. Når du er ferdig, vises et bekreftelsesvindu.

4G LTE fungerer ikke fix # 9: Fabrikkinnstilling

Hvis ingen av løsningene ovenfor har fungert så langt, bør du vurdere å tørke telefonen med tilbakestilling av fabrikken. Fabrikkinnstilling vil tørke programvaren og bringe alle innstillinger til sin fungerende fabrikkstatus. Hvis årsaken til problemet er programvare, kan tilbakestilling av fabrikken hjelpe. Nedenfor er de to måtene å tilbakestille S10 fra fabrikken:

Metode 1: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 via Innstillinger-menyen

Dette er den enkleste måten å tørke av Galaxy S10. Alt du trenger å gjøre er å gå under Innstillinger-menyen og følge trinnene nedenfor. Vi anbefaler denne metoden hvis du ikke har problemer med å gå under Innstillinger.

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data og fjern Google-kontoen din.
 2. Åpne Innstillinger-appen.
 3. Bla til og trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Velg Tilbakestill fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 6. Les informasjonen, og trykk deretter på Tilbakestill for å fortsette.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen.

Metode 2: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis saken din er at telefonen ikke starter opp, eller den starter, men Innstillinger-menyen er utilgjengelig, kan denne metoden være nyttig. Først må du starte enheten til gjenopprettingsmodus. Når du har fått tilgang til Gjenoppretting, er det på tide at du begynner med riktig tilbakestillingsprosedyre. Det kan ta noen forsøk før du får tilgang til Recovery, så vær tålmodig og bare prøv igjen.

 1. Hvis det er mulig, kan du lage en sikkerhetskopi av dine personlige data på forhånd. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 2. Du vil også sørge for at du fjerner Google-kontoen din. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 3. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 4. Trykk og hold inne Volum opp-knappen og Bixby-knappen samtidig.
 5. Mens du fremdeles holder nede Volum opp og Bixby-tastene, holder du inne av / på-knappen.
 6. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå. Når du ser dette, slipper du knappene.
 7. Bruk Volum ned-knappen til du markerer 'Tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge 'Wipe data / factory reset.'
 9. Bruk Volum ned for å markere Ja.
 10. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte tilbakestilling av fabrikken.

4G LTE fungerer ikke fix # 10: Kontakt operatør

Hvis 4G LTE fremdeles ikke fungerer på dette tidspunktet, må du få hjelp fra nettoperatøren. Etter å ha gjort forslagene ovenfor, har du allerede slått fast at det ikke er noe problem med enheten din i det hele tatt. Den mest sannsynlige årsaken kommer fra nettverket ditt, så husk å snakke med dem om dette. 


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er følsomt i tid, kan du finne en annen måte å løse problemet på.

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.