Slik løser du en Samsung Galaxy J3 som ikke slås på, sitter fast på svart skjerm (enkle trinn)

Når Samsung Galaxy J3 nekter å slå på, indikerer det sannsynligvis et maskinvareproblem ellers, programvarefeil. Hvis problemet oppstår etter at du mistet telefonen eller ble våt, er det mest sannsynlig maskinvareskade og trenger derfor reparasjon eller service. På den annen side kan du vurdere det som et programvareproblem hvis det plutselig oppstår for telefonen din som ikke kunne slå seg på uten noen tidligere forekomster av å slippe telefonen eller væskeeksponering. I dette tilfellet har telefonen strøm, men noe gjør at den sitter fast på svart skjerm. For å løse problemet, må du identifisere den skyldige og bli kvitt den.

For programvarerelaterte problemer som når telefonen sitter fast på svart skjerm, er det noen løsninger du kan prøve å feilsøke programvarefeil på Samsung Galaxy J3 som kan ha forhindret den fra å starte opp. Dette innlegget vil lede deg gjennom hele prosessen, så fortsett og prøv å lagre telefonen din før du skaffer deg en ny.

For eiere som leter etter en løsning på et annet problem, kan du stikke innom vår feilsøkingsveiledning for Galaxy J3, for vi har allerede adressert mange av problemene som er rapportert av våre lesere. Finn problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer, eller hvis du fortsatt trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android-spørsmål og trykke på send for å kontakte oss.

Potensielle løsninger for å fikse Galaxy J7 som ikke slås på eller sitter fast på svart skjerm

Fremhevet nedenfor er potensielle løsninger og anbefalte løsninger som kan bidra til å fikse Samsung Galaxy J3 som ikke slår seg på eller har strøm, men som ikke kunne fullføre oppstartsprosessen ettersom den setter seg fast på svart skjerm.

Koble telefonen til et stikkontakt, og la den lade i omtrent 1 time.

En mulighet som du må vurdere i dette tilfellet er at telefonen din kanskje har gått tom for batteri, og derfor er alt du trenger å lade for å kunne slå på igjen. Batteriindikatoren kan ta opptil 10 minutter å vises på telefonens skjerm, spesielt hvis batteriet var helt tømt.

Forsikre deg om at alt ladeutstyret ditt fungerer for å utelukke ladeproblemer fra mulige årsaker. Hvis du har en ekstra lader som er kompatibel med Galaxy J3, kan du prøve å bruke den og se om det gjør en forskjell. Kontroller også at USB-kabelen ikke er skadet og at USB-tilkoblingen er fast med svært lite mobilitet. Sjekk USB-tilkoblingene for bøyde pinner eller korrosjon.

Tving telefonen til å starte på nytt mens den er koblet til en lader.

En tvungen omstart fungerer på samme måte som en myk tilbakestilling som løser mindre programvarefeil som gjorde at enheten ikke fungerte som beregnet. Det er også en trygg prosess siden den ikke påvirker telefondataene dine. Her er hva du bør gjøre da.

Mens du er koblet til et stikkontakt, holder du inne av / på- og volum ned-knappene samtidig i omtrent 10 til 20 sekunder eller til Samsung-logoen vises. Dette kan hjelpe hvis enheten bare er frossen og sitter fast på svart skjerm, men fortsatt har strøm.

Fjern og bytt ut batteriet.

Å fjerne og sette inn batteriet kan være løsningen, spesielt hvis problemet har noe å gjøre med et løsnet batteri. I likhet med en myk tilbakestilling og tvungen omstart, kan fjerning av batteri også bidra til å fikse mindre programvarefeil som påvirker telefonens strømfunksjoner. Slik gjør du det:

 1. Forsikre deg om at enheten er slått av.
 2. Plasser telefonen i posisjon med forsiden ned.
 3. Bruk hakket i øvre venstre hjørne for å løfte og fjerne batteridekselet forsiktig.
 4. Finn det andre hakket i nederste høyre hjørne av batteriet, og løft deretter batteriet ut.
 5. Når batteriet tas ut, må du nøye inspisere for tegn på skade som hevelse eller misfarging. Hvis det ikke er noen, setter du inn batteriet på nytt.
 6. Sørg for å trekke ut de gyldne batterikontaktene med kontaktene i batterirommet, og trykk det deretter forsiktig på plass.
 7. Juster batteridekslet, og trykk deretter forsiktig for å feste dekselet på plass.

Forsøk deretter å slå på ved å trykke på strømknappen i omtrent 30 sekunder til 1 minutt. Hvis den slår på, så er du god. Hvis den ikke gjør det, kan du gå videre til neste løsning.

Fjern eksterne lagringsmedier som SD-kort fra enheten.

Brutte filsegmenter eller ødelagt innhold på SD-kortet som er satt inn i telefonen din, kan også være årsaken. Det ligner på hva som skjer på enkelte datamaskiner som ikke kunne starte opp med eksterne lagringsmedier eller eksterne enheter tilkoblet. For å forsikre deg om at dette ikke forårsaker problemer, kan du prøve å fjerne et microSD-kort fra telefonens SD-kortspor og deretter prøve å slå det på igjen.

Det anbefales å demontere microSD-kortet før du fjerner det, men siden dette ikke kunne gjøres siden telefonen din er død i utgangspunktet, er det bare å fortsette og fjerne SD-kortet fra sporet. Når kortet er fjernet, trykker du på strømknappen igjen til telefonen slås på.

Koble telefonen til en datamaskin, og prøv deretter å gjenopprette firmware med Samsung Kies.

Hvis du har en tilgjengelig datamaskin med Samsung Kies-programvare installert, kan du prøve å bruke den til å lagre enheten. Koble Galaxy J3 til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB-kontakten, og gjenopprett firmwaren på enheten din om mulig. Prosessen sletter permanent all personlig informasjon fra enheten din. Slik gjør du det:

 1. Åpne Kies på datamaskinen din, og gå deretter til Verktøy-> Firmwareoppgradering og installasjon.
 2. Skriv inn enhetens modellnavn og klikk deretter OK .
 3. Skriv deretter inn S / N-nummeret til enheten din og klikk OK .
 4. Vent til Kies bekrefter at funksjonen er tilgjengelig for enheten din. Hvis den er tilgjengelig, klikker du OK for å fortsette.
 5. Du vil se firmwareversjonen sammen med et notat om at informasjonen på enheten din blir slettet permanent under prosessen. Klikk OK for å fortsette.
 6. Følg instruksjonene på skjermen for å gjøre enheten klar for nødgjenoppretting.
 7. Sett en hake i boksen ved siden av Jeg har lest all informasjonen ovenfor.
 8. Koble enheten til Kies.
 9. Hvis du blir bedt om det, klikker du på Start oppgraderingsknappen for å installere fastvaren på enheten på nytt.
 10. Kies vil deretter laste ned og forberede systemet ditt for å oppdatere fastvaren. Hele prosessen kan ta litt tid å fullføre, avhengig av nettverk og datamaskinspesifikasjoner.
 11. Svar på eventuelle sikkerhetsmeldinger og vent til oppgraderingsprosessen er fullført. Når det er ferdig, klikker du OK.

Du kan deretter koble enheten fra datamaskinen eller la den lade seg helt opp før du bruker den.

Andre forslag

 • Tilbakestill telefonsystemet ditt hvis mulig. Hvis du var i stand til å gi Galaxy J3 liv igjen etter å ha utført prosedyrene ovenfor, så fortsett og tilbakestill Galaxy J3 i gjenopprettingsmodus. Hvorfor? Fordi noe har telefonsystemet ditt til å krasje og bli sittende fast på svart skjerm. Det kan være en systemfeil, korrupt fil eller rogue-app som forhindrer enheten din å slå på eller fullføre oppstartsprosessen. Hvis du utfører en fullstendig tilbakestilling av systemet, elimineres den skyldige og forhindrer dermed enheten i å bli sittende fast igjen når du starter opp.
 • Bytt ut batteriet. Hvis du mistenker at batteriet kan være skadet, kan du prøve å erstatte det med et nytt og se om det gir et positivt resultat.
 • Undersøk SIM-skuffens spor for skader. Bortsett fra USB-tilkoblinger og ladeutstyr, inspiser også væskeskadeindikatoren i SIM-skuffesporet.

Når skal man eskalere problemet?

En defekt maskinvarekomponent på Samsung Galaxy J3 er mest sannsynlig å skylde på hvis enheten din fortsatt ikke slås på etter å ha utført alle tidligere løsninger. På dette tidspunktet er ditt neste alternativ å eskalere problemet til Samsung eller planlegge et servicesenterbesøk.

Du kan kontakte din operatør eller Samsung Support for å eskalere problemet og søke ytterligere anbefalinger, men hvis du ikke ringer, eller hvis du ikke kunne nå eller få hjelp fra supportteamet, er det bare å ta enheten til et servicesenter i stedet og ha det diagnostisert av en tekniker.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil lese:

 • Slik løser du Samsung Galaxy J3 som ikke starter eller slås på etter en firmwareoppdatering [Feilsøkingsveiledning og potensielle løsninger]
 • Hva skal jeg gjøre med Samsung Galaxy J3 som ble sittende fast på logoen
 • Samsung Galaxy J3 støvlene til Samsung-logoen slår deretter av problemer og andre relaterte problemer
 • Slik løser du Samsung Galaxy J3 (2017) som viser "Dessverre har Google App stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Ting du må gjøre hvis Samsung Galaxy J3 falt i vann og ikke slås på etter det [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy J3 slår seg av automatisk problemer og andre relaterte problemer
 • Samsung Galaxy J3 (2017) kan ikke lade batteriet helt etter en oppdatering [Feilsøkingsveiledning]
 • Slik løser du Samsung Galaxy J3 (2017) som ikke lenger lades etter en oppdatering [Feilsøkingsveiledning]