9 beste Kodi-tillegg for Xbox One i 2020 | Droid-fyren

Hvis du nettopp har fått ferdig installert Kodi på Xbox One, One S eller One X, vil du kanskje også vurdere å installere noen Kodi-tillegg for å gå med det. Tillegg forbedrer Kodi-opplevelsen, og gir deg tilgang til mye mer innhold enn Kodi alene. Tillegg kan gi deg muligheten til å se direkte TV, gi deg tilgang til flere filmer og TV-serier, og til og med gi deg tilgang til favorittradiostasjonene dine. Hvis du følger listen nedenfor, viser vi deg de beste tilleggene som er tilgjengelige for Kodi på Xbox One. Dette er tillegg som du ikke vil gå glipp av!

Beste Kodi-tillegg for Xbox One

1. Mosebok

Exodus er et av de eldre tilleggene som er tilgjengelige for Kodi. Den støttes ikke så godt lenger, men har et omfattende bibliotek med filmer og TV-serier du kan streame på Kodi. Som vi sa, støttes det ikke så godt, så det er ikke mange oppdateringer som går inn i det, men det er fortsatt mye innhold, og det fungerer fantastisk bra på Xbox One akkurat nå. Den ble utviklet av Lambda, og lar deg streame favorittinnholdet ditt - du kan se media fra HBO, STAR og til og med Netflix og Hulu.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

2. Cerebro

Et av de andre tilleggene du bør sjekke ut er Cerebro. Dette tillegget vil gi deg innhold både i USA og Storbritannia. Du kan se favorittprogrammene og filmene dine herfra så vel som over dammen. Det er mange forskjellige kategorier og sjangere tilgjengelig i Cerebro-tillegget (i tillegg til IPTV), så du har mye innhold som holder deg opptatt i potensielle måneder. Cerebro er visstnok i stand til å streame liveinnhold, selv om det ikke nødvendigvis fungerer for bra, så det er bedre å se VOD-innholdet.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

3. Castaway

Castaway ligner på hva Cerebro allerede tilbyr, men det er en stor forskjell: Castaway tilbyr ikke noe innhold fra USA. Castaway er utelukkende et medium for streaming av ditt favorittbaserte britiske innhold. Castaway har et sett med egne problemer, først og fremst feil og feil som ikke har blitt adressert; Men hvis du er ute etter live-TV på Xbox One, er Castaway feilfri for dette formålet. Streaming av live, UK-basert TV med Castaway-tillegget vil definitivt være din viktigste funksjon her - du kan prøve å få VOD til å fungere, men ikke bli overrasket når du kommer i kontakt med feil og feil.

Last ned den nå: her

4. Pakt

Covenant er et annet utmerket tillegg, skapt av Lambda, skaperne Exodus addon. De fleste mennesker anser pakt som etterfølgeren til 2. Mosebok. Den har massevis av innhold inne i tillegget - mye av det samme flotte innholdet som faktisk finnes i Exodus. Du vil kunne se favoritt-HBO-showene dine, for eksempel Game of Thrones eller Westworld, med tillegget. Du kan til og med streame show som finnes på Netflix, Hulu, STAR og til og med AMC. En av de definerende funksjonene er brukergrensesnittet - det er mye mer intuitivt å bruke, i tillegg til at det generelt bare er musevennlig enn det Exodus tilbød.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

5. Genesis gjenfødt

Deretter er Genesis Reborn et flott tillegg for å vurdere å laste ned og installere med Kodi for Xbox One. Hvis du har brukt Kodi, har du sannsynligvis hørt om Genesis og den store arven den etterlot seg. Imidlertid er Genesis ikke lenger tilgjengelig, bortsett fra i noen mindre tilfeller, men en etterfølger har kommet - Genesis Reborn. Den tilbyr alt Genesis tilbyr, og gjør det mye bedre. Den har massevis av TV-programmer tilgjengelig i den, men det folk flest sier er forbedret er brukergrensesnittet - det er intuitivt, vakkert og så enkelt å bruke. Hvis du er TV-entusiast, og vil sjekke ut de siste episodene av favorittprogrammet ditt - dvs. Game of Thrones, Westworld eller et annet, så er Genesis Reborn tillegget for deg.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

6. Gotham Addon

Vi liker Gotham Addon for Kodi. Hvis du ikke leter etter spesifikt innhold fra et tillegg, vil Gotham Addon være et av de beste alternativene som er tilgjengelige for deg. Den har et Batman-aktig design som gir deg et generelt mørkere og mer moderne brukergrensesnitt. På toppen av det får du tilgang til mange forskjellige innhold, mellom sport, musikk, tradisjonelle TV-serier og filmer av forskjellige sjangre.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

7. Uselvisk

Skulle du ønske du kunne se tradisjonelle TV-serier på Kodi? Mange av tilleggene i dag lar deg ikke gjøre det; Imidlertid er det uselviske tillegget en utmerket måte å oppnå dette på. Uselvisk er i stand til å levere tradisjonelt TV-kanalinnhold direkte til Xbox One gjennom en teknologi som kalles IPTV - Internet Protocol TV. Uselvisk har en rekke forhåndsinnspilte filmer og TV-serier som du også kan se.

Last ned den nå: her

8. Overlegenhet Sport

Hvis du i det hele tatt ser på Kodi-tillegg, har du sannsynligvis lagt merke til at de du har lastet ned er bare forferdelig når det gjelder mengden tilgjengelig sportsinnhold. Uansett hvilket Kodi-tillegg du har lastet ned, har du sannsynligvis lagt merke til hvor vanskelig det er å finne nåværende sportsspill. Heldigvis fokuserer Supremacy Sports-tillegget på sport spesielt, så du bør ikke ha problemer med å finne ditt favoritt sportsinnhold, uansett hva det er. Enten du vil se på fotball, fotball, hockey, er det noe for deg i innholdsbiblioteket deres.

Last ned den nå: her

kodi xbox one

9. High Noon

Og til slutt har vi et Kodi-tillegg som heter High Noon Western Movies, eller bare High Noon. Du kan sannsynligvis fortelle hva High Noon handler om fra bare navnet, med fokus på å sette deg i kontakt med vestlige filmer som du kan se på Xbox One gjennom Kodi-applikasjonen. Du vil kunne finne alle slags vestlige filmer med High Noon, fra de som er gamle og har mistet sin opphavsrettsstatus, helt opp til vestlige 2019 som nettopp kommer ut av teatrene.

Last ned High Noon til Kodi-pakken din, så kan du oppleve det ville vesten, direkte på Xbox One.

Last ned den nå: her

Beste Kodi Xbox One-dom

Som du kan se, har vi fremhevet mange flotte Kodi-tillegg for Xbox One. Imidlertid er det så mange andre Kodi-tillegg tilgjengelig - det er tusenvis der ute, så det er vanskelig å markere alle gode der ute. Dette er imidlertid noen av de mest brukte og topprangerte alternativene som er tilgjengelige, og du vil sikkert forbedre opplevelsen din ved å installere en av disse. Hvilken er riktig for deg? Vi vil anbefale å prøve dem alle, men hvis du er en TV-showentusiast, vil du sannsynligvis like Genesis Reborn eller Covenant mest. Castaway er flott for å fange live britisk TV, og Cerebro er flott for amerikanske og britiske VOD-er.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.