Slik setter du opp en telefonsvarer på Pixel 3

I tillegg til flere funksjoner i Google Pixel 3, kan aktivering av telefonsvareren også være en utfordring som bruker fordi det kan variere på hvilken operatør du er i og hvilken fastvare du bruker. Så i denne opplæringen vil vi gi deg de grunnleggende trinnene for hvordan du konfigurerer telefonsvareren din uavhengig av hvilken tjenesteleverandør du tilhører. Dette er hvordan:

  1. Trykk på telefonikonet på startskjermen.
  2. Trykk på telefonsvarerikonet eller bare trykk og hold nede 1- tasten.
  3. Når du allerede blir bedt om det, oppgir du passordet for talepost.
  4. Trykk og hold # -tasten.

Merk : Hvis det er første gang du aktiverer telefonsvareren, følger du bare trinnene fra talemeldingen for å konfigurere telefonsvareren. I tillegg kan trinnene variere fra transportør du er i.

Som det jeg har sagt tidligere, kan oppsett av en telefonsvarer variere av hvilken tjenesteleverandør du tilhører, og du må følge taleprompten og angi passordet for talepost hvis det er nødvendig for at du skal kunne konfigurere taleposten. Men hvis du glemmer passordet ditt, kan du ringe tjenesteleverandøren og be om det.

Jeg håper at dette hvordan-innlegget har hjulpet deg på en eller annen måte. Hjelp oss med å spre ordet ved å dele dette innlegget til dine venner eller folk som også kan ha lignende problemer. Takk for at du leste!