5 beste treningssporere med Bluetooth i 2020

Smarttelefoner kan doble så gode treningssporere, men noen ganger er de ikke så nøyaktige så langt som aktivitetssporing, hjertefrekvens og andre ting. Dette er i stor grad fordi treningssporing åpenbart ikke er smarttelefonens første mål. Når det er sagt, tas det opp plass for mange ting for å gjøre det til en bedre smarttelefon i stedet for å legge til teknologier som vil forbedre treningssporing av den eller øke egnethetssporingsfunksjonene. Det er her egentlige treningsspor som går rundt håndleddet kommer til spill.

Produkt Merke Navn Pris
Fitbit Fitbit Charge 2 hjertefrekvens + treningsarmbånd Sjekk pris på Amazon
Garmin Garmin Vivosmart HR + Activity Tracker Regular Fit Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei Band 2 Pro Alt-i-ett-aktivitetssporing Smart Fitness-armbånd Sjekk pris på Amazon
POLAR Polar M600 Smart Sports Watch / Fitness Watch, svart Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Gear Fit2 Smartwatch Large, Black Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Treningssporere er fine, men en ting de mangler er en sammenhengende måte for deg å se på dataene dine. Med Bluetooth-funksjonalitet og nedlasting av en app på telefonen din, blir alle dataene som treningssporeren kan samle raskt synkronisert til telefonen (eller nettbrettet). Når det er sagt, følg med, så viser vi deg noen av de beste treningssporerne der ute som fungerer med smarttelefonen din via Bluetooth.

Fitbit Charge 2

Hvis du virkelig vil bruke litt penger på å ta kontroll over treningsregimet ditt, kan du ikke gå galt med Charge 2 fra Fitbit. En av de fine tingene med Charge 2 er at Fitbit jobbet hardt for å få det til å se mye finere ut, og bevege seg vekk fra standarddesignene til treningssporere og til noe mer profesjonelt, som smykker nesten.

Bortsett fra det, har den mange flotte funksjoner - automatisk og konstant håndleddbasert pulssporing for hjertefrekvensdata og nøyaktige data om forbrente kalorier, søvnsporing og bruk av Connected GPS via Bluetooth med smarttelefonen din, slik at du får et dypere utseende inn i tempo og distanse. Charge 2, som bruker data over et par dager, vil til og med gi deg en treningspoeng som hjelper deg med å finne ut hvor godt du gjør det med å holde tritt med fysisk aktivitet.

Du kan ikke gå galt med Fitbit Charge 2. Den kommer i seks farger: Teal, Rose Gold, Gunmetal, Plum, Blue og Black.

Kjøp det nå: Amazon

Polar M600

Polar M600 er et annet utmerket valg som treningsspor. Den leveres med en nøyaktig håndleddbasert hjertemonitor samt personlig treningsveiledning innebygd i programvaren for å hjelpe deg med å oppnå treningsmål.

Dette er også en av få treningssporere som har en innebygd GPS i stedet for å bruke telefonens GPS over Bluetooth, som ofte blir annonsert som "Connected GPS." Den innebygde GPSen vil holde rede på tempo, avstand og høyde. Dette kan være bra for ting som fotturer eller trening for en maraton.

Polar M600 er også vanntett, så du kan til og med spore aktiviteter som svømming og absolutt ikke trenger å bekymre deg for det i regnet.

Det er verdt å merke seg at det også fungerer som en smartklokke med Android Wear 2.0 ombord. Dette lar deg laste ned flere treningsbaserte apper du kan bruke hvis du ikke liker Polars innebygde suite. Du har alternativer som Runkeeper, Endomondo og mer.

Polar M600 er tilgjengelig på Amazon.

Kjøp det nå: Amazon

Garmin Vivosmart HR +

Hvis du leter etter et rimeligere alternativ som ikke ser så moderne ut, vil Garmin Vivosmart HR + være rett opp i smug. Den er fullpakket med flotte funksjoner - innebygd GPS, vanntetting opptil 50 meter, en optisk pulssensor og batterilevetid som holder deg på farten i opptil 5 dager. Innebygd GPS vil faktisk gi deg flere innebygde funksjoner i Garmin Vivosmart HR + enn det gjør på Fitbit Charge 2 (gitt, det er ting du kan legge til med nedlastbare apper). Innebygd, tilbyr denne treningssporeren personlige poster, avstand, tempo og til og med kartlegger løpeturen eller turen. Dessuten vil den spore ting som trinn, og gulv klatret aktivitetsintensitet, forbrente kalorier og mer.

Du kan hente Garmin Vivosmart HR + på Amazon.

Kjøp det nå: Amazon

Huawei Band 2 Pro

Hvis du ikke har noe imot mangelen på smartklokke-lignende design, er Huawei Band 2 Pro sannsynligvis det beste valget på denne listen. Med en innebygd GPS og pulsmåler kan du spore treningsøktene dine uten telefonen og samle data om pulsen - intensiteten på treningsøktene, hvilepulsen osv. Den har også noen gode søvnsporingsfunksjoner lett, dyp og REM-søvn. Vannmotstand er også anstendig, i det minste nok til at du kan bade i et basseng. Den har også noen av de beste batterilevetidene på markedet - en enkelt lading gir deg opptil 21 dagers sporing. Og selvfølgelig kan alle disse dataene den sporer kobles til smarttelefonen din via Bluetooth.

Huawei Band 2 Pro kan kjøpes på Amazon til en rimelig pris.

Kjøp det nå: Amazon

Samsung Galaxy Gear Fit 2

Sist på listen vår er Samsung Galaxy Gear Fit 2. Den vil gjøre omtrent alt du kan forvente av en smartwatch-sporing av aktiviteter, hjertefrekvens, søvnsporing, kaloriforbruk, kartlegging kjører med GPS, etc. Den unike tingen som det gjør det at den automatisk sporer treningsøktene (dvs. det er ingen knapp du må trykke på for å begynne å spore opp, slik det er på noen av disse). Alternativt kan du velge en sport manuelt å spore.

En annen unik ting med denne treningssporeren er at den har en frittstående musikkspiller. Så du kan spille musikk fra selve smartklokken. Det eneste er at det ikke er veldig høyt, så du må kanskje ta med deg trådløse hodetelefoner eller smarttelefonen og et par hodetelefoner. I likhet med Huawei Band 2 Pro er den vannavstøtende, så bruk av denne treningssporeren i tøffe omgivelser vil heller ikke skade den.

Den eneste ulempen er at på grunn av den større skjermen er batterilevetiden ikke like god og må kanskje lades daglig.

Du kan hente Gear Fit 2 av Amazon til en rimelig pris.

Kjøp det nå: Amazon

Kjennelse

Så, av disse fem beste treningssporene, hva skal du velge? Min personlige favoritt er Huawei Brand 2 Pro, først og fremst fordi den er lavprofil og fortsatt er full av funksjoner. Den har også lang batterilevetid, og alt til en rimelig pris. Men hvis du leter etter mer av moderne smartwatch-lignende design, er Charge 2, eller Polar M600, veien å gå. Hvis du vil ha noe prøvd og sant, vil Garmin Vivosmart HR + aldri svikte deg. Gear Fit 2 er også hyggelig hvis du vil ha litt større skjerm, men jeg personlig synes det er vanskelig å rettferdiggjøre prisøkningen over Huawei Band 2 Pro når all data blir synkronisert til telefonen din uansett.

Uansett hva du velger her, velger du en utmerket treningssporing!

Produkt Merke Navn Pris
Fitbit Fitbit Charge 2 hjertefrekvens + treningsarmbånd Sjekk pris på Amazon
Garmin Garmin Vivosmart HR + Activity Tracker Regular Fit Sjekk pris på Amazon
HUAWEI Huawei Band 2 Pro Alt-i-ett-aktivitetssporing Smart Fitness-armbånd Sjekk pris på Amazon
POLAR Polar M600 Smart Sports Watch / Fitness Watch, svart Sjekk pris på Amazon
Samsung Electronics Samsung Gear Fit2 Smartwatch Large, Black Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.