Bluestacks mot Andy beste Android-emulatorer for PC i 2020

Emulering er et flott verktøy som lar deg kjøre noe designet for en bestemt konsoll til en annen. Så for eksempel, i dette tilfellet, snakker vi i dag om og sammenligner 2 emulatorer som lar deg spille Android-spillene dine og kjøre Android-mobilappene dine rett på skrivebordet.

Dette er flott av et par grunner. For det første er det mange intense spill for mobil! Clash of clans og lignende spill krever mye tanke (og batterilevetid). De er virkelig så store at det ville være utrolig å spille dem rett på dataskjermen. Dette er nyttig for det, men også hvis du bare bruker datamaskinen din mer enn enheten din, kan du koble emulatoren opp for å sikre at du blir varslet om meldinger, slik at du ikke trenger å være bundet til telefonen hele dagen.

To veldig populære Android / PC-emulatorer akkurat nå er BlueStacks og Andy. De er begge ganske fantastiske, så for å hjelpe deg med å begrense hvilken du vil få, skal vi sammenligne funksjonene deres. Så uten videre, her er vår ta.

Bluestacks

Bluestacks er en Android-emulator for PC som har mye å tilby. Etter en enkel nedlastingsprosess kan du begynne å spille alle favorittspillene dine på den store skjermen: din PC! Det er ikke bare for spill, for du kan også bruke andre populære apper som Whatsapp, Viber, facebook Messenger og mer.

Et vanlig tema blant mange emulatorer er at de bare pleier å være litt på den langsomme siden, og også litt sparsomme på skalaen til grafikkvalitet. Du vil imidlertid være glad for å høre at dette ikke er tilfelle med Bluestacks. På grunn av deres signatur "layercake" -teknologi får du tilgang til alle favorittene dine, med fantastisk grafikk av høy kvalitet og jevnt spill.

Få det her: Bluestacks

Andy

Andy er en annen flott emulator. Du kan spille alle favorittspillene dine og få tilgang til forskjellige apper, alt fra Clash of Clans helt til facebook eller meldingene dine. Men det fine med denne spesielle emulatoren er at du virkelig kan bruke telefonen din sammen hvis du ønsker det. For eksempel kan du konvertere telefonen til en ekstern kontroller, bruke den til skylagring og mer. Det er også sensor-, kamera- og mikrofonintegrasjon, designet for en uforglemmelig spillopplevelse.

En av de fine tingene med Andy er at spillene og appene dine synkroniseres med Google-kontoen din. Så hvis du spiller på datamaskinen din og trenger å komme deg på jobb, kan du hente den i lunsjen på telefonen din. Sømløsheten i det hele er virkelig fantastisk, så du kan bare fortsette å gå videre i nivåer, enten du har en time eller bare noen få minutter her og der gjennom dagen.

Få det her: Andy

Sammenligning

Både Bluestacks og Andy er fantastiske emulatorer, og vi er ganske sikre på at du vil elske den du bestemmer deg for å få. De gratis programmene i seg selv har ikke så mange forskjeller, da de begge støtter Android-spill og lignende apper. Men de har forskjeller på andre områder, tro det eller ei, så vi kommer til å fortsette og dele dem med deg.

Den største forskjellen mellom Bluestacks og Andy er Enterprise. Mens du kan laste ned både Bluestacks og Andy gratis til personlig bruk, tilbyr de begge Enterprise-alternativer, som du må betale for, fordi det er en lisens.

Andy er veldig på forhånd med kostnadene for Enterprise-alternativet. Du kan enten betale $ 12 i måneden eller forhåndskjøpe hele året på bare $ 99. Hvis du gjør dette, vil du kunne spille på flere forskjellige datamaskiner, få tilgang til premiumstøtte (hei hjelp fra utviklere!), Få tidlig tilgang til nye utgivelser og mer. Det er virkelig et flott tilbud, og du vet hva du får i forkant.

Bluestacks, derimot, er ikke så tydelig på hvordan deres Enterprise-program fungerer, selv om de sier at det vil fjerne annonsene fra emulatoren. Enterprise-programmet deres er mer rettet mot å spesifikt brukes i et kommersielt miljø, så det er flere bøyler du må hoppe gjennom. Og når jeg sier bøyler, mener jeg å opprette en konto med dem, gi dem bedriftsinformasjon, kontraktsavtale og så videre. Mens Andys Enterprise-program er designet enkelt, enten for standardbrukere eller kommersielle brukere (fordi begge kan ha nytte av funksjonene), er Bluestacks Enterprise-program egentlig bare for kommersielle brukere.

Når det kommer til stykket, anbefaler vi at du dykker enda dypere og sjekker hvilket grensesnitt du foretrekker, og mer snuskige detaljer. Som vi tidligere nevnte, skal begge emulatorene kjøre de samme spillene og andre apper, men hva slags opplevelse leter du etter? Hvis du er villig til å betale noen få dollar hver måned, lover Andys Enterprise-program mye, selv om du ikke er en bedrift som ønsker å bruke programmet deres.

Kjennelse

Du kan ikke gå galt med noen av disse flotte emulatorene. Hvis du virkelig ikke kan bestemme deg, anbefaler vi å prøve dem. Ja, begge deler! Fordi de grunnleggende versjonene er helt gratis, har du ingenting å tape på å ta hver for en spinn. Og når du velger en, må du fortelle oss alt om det i kommentarfeltet. Vi vil gjerne høre tankene dine om programmet!

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.