Kindle Oasis vs Voyage Best Ebook Reader Tablet i 2020

Boklesning er ikke så vanlig som for noen år siden. eBøker har dominert markedet lenge nå, med Amazon som ledende i all e-boksuksessen. Med lanseringen av sin Kindle eBook-leser for flere år siden, førte selskapet til en massiv endring i bransjen, noe vi ikke helt forventet. I dag har Amazon utvidet til fullblåste nettbrett solgt under tenningsnavnet til nylig. Alt dette mens eBook-lesere har fortsatt å oversvømme markedene, selv om Amazon fortsetter på sin gode måte med en rekke eBook-lesere. Forhandleren tilbyr for øyeblikket Kindle, Kindle Paperwhite, Kindle Oasis og Kindle Voyage.

Produkt Merke Navn Pris
Amazon Kindle Oasis E-reader - Grafitt, 7 \ "høyoppløselig skjerm Sjekk pris på Amazon
Amazon Kindle Voyage E-reader, 6 \ "høyoppløselig skjerm Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Interessant, selskapet har nylig oppgradert Kindle Oasis med noen attraktive funksjoner. The Voyage, derimot, har ikke blitt oppdatert siden 2016. Men det er ikke spesielt et problem gitt at begge e-bokleserne har sine styrker og svakheter. Hvis du blir revet mellom de to enhetene, vil denne sammenligningsartikkelen hjelpe deg med å bestemme deg. Selv om prisen også kan spille en stor rolle i din beslutning, handler det ikke alltid om kostnadene. Så la oss ta en titt på begge e-bokleserne for å finne ut hvilken som er den beste.

Kindle Oasis vs. Voyage Best Ebook Reader Tablet i 2018

Kindle Oasis

Funksjoner

Kindle Oasis 2017 er en betydelig oppgradering i forhold til forgjengeren. For det første kommer den med en større skjerm, slik at brukerne kan forstå mer innhold per bok. Skjermen kommer også med 12 lysdioder for belysning, noe Voyage ikke har. Den nydelige 7-tommers skjermen setter den i nettbrettkategorien, men den er fortsatt veldig mye en eBook-leser.

Fordeler og ulemper

Som med alle enheter, er det sikkert fordeler og ulemper, selv om det ikke er mange her. Når vi sammenligner med Voyage, er Oasis milevis foran i de fleste avdelinger. Kanskje er prissettingen den eneste forskjellen, og kanskje ulempen her da du må punge ut betydelig mer på Oasis enn på Voyage. Oasis er også litt tykkere enn Voyage, noe som kan forventes med tanke på at det er en betydelig oppgradert modell.

Nå for proffene. Vel, det er en lang liste. EReader er vannavstøtende, noe som er en stor avtale for e-lesere, men ikke spesielt for mobile enheter i bransjen. Designet trenger også en spesiell omtale her, da det kommer med passende plasserte håndtak for komfortabel bruk. Det er knapper på kanten for å hjelpe deg med å bla siden beleilig. Det er klart at enheten ble forberedt med ergonomi i tankene. Dette sikrer at du kan være hekta på boken din i lengre intervaller.

The Voyage er tilgjengelig i både WiFi og WiFi + 3G-modeller, omtrent som Voyage. Dette lar brukerne synkronisere e-bøkene sine ved hjelp av mobildata, i stedet for å vente på en WiFi-tilkobling. Det anbefales å ha en ubegrenset plan for å unngå unødvendige overforbruk. Når det gjelder batterilevetiden, hevder Amazon at Oasis kan vare i flere uker på en enkelt lading. Dette betyr at du ikke trenger å stokke rundt for en lader annenhver dag. Enheten kommer med 8 eller 32 GB lagringsplass om bord, som kan lagre tusenvis av bøker uten å gå tom for plass.

Med tanke på disse tingene er det viktig å forstå at Oasis er bedre på nesten alle mulige måter. Men det sier ikke mye fordi Oasis ikke har mye konkurranse i markedet akkurat nå. Det forventes å være slik i overskuelig fremtid, og det er usannsynlig at vi ser noen endringer.

Priser

Som vi sa, vil Oasis ikke bli billig. EReader med WiFi + 3G vil er tilgjengelig på Amazon akkurat nå. Mange vil vurdere å få en fullverdig nettbrett til den prisen, og de tar ikke feil når de vurderer det. Dette er imidlertid den mest avanserte e-bokleseren du kommer over i naturen. Hvis målet ditt er å lese så mange bøker så effektivt som mulig, kan du ikke se mye lenger enn den helt nye Kindle Oasis.

Kindle Voyage

Funksjoner

Den velprøvde premium Kindle, Voyage, kan være gamle nyheter veldig snart, gitt at Amazon markedsfører den helt nye vanntette Oasis. Voyage har imidlertid sin appell knyttet til seg. Viktigst er at den slanke kroppen, som inneholder en 6-tommers skjerm, er lettere å holde og lettere også. Selv om vekten mellom de to enhetene knapt kan skilles, kan vi ikke anse at dette er en fordel for Voyage.

Fordeler og ulemper

Noe av det største positive med Voyage er at det er betydelig billigere enn den nye Oasis. Klart det mangler vannmotstand og noen av de andre fancy funksjonene, men det er fortsatt en ganske anstendig e-bokleser, ment for puristene. Skjermen etterlater imidlertid mye å være ønsket, siden den har et innebygd lys for belysning i mørket. Dette kan vise seg å være en viktig faktor for kunder som vurderer de to e-bokleserne.

The Voyage kommer med en primær og standard skiferlignende design som vi har sett på mange Kindles før. Så det er ingenting å skrive hjem om med hensyn til design. Lagringen er etter min mening en skikkelig svikt her, da Voyage bare kommer med 4 GB innebygd lagring. Selv om dette lar deg lagre mange bøker på Kindle, kan 4 GB rett og slett ikke være nok for noen med en enorm samling. Som navnet antyder, er Voyage ment for reisende som ikke kan ha med seg alle bøkene sine. Det tjener det formålet veldig bra, selv om vi føler at noen funksjoner mangler her. Men la oss sette det i tide siden det ble lansert første gang i 2016. Da var Voyage et ganske anstendig tilbud. Imidlertid, med den nye Oasis som ankommer scenen, må Reisen dessverre ta baksetet.

Priser

Kindle Voyage-pakken inkluderer et skinndeksel, en strømadapter og selvfølgelig selve enheten. Selv om denne prisen er berettiget for en pakke, føler vi at Reisen fortsatt er for dyr i forhold til Oasis. Men hvis du blir revet av prisingen, er det trøst å vite at du vil spare penger her.

Konklusjon

Det er ingen tvil om at den nye Oasis er den beste e-bokleseren som er tilgjengelig i markedet. Når vi holder dette i bakhodet, synes vi det er veldig vanskelig å anbefale Voyage til våre lesere. Hvis du leter etter en grunnleggende e-leser, kan du se mot Kindle Paperwhite, som er et mye billigere alternativ. Men hvis du ønsker å ta en avgjørelse basert på innebygde funksjoner og fordeler, er det ikke bra, og du vil absolutt måtte gå med Oasis.

Produkt Merke Navn Pris
Amazon Kindle Oasis E-reader - Grafitt, 7 \ "høyoppløselig skjerm Sjekk pris på Amazon
Amazon Kindle Voyage E-reader, 6 \ "høyoppløselig skjerm Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.