Løsninger på Galaxy S7 vanlige problemer: slår seg ikke av, sakte lading, sitter fast i bootloop

Hei alle sammen! Velkommen til vår nye # GalaxyS7 feilsøkingsside. Som tittelen antyder, har vi å gjøre med noen av de vanlige problemene S7-brukere rundt opplever. Vi håper at vi belyser disse problemene.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Galaxy S7 veldig sakte ladeproblem, uregelmessig ladeproblem

I løpet av de siste 3 dagene, en gang hver dag sent på ettermiddagen, har jeg lagt merke til at batteriet var på omtrent 25%, telefonen føltes varm, og kort tid etter følte jeg at telefonen surret og den ble slått av. To ganger lå den i lommen min da den var slått av. I dag holdt jeg på det og hadde nettopp lagt merke til at det sa 22% da det ble svart. Hver gang slo den ikke på igjen. Jeg koblet den til og det viste batterisymbolet helt tomt, og tok ganske lang tid, kanskje 20 minutter, før det viste nok strøm til å slå på. Jeg har ikke hatt noen nylige oppdateringer som jeg er klar over, og ingen nye nye apper. Jeg ryddet hurtigbufferen denne kvelden etter å ha lest feilsøkingsveiledningen din, samt deaktivert utstyr VR, og vil se om det løser problemet. Imidlertid skal jeg på tur på fredag ​​og trenger telefonen til å fungere, så jeg trodde jeg skulle se om du har noen andre ideer! Takk skal du ha! - Monica

Løsning: Hei Monica. Telefonen din kan oppleve et dårlig batteriproblem, så det første feilsøkingstrinnet du vil ta er å kalibrere batteriet på nytt. Noen ganger kan Android miste oversikten over den faktiske gjenværende batteristrømmen, så det er bra hvis du kan kalibrere batteriet fra tid til annen. Slik fungerer det:

 1. Bruk telefonen ved å spille spill eller gjøre oppgaver for å fremskynde strømutladningen til telefonen slår seg av.
 2. Lad telefonen uten å slå den på igjen.
 3. Vent til batteriet sier at det er fulladet til 100%.
 4. Vent en time før du kobler telefonen fra laderen.
 5. Bruk telefonen til batteriet når 0% prosent. Telefonen skal slås av av seg selv.
 6. Lad telefonen opp til 100%, vent en time før du kobler den fra igjen.
 7. Batteriet skal nå kalibreres på nytt. Observer hvordan telefonen fungerer.

Hvis det ikke hjelper å kalibrere batteriet i det hele tatt, er det på tide at du bør vurdere å tilbakestille alle innstillinger til standardinnstillingene, også kjent som tilbakestilling av fabrikken.

Følg disse trinnene for å tilbakestille fabrikken til S7:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Husk at tilbakestilling av fabrikken vil løse programvarerelaterte problemer. Hvis telefonen fortsetter å oppføre seg uberegnelig under lading, eller hvis den ikke lades i det hele tatt, kan du anta at dårlig maskinvare er skylden. Du må kontakte Samsung slik at telefonen kan repareres eller byttes ut. Hvis den leveres av operatøren din som en del av abonnementsplanen din, kan du prøve å ringe dem for å se om de kan erstatte enheten.

Noen ganger kan et ladeportproblem også manifestere symptomer du opplever, så det kan være lurt å prøve å bruke en trådløs lader. Hvis ladingen vil være normal (ikke sakte eller uberegnelig), kan det være et tegn på at ladeporten ikke fungerer. Du må fortsatt bytte telefonen, men i det minste kan du forsinke å sende den inn ved å lade trådløst.

Problem 2: Galaxy S7 slås ikke av, låser ikke opp skjermen

Hallo. La meg starte med å informere deg om at dette opprinnelig er en T-MOBIL, men jeg overførte den til min nåværende metroPCS-telefonplan. Og etter at jeg har slått av telefonen for en rask omstart, blir det bedt meg om å skrive inn passordet mitt og at jeg kan bruke fingeravtrykkene mine etter at jeg har angitt passordet mitt som må inneholde 4 tegn og ett må være bokstav. Og på grunn av dette kan jeg ikke komme inn på telefonen min for å gjøre noe, og det vil ikke la meg slå av enheten heller. Hjelp meg. Jeg må ha telefonen min på jobb. Takk skal du ha.

TELEFONOPPLYSNINGER

Merke: SAMSUNG

Type: GALAXY S7

Modell: SM-G930T

Transportør: T-MOBIL OVERFØRING TIL METRO STK

Versjon 7 NOUGAT. - Jonathan Pazderski

Løsning: Hei Jonathan. Først vil du sørge for at telefonen din kan slå seg av og på normalt. Hvis du ikke kan gjøre det, er noe definitivt ikke riktig. Gjør følgende for å se om du kan slå av telefonen:

 1. Trykk og hold inne av / på-knappen (plassert på høyre kant av enheten).
 2. Trykk på Start på nytt.
 3. Trykk på Start på nytt for å bekrefte.

Hvis du fremdeles ikke kan slå av telefonen etter å ha prøvd soft reset, må du tømme batteriet og slå det på igjen.

For det andre vil du gjøre en tilbakestilling av fabrikken (bare hvis problemet kommer tilbake etter lading). Husk å starte opp i gjenopprettingsmodus først, slik at du også kan prøve å tømme cachepartisjonen før du til slutt gjør en tilbakestilling av fabrikken. Her er trinnene for hvordan du starter S7 til gjenopprettingsmodus:

 1. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 2. Når Samsung Galaxy-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 3. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 4. Du kan enten tørke cachepartisjonen eller tilbakestille fabrikken når du er i denne modusen.

Hvis du får problemer med å låse opp skjermen, er det tre mulige løsninger du kan prøve:

 • låse opp enheten din ved hjelp av Android Enhetsbehandling
 • låse opp din Note 5 ved hjelp av Samsung Find My Mobile
 • låse opp enheten ved å utføre en tilbakestilling av fabrikken

Følg trinnene for å låse opp skjermen ved hjelp av Android Enhetsbehandling:

 1. Gå til Android Enhetsbehandling fra en datamaskin.
 2. Finn Galaxy Note 5 på skjermen.
 3. Aktiver funksjonen "Lås og slett".
 4. Følg trinnene på siden for å låse telefonen.
 5. Angi et midlertidig passord.
 6. Skriv inn det midlertidige passordet på notat 5.
 7. Opprett et nytt passord.

Følg trinnene for å låse opp skjermen ved hjelp av Samsung Find My Mobile:

 1. Gå til Samsung Find My Mobile-nettstedet på datamaskinen din og logg på.
 2. Hvis du har registrert flere enheter, må du sørge for å velge riktig øverst til venstre på skjermen.
 3. Klikk på pilikonet for å begynne å søke etter enheten.
 4. Når tjenesten har funnet enheten, blar du ned alternativene til høyre til du ser Lås opp enheten min.
 5. Klikk på Lås opp enheten min.
 6. Skriv inn Samsung-passordet ditt.
 7. Klikk på Lås opp.

Problem 3: Galaxy S7 sitter fast i bootloop

Min Samsung S7 sitter fast på en omstartsløyfe. Den viser skjermen “Samsung Galaxy S7 powered by Android”, og blir deretter svart og fortsetter å gjøre dette til batteriet dør.

Jeg har prøvd tilbakestillingen av fabrikken og alt. Når jeg holder volum opp, hjem og strømknappene, går den til gjenopprettingsskjermen. Nederst på skjermen står støttet API: 3 og under det står det i rødt "dm-verity verification failed". Hvis jeg holder volum-, hjemme- og låseknappene nede, går den til en blåaktig skjerm for å laste ned et tilpasset operativsystem. Hvis jeg trykker på Fortsett, står det at den lastes ned, men blir aldri ferdig. Hvis jeg gjør fabrikkinnstillingen, begynner den bare å slå seg av og på igjen. - Kacie.dawn15xo

Løsning: Hei Kacie. Forhåpentligvis er det ikke noe maskinvareproblem bak problemet. Hvis det er tilfelle, kan det føre til at du løser problemet ved å skyve opp bootloaderen. Nedenfor er de generelle trinnene for hvordan du kan reflektere en bootloader. De nøyaktige trinnene kan variere avhengig av hvilken modell du har, så sørg for å undersøke noe for å finne en god guide. Trinnene nedenfor er kun for demonstrasjonsformål:

 1. Se etter riktig firmware for telefonmodellen din og last den ned. Forsikre deg om at du velger riktig. Det skal være den samme eksakte firmware som kjørte tidligere på enheten din. Vi antar at du oppgir firmwareversjonen et sted. Hvis du ikke la merke til det før, er det en sjanse for at du kan velge feil. Som du kanskje vet nå, kan bruk av feil firmware forårsake komplikasjoner, så lykke til med det.
 2. La oss nå si at du har identifisert riktig firmware. Deretter vil du laste den ned til datamaskinen. Firmware-filen skal ha en haug med filer som AP_, BL_, CSC_, etc.
 3. Se etter filen som starter med etiketten BL; dette skal være den tilsvarende bootloader-filen for denne fastvaren. Når du har identifisert bootloader-filen, kopierer du den til datamaskinens skrivebord eller til en annen mappe som du enkelt kan få tilgang til.
 4. Fortsett med resten av den blinkende prosedyren ved hjelp av Odin-programmet.
 5. I Odin klikker du på BL-fanen og sørger for å bruke bootloader-filen du har identifisert tidligere.
 6. Forsikre deg om at statusen "Enhet lagt til" og dens "ID: COM-boks" har blitt blå før du trykker på START-knappen. Dette vil starte blinkingen av telefonens bootloader.
 7. Start telefonen på nytt når prosedyren er fullført.