Virkelig løsning for lading pause på Galaxy S10 | feilsøk Galaxy S10-ladeproblem

Lading som er satt på pause er et av de vanligste problemene på Samsung Galaxy-enheter tidligere. Det kan skje når du lader både trådløst eller kabel. For å fikse ladingspauser på Galaxy S10, følg løsningene i denne feilsøkingsartikkelen.

Virkelig løsning for lading pause på Galaxy S10 | feilsøk problem med Galaxy S10-lading

Hvis du har problemer med Galaxy S10 når du lader, bør dette innlegget hjelpe. Nedenfor er feilsøkingstrinnene du må gjøre hvis du har ladet en pause i feil på S10.

Lading stoppet feilretting nr. 1: Start telefonen på nytt

Ladning midlertidig stoppet feil kan oppstå utenom det blå, men i noen tilfeller er det også bare et resultat av en mindre feil. For å se om årsaken til problemet på S10 er midlertidig, kan du prøve å gjøre en soft reset. Dette er en annen form for omstart av enheten, men simulerer effekten av et "batteritrekk". Dette tillater tømming av RAM på toppen av den generelle forfriskende prosessen i systemet. For å gjøre det, trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene i omtrent 10 sekunder. Når telefonen har startet på nytt, slipper du knappene. Dette er vanligvis effektivt for å fjerne feil som ble utviklet når et system er i gang en stund. Vi foreslår at du starter S10 på nytt med denne metoden minst en gang i uken for å redusere sjansene for feil.

For noen Galaxy S10 kan det være en litt annen måte å komme til samme metode. Dette er hvordan:

 1. Trykk og hold nede Power + Volume Down-knappene i omtrent 10 sekunder eller til enheten slår på. La flere sekunder før skjermbildet Maintenance Boot Mode vises.
 2. Velg Normal oppstart fra skjermbildet Maintenance Boot Mode. Du kan bruke volumknappene til å bla gjennom de tilgjengelige alternativene og nedre venstre knapp (under volumknappene) for å velge. Vent i opptil 90 sekunder til tilbakestillingen er fullført.

Lading stoppet feilretting nr. 2: Bekreft at ladetilbehør fungerer

Hver gang du får feilmelding i pause, er det aller første du vil gjøre å sjekke kabelen og adapteren. Hvis du tilfeldigvis bruker et annet sett med ladetilbehør, og ikke de som fulgte med S10, må du sørge for at de fungerer. Hvis det er første gang du bruker dem, er det en sjanse for at de kanskje ikke er kompatible, selv om de er fra Samsung. Hvis du har en annen S10 tilgjengelig, kan du prøve å sjekke om det samme tilbehøret fungerer i den andre enheten. Hvis du har det samme problemet, er det på høy tid å bli kvitt dem.

Lading stoppet feilretting nr.3: Bruk offisiell ladekabel og adapter

Et annet feilsøkingstrinn for sunn fornuft du kan gjøre er å sikre at du kun bruker offisielt ladetilbehør. Galaxy S10 krever visse krav fra en ladekabel og adapter mens du lader. Disse kravene blir kanskje ikke oppfylt når du bruker kabler fra andre enn Samsung. For å sikre at alle parametere oppfylles når du lader, vil du bare bruke ladekabelen og adapteren som fulgte med esken. Hvis du ikke har dem av en eller annen grunn, kan du prøve å besøke din lokale Samsung-butikk og bruke deres offisielle tilbehør. Målet ditt med å gjøre dette er å avgjøre om det er et problem med gjeldende sett med ladekabel og adapter. Hvis feil under lading stoppet ikke vises når du bruker offisielt tilbehør, må du kaste de du bruker.

Lading stoppet feilretting nr. 4: Tørk cachepartisjonen

For å laste apper raskt lagrer Android ofte brukte elementer som nettstedslinker, bilder, videoer, annonser, blant annet i en del i intern lagring som kalles cache-partisjon. Noen ganger kan disse elementene samlet kalles systembufferen bli utdatert eller ødelagt og forårsake ytelsesproblemer eller feil. For å sikre at telefonen din kjører effektivt og hurtigbufferen er i toppform, vil du regelmessig fjerne tømmepartisjonen (omtrent en gang i løpet av noen få måneder). Når du arbeider med app-problemer, kan dette også være et av feilsøkingstrinnene. Slik gjør du det

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'tørk cache-partisjon'.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'ja' er uthevet, og trykk på av / på-knappen.
 7. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Lading stoppet feilretting nr. 5: Installer oppdateringer

Det kan hjelpe å holde programvaren og appene på S10 oppdatert. Noen feil krever kodingsendringer, og slike endringer implementeres bare via oppdateringer. For å redusere sjansene for problemer, må du installere oppdateringer når de blir tilgjengelige. Dette bør være sant for både Android og apper.

Lading stoppet feilretting nr. 6: Lad i sikker modus

For å se om en tredjepartsapp forårsaker en pause i feil, kan du starte telefonen på nytt i sikker modus. Noen ganger kan en dårlig kodet app forstyrre Android og forårsake problemer. Å starte på nytt i sikker modus vil hjelpe deg med å sjekke om det er tilfelle. Slik gjør du det:

 1. Trykk og hold nede strømknappen til vinduet Slå av vises, og slipp deretter.
 2. Trykk og hold på Slå av til ledeteksten i sikker modus vises, og slipp den deretter
 3. For å bekrefte, trykk på Sikker modus.
 4. Prosessen kan ta opptil 30 sekunder å fullføre.
 5. Ved omstart vises "Sikker modus" nederst til venstre på startskjermen.
 6. Lad telefonen i denne tilstanden og se etter problemet.

Hvis S10 lades normalt i sikkermodus og det ikke oppstår noen feil under lading, kan du satse på at en tredjepartsapp har skyld. For å identifisere hvilke av appene som forårsaker problemet, vil du bruke eliminasjonsprosessen. Dette er hva du vil gjøre nøyaktig:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis S10 fortsatt er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Lading stoppet feilretting nr. 7: Tilbakestill appinnstillinger

I tilfelle det er en standardapp som ved en feiltakelse er blitt deaktivert, må du tilbakestille appinnstillingene.

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Tilbakestill appinnstillinger.
 5. Start S10 på nytt og se etter problemet.

Lading stoppet feilretting nr. 8: Tilbakestill alle innstillinger

Dette løsningsalternativet ligner på tilbakestilling av fabrikken minus bryet med å slette brukerdata, apper og mer. Hvis Auto-rotate fremdeles er tilstede i dette øyeblikket, bør du gjøre denne løsningen for å se om du kan fikse programvarefeilen på denne måten. Dette er hvordan:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Generell ledelse.
 3. Trykk på Tilbakestill.
 4. Trykk på Tilbakestill alle innstillinger.
 5. Trykk på RESET-knappen.

Lading stoppet feilretting nr. 9: Bruk trådløs lader

Hvis problemet fremdeles oppstår på dette tidspunktet, kan du prøve å se om det hjelper å bruke en trådløs lader. Dette gjelder selvfølgelig bare hvis du har en trådløs lader klar. Du trenger ikke å kjøpe en ny for å teste om dette fungerer.

Lading stoppet feilretting nr. 10: Tilbakestilling av fabrikken

Du må kanskje tørke av telefonen og sette alle programvareinnstillingene tilbake til standardinnstillinger hvis ingenting endres hele denne tiden. Fabrikkinnstilling er vanligvis effektiv når det gjelder å fikse programvarerelaterte problemer. Vi er 90% positive til at Innstillinger har stoppet feil skyldes en programvarefeil, så dette vil mest sannsynlig være til hjelp.

Nedenfor er de to måtene å tilbakestille S10 fra fabrikken:

Metode 1: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 via Innstillinger-menyen

Dette er den enkleste måten å tørke av Galaxy S10. alt du trenger å gjøre er å gå under Innstillinger-menyen og følge trinnene nedenfor. Vi anbefaler denne metoden hvis du ikke har problemer med å gå under Innstillinger.

 1. Lag en sikkerhetskopi av dine personlige data og fjern Google-kontoen din.
 2. Åpne Innstillinger-appen.
 3. Bla til og trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Velg Tilbakestill fabrikkdata fra de gitte alternativene.
 6. Les informasjonen, og trykk deretter på Tilbakestill for å fortsette.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen.

Metode 2: Slik tilbakestiller du hardt på Samsung Galaxy S10 ved hjelp av maskinvareknapper

Hvis saken din er at telefonen ikke starter opp, eller den starter, men Innstillinger-menyen er utilgjengelig, kan denne metoden være nyttig. Først må du starte enheten til gjenopprettingsmodus. Når du har fått tilgang til Gjenoppretting, er det på tide at du begynner med riktig tilbakestillingsprosedyre. Det kan ta noen forsøk før du får tilgang til Recovery, så vær tålmodig og bare prøv igjen.

 1. Hvis det er mulig, kan du lage en sikkerhetskopi av dine personlige data på forhånd. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 2. Du vil også sørge for at du fjerner Google-kontoen din. Hvis problemet ditt forhindrer deg i å gjøre det, er det bare å hoppe over dette trinnet.
 3. Slå av enheten. Dette er viktig. Hvis du ikke kan slå den av, vil du aldri kunne starte opp i gjenopprettingsmodus. Hvis du ikke klarer å slå av enheten regelmessig via strømknappen, må du vente til telefonens batteri er tømt. Lad deretter telefonen i 30 minutter før du starter opp i gjenopprettingsmodus.
 4. Trykk og hold inne Volum opp-knappen og Bixby-knappen samtidig.
 5. Mens du fremdeles holder nede Volum opp og Bixby-tastene, holder du inne av / på-knappen.
 6. Gjenopprettingsskjermmenyen vises nå. Når du ser dette, slipper du knappene.
 7. Bruk Volum ned-knappen til du markerer 'Tørk data / tilbakestilling av fabrikken'.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge 'Wipe data / factory reset.'
 9. Bruk Volum ned for å markere Ja.
 10. Trykk på av / på-knappen for å bekrefte tilbakestilling av fabrikken.

Lading stoppet feilretting nr. 11: Få Samsung-hjelp

Hvis ladingen stoppet feil, forblir selv etter at du har tørket enheten med tilbakestilling av fabrikken, betyr det at det kan være et maskinvareproblem bak den. Ladeporten kan være skadet, eller det kan være et mer alvorlig problem inne. La en Samsung-representant undersøke enheten for å se om det er noe de kan gjøre. Hvis det ikke er noen, kan det hende du må sende telefonen inn for reparasjon.