GIF-alternativ mangler på Galaxy S7 Samsung-tastatur, forhåndsvisning av SMS på låseskjerm, andre problemer

Velkommen til et nytt # GalaxyS7-innlegg for i dag, da vi gir deg 10 flere utgaver og deres tilhørende løsninger. Vi håper at dette materialet også vil være nyttig for andre S7-brukere som opplever lignende problemer.

Nedenfor er de spesifikke emnene som er diskutert her i dag:

 1. Galaxy S7 edge mobildata fungerer ikke
 2. Galaxy S7-høyttaler spiller lyd i et sekund og blekner
 3. Galaxy S7 fra Storbritannia starter på nytt i New Zealand
 4. Galaxy S7 edge kan ikke koble til internett via mobildata
 5. Galaxy S7 har ikke tilgang til firmaet OWA etter oppdatering til Android Nougat
 6. Galaxy S7 kan ikke ringe eller motta anrop
 7. Galaxy S7 kantskjerm er sprukket og reagerer tilfeldig
 8. Hvordan vise alternativer for å ringe, merke som lest eller svare på SMS i Galaxy S7 låseskjerm
 9. Slik forhåndsviser du SMS på Galaxy S7-låseskjermen
 10. GIF-alternativ mangler på Galaxy S7 Samsung-tastatur

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr.1: Galaxy S7 edge mobildata fungerer ikke

Jeg håper du kan hjelpe meg. Jeg har hatt en Samsung Galaxy S7 Edge i omtrent 6 måneder uten problemer til i morges. Jeg kan ikke åpne noen websider ved hjelp av mobildata. Heller ikke noen app som lenker deg til artikler på internett kan åpne sider. Jeg får hele tiden nettsiden er utilgjengelig feilmelding. Jeg har ryddet telefonens cache, slått den av og på flere ganger og tørket også cachepartisjonen ved hjelp av instruksjonene dine, men jeg har ikke hatt noe hell. Vær så snill, kan du hjelpe? - Colinjbriggs1

Løsning: Hei Colinjbriggs1. Først og fremst er problemet ditt best adressert av nettverket ditt i stedet for av tredjeparts supportteam som oss. Det er fordi bare de har tilgang til informasjon som er relevant for å feilsøke kontoerelaterte problemer du måtte ha.

Og når vi snakker om kontoproblemer, er det stor sjanse for at hovedårsaken til problemet ditt er kontoerelatert. Hvis du ikke har gjort det ennå, anbefaler vi at du snakker med operatørens tekniske supportteam, slik at de kan dobbeltsjekke statusen til kontoen din og om den er riktig konfigurert for å tillate mobildatatilkobling. Du må gjøre dette før du utfører feilsøking av enheter. Mange mobildatatilkoblingssaker er kontorrelaterte, så å ringe operatøren din er et must.

Sett inn SIM-kortet på en annen smarttelefon

En annen god måte å sjekke om du har et kontorrelatert problem for hånden, er å sjekke om mobildata fungerer på en annen enhet hvis du setter inn SIM-kortet til det. Dette gjelder selvfølgelig bare hvis du er på et GSM-nettverk og ikke på CDMA.

Tørk cachepartisjonen

Hvis du er 100% sikker på at kontoen din er bra, er den første feilsøking av enheten du vil gjøre, å tørke cachepartisjonen. Dette vil tvinge telefonen til å oppdatere systembufferen ved å slette den nåværende og erstatte den med en ny. Slik gjør du det:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Forsikre deg om at apper er oppdaterte

Mange Android-brukere støter på programvareproblemer bare fordi en app skaper en konflikt med operativsystemet. Et slikt problem kan lett avbøtes først og fremst ved å oppdatere alle apper, og for det andre ved å sørge for at du bare installerer kompatible og skadelige programmer. Hvis du setter Google Play-butikken din slik at du kan installere appoppdateringer manuelt, må du sjekke regelmessig om det er noen ventende appoppdateringer.

Observer telefonen i sikker modus

Med så mange gratis og lett nedlastbare apper rundt, kan det noen ganger være vanskelig å effektivt skjerme hva du skal installere og hva som ikke skal. Dermed er det alltid en sjanse for å oppleve problemer på grunn av en dårlig app. Av denne grunn foreslår vi at du prøver å observere telefonen i sikker modus og se om mobildata fungerer i denne modusen. Sikker modus blokkerer tredjepartsapper og -tjenester, så det er en god måte å vite om en tredjepartsapp er involvert. Slik gjør du det:

 1. Slå av Galaxy S7.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når 'Samsung Galaxy S7' -logoen vises, slipper du av / på-tasten og trykker og holder nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde knappen til telefonen er ferdig på nytt.
 5. Når du ser teksten "Sikker modus" nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-knappen.

Gjør en full tørke med tilbakestilling av fabrikken

Hvis mobildata fortsetter å mislykkes etter å ha gjort all feilsøking ovenfor, må du gjøre en mer drastisk mulig løsning for tilbakestilling av fabrikken. Slik gjør du det:

 1. Lag en sikkerhetskopi av viktige filer som bilder, videoer osv.
 2. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 3. Finn og trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
 4. Trykk på Tilbakestill fabrikkdata og trykk på Tilbakestill enhet.
 5. Hvis du har slått på skjermlåsfunksjonen, skriver du inn passordet eller PIN-koden.
 6. Trykk på Fortsett.
 7. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen din.

Problem nr.2: Galaxy S7-høyttaleren spiller lyd i et sekund og blekner

Hallo. Enhver lyd som kommer fra høyttaleren min (ved hjelp av høyttalertelefon, musikk / video, vekkerklokke osv.) Spiller i bare et sekund og forsvinner. Samtalen dør ikke, eller videoen eller hvilken app som spiller lyden er fortsatt aktiv, det er bare ingen lyd. Under en samtale kan jeg bytte tilbake til vanlig telefonmodus og høre fint, men den høyttaleren vil bare fungere et sekund. Jeg kan sette i øreproppene og høre det bra også. Jeg har forsket, men finner ikke noe som hjelper med dette. - Michael

Løsning: Hei Michael. Et problem som dette er mer sannsynlig forårsaket av feil maskinvare, så den eneste feilsøking av programvare som vi foreslår, er tilbakestilling av fabrikken. Dette vil eliminere mulig programvarefeil som kan ha utviklet seg over tid. Vi er ikke klar over noen spesifikk feil som kan føre til det nøyaktige problemet du har, så dette kan også være et enkelt tilfelle. Hvis tilbakestilling av fabrikken ikke løser problemet, kan du satse på at dårlig maskinvare er skylden. I dette tilfellet vil du sende telefonen inn slik at den kan repareres eller byttes ut.

Problem nr.3: Galaxy S7 fra Storbritannia starter på nytt av seg selv i New Zealand

Min kone har nylig kjøpt en importert S7 her i NZ og har hatt noen strømproblemer med enheten. Telefonen var opprinnelig fra Storbritannia og på Virgin-nettverket og fungerer bra på vårt NZ-nettverk. Problemet er at det nå har slått seg av flere ganger på egenhånd og ikke kan gjenopplives med mindre du gjør et "batteritrekk". Bare ved en anledning har det blå lyset blinket, de andre har det vært helt dødt. Batteriet har alltid hatt rikelig med ladning. Et par spørsmål:

 1. Telefonen kjører MM og er ganske utdatert (sikkerhetsoppdateringen viser august i fjor uten OTA-oppdateringer tilgjengelig) mens min egen NZ-utgitte S7 kjører Nougat uten problemer. Kan det være mulig at utdatert firmware kan forårsake problemer?
 2. Jeg kopierte noen bilder fra den gamle telefonen hennes (Nexus 5X) til SD-kortet i S7-en. Kan det føre til et problem? Bør jeg formatere SD-kortet a (Samsung Evo +)?
 3. Tror du at det å endre telefonens CSC til NZC som min egen og blinke den siste tilgjengelige firmware kan gjøre susen? (Jeg er ikke ny med å fikle med firmware, rooting osv. Men når vi bruker NFC-betalinger, må firmwaren være lagerfri!) Eventuelle råd vil bli verdsatt. Takk. - Alex

Løsning: Hei Alex. La oss svare på spørsmålene dine en etter en.

 1. Det er mange Android-telefoner og spesielt Galaxy S7 som fremdeles kjører eldre Android-versjoner uten å oppleve oppstartsproblemer, så vi tror ikke å ha Marshmallow er et problem her. Det anbefales alltid at du installerer de nyeste oppdateringene for å minimere sikkerhetstrusler og kjøre det siste innen Android-teknologi. Vi forstår at denne telefonen ikke lenger kan oppdateres med fly (OTA) fordi den ikke kommer fra et New Zealand-nettverk. Hvis du vil oppdatere den, må du virkelig blinke Android Nougat til den enten via Samsung Smart Switch eller Odin.
 2. Vi har sett noen tilfeldige omstartsaker forårsaket av et dårlig SD-kort, så ja, du kan definitivt vurdere SD-kortet som en mulig årsak. Bare formater det med den aktuelle S7 og følg telefonen i noen dager for å se om den fortsetter å slå seg av alene.
 3. Som nevnt ovenfor, tror vi ikke dette er et fastvareproblem, men det kan ikke gjøre noen forskjell å oppdatere Android til den nyeste. Vi vil at du skal fokusere på feilsøking av de andre mulige faktorene, men ved å utføre en cache-partisjonsslette, installere alle appoppdateringer og tilbakestille fabrikken. Før du tilbakestiller telefonen, kan du også prøve å observere telefonen i sikker modus først for å se om en tredjepartsapp forårsaker dette problemet.

Problem nr.4: Galaxy S7 edge kan ikke koble til internett via mobildata

Jeg har en AT & T ulåst Samsung Galaxy S7 edge-telefon. Jeg byttet operatør til T-Mobile. Dataene fungerer ikke på telefonen. Jeg satte APN til ønsket og tømte hurtigbufferen på telefonen. Data og internett fungerer fortsatt ikke. Vennligst hjelp. Takk. - Remya

Løsning: Hei Remya. Problemet ditt ligner på Colinjbriggs1 ovenfor, så se våre forslag til ham.

Problem nr.5: Galaxy S7 får ikke tilgang til firmaet OWA etter oppdatering til Android Nougat

Etter at jeg hadde oppgradert til Android sju versjon, fikk jeg ikke tilgang til firmaets OWA-konto. Søknaden krever meg for aktivering av enhetsadministrator. Det ber meg imidlertid om enhetskryptering med et alternativ å fortsette. Hele systemet ble sittende fast der og tillot meg ikke tilgang til neste side. - Irene

Løsning: Hei Irene. Dette er et spørsmål som bare bedriftens IT-avdeling kan belyse. Dette kan være et fastvareproblem på telefonen eller et problem med selskapets sikkerhetspolicy.

Når det gjelder feilsøking av enheter, er du bare begrenset til de grunnleggende som å tørke cachepartisjonen, tømme e-postappens cache og data og tilbakestille fabrikken. Hvis disse tre prosedyrene ikke hjelper, må det være en ekstern faktor som hindrer telefonen i å få tilgang til bedriftens e-posttjeneste.

Vi har gitt trinnene ovenfor for hvordan du tørker cachepartisjonen og tilbakestiller fabrikken. Hvis du ikke vet hvordan du skal tømme appens cache og data, er det trinnene:

 1. Åpne Innstillinger-menyen enten gjennom varselskyggen din (rullegardinmeny) eller gjennom Innstillinger-appen i appskuffen din.
 2. Naviger ned til “Apps”. Dette kan bli omdøpt til noe som Applications eller Application Manager i OEM-skinnede versjoner av Android 6.0.
 3. Når du er der, klikker du på et program.
 4. Du vil nå se en liste over ting som gir deg informasjon om appen, inkludert lagring, tillatelser, minnebruk og mer. Dette er alle klikkbare elementer. Du vil klikke på Lagring.
 5. Du bør nå tydelig se Clear Data og Clear Cache-knappene for applikasjonen.

Problem nr.6: Galaxy S7 kan ikke ringe eller motta anrop

Min Galaxy S7 vil ikke ringe eller motta telefonsamtaler. Transportøren er Straight Talk med service på Verizon-tårnene. Dette skjedde før da jeg reiste I65 nordover gjennom Kentucky og gjør det samme nå, igjen mens jeg er i Kentucky på i65 nord. Telefonnummeret mitt er 334-429-1712 ... HJELP VENNLIGST! - Ricky

Løsning: Hei Ricky. Vi er redd for at det ikke er noe vi kan gjøre for å hjelpe, bortsett fra å foreslå noen grunnleggende feilsøking på enheten, for eksempel følgende:

 • omstart
 • manuelt endre nettverksmodus
 • tørke av cachepartisjon
 • tilbakestilling av fabrikken

De beste menneskene du vil snakke om dette problemet, er imidlertid operatørens tekniske supportteam. Dette gjelder spesielt hvis telefonen din viser gode signaler, men ikke kan benytte seg av taleanropstjenesten.

Problem nr.7: Galaxy S7-kantskjermen er sprukket og tilfeldig reagerer ikke

Min Samsung Galaxy S7 kantskjerm ser ut til å være delt med en linje omtrent en centimeter fra topprammen og under den linjen er skjermen min veldig rykende. Skjermen min slås også bare på hvert par minutter og forblir ikke lydhør i flere minutter. Jeg har ikke droppet det nylig, men skjermen er sprukket. Jeg tror det er et programvareproblem. - Satvik912

Løsning: Hei Satvik912. Det er ikke noe programvareproblem som kan knekke en skjerm, så hvis du ikke droppet enheten noen gang, bør du seriøst vurdere å sende den inn slik at maskinvaren kan sjekkes. De eneste problemene sluttbrukerne kan løse på slutten er programvarerelatert, så hvis du virkelig tror at programvaren er skyld, gjør du en tilbakestilling av fabrikken. Hvis skjermen fortsetter å oppføre seg like etterpå, la en profesjonell undersøke telefonen din, slik at du får beskjed om hva du skal gjøre videre.

Her er trinnene for hvordan du tilbakestiller S7 til fabrikken:

 1. Lag en sikkerhetskopi av viktige filer som bilder, videoer osv.
 2. Slå av Samsung Galaxy S7.
 3. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 5. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 6. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 7. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 8. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 9. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 10. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Problem nr.8: Hvordan vise alternativer for å ringe, merke som lest eller svare på SMS i Galaxy S7 låseskjerm

Hei. Problemet jeg har med Samsung S7 er at jeg ikke lenger får muligheten til å svare på en tekst når jeg får en ny melding. Jeg bruker å være i stand til å slå klart, se eller svare når jeg fikk en melding, men siden oppdateringen er det ikke engang et alternativ i innstillingene lenger. Takk for tiden din. - Jenn

Løsning: Hei Jenn. Hvis du mangler alternativene for å ringe, merke som lest eller svare på en vist melding på låseskjermen, er det fordi Google gjorde det etter design. For å vise alternativene, må du trykke på den viste meldingen på låseskjermen og trekke den forsiktig ned.

Problem nr.9: Slik forhåndsviser du SMS på Galaxy S7-låseskjermen

Hei, akkurat som de andre, kan jeg ikke forhåndsvise meldingene mine i det hele tatt. Jeg fulgte instruksjonene du ga sist, men klarte ikke å fullføre dem fordi jeg ikke har noen forhåndsvisningsknapp i det hele tatt. Jeg har sett i alle omgivelser, og den eksisterer ikke. Hva skal jeg gjøre for å løse problemet? - Bharper228

Løsning: Hei Bharper228. For å forhåndsvise en innkommende SMS mens du er på låseskjermen, må du gjøre følgende:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Programmer.
 3. Velg Meldinger.
 4. Velg Varsler.
 5. Trykk på På låseskjerm.
 6. Velg vis innhold.

Problem 10: GIF-alternativ mangler på Galaxy S7 Samsung-tastatur

Jeg brukte GIF-en min forrige uke på Samsung-tastaturet mitt, og nå er alternativet ikke lenger tilgjengelig når jeg holder nede Mic-tasten ved siden av mellomromstasten. Jeg kan ikke finne noen alternativer å endre for å få tilgang til GIF-ene som er forhåndslastet. Jeg ønsker ikke å få en app i butikken for å støtte dette. Jeg sjekket også, og telefonen min sier at den har de siste oppdateringene. - Laura

Løsning: Hei Laura. Vi bruker ikke GIF så mye i Galaxy S7, men vi finner ikke det samme alternativet du mangler i minst to av Galaxy S7 også. Vi kan bekrefte at vi hadde GIF-alternativ når vi brukte Samsung-tastatur før, så Samsung må ha sluttet å støtte funksjonen i Android Nougat. Vi ser fremdeles etter en bekreftelse på denne endringen fra andre kilder, så vi oppdaterer dette innlegget når vi har nøyaktig informasjon.

Som en løsning kan du prøve å bruke en annen tastaturapp som kan gi GIF på dette tidspunktet.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er tidssensitivt, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.