3 beste måter å tjene penger på å spille Fortnite

Hvis du ikke har hørt om Fortnite før, er sjansen stor for at du har bodd under en stein. Dette spillet har tatt verden med storm, med over 40 millioner mennesker som spiller Epic Games 'nye tittel. Det er investert mange timer i dette spillet, i tillegg til penger. Det er et blomstrende online marked, og folk tjener massevis av penger med Fortnite bare ved å streame og delta i turneringer. Hvis du vil lære hvordan du selv kan lage ved å spille Fortnite, må du følge med nedenfor. Det vil ikke gå raskt, og det krever mye arbeid, men det er absolutt mulig å tjene noen gode penger på å spille dette populære videospillet.

Streaming

Den første måten du kan tjene penger på å spille Fortnite er å streame spillet på Twitch mens du spiller. Nykommere kommer ikke til å tjene penger med en gang, men når du først har bygget opp et publikum, kan du tjene noen store penger, faktisk inn i hundretusener av dollar.

Det beste eksemplet for å tjene penger på å streame Fortnite on Twitch er sannsynligvis Tyler Blevins, som går med spillerkoden "Ninja." Han sender seg selv live på Twitch, og folk betaler faktisk for å se ham spille, vanligvis fordi han er underholdende, de liker spillet, eller de leter etter noen nye ferdigheter å hente. Blevins trekker faktisk inn godt over $ 500 000 per måned i inntekter bare fra streaming av penger. Dette kan omfatte sponsing, annonser og biter og abonnementer som seerne vil betale for.

Det er verdt å merke seg at du ikke bare kan begynne å streame og tjene denne typen penger. Det er faktisk veldig sjelden at Twitch-streamere tjener mye penger på spill. For det første tar det massevis av arbeid, og du må være online nesten hele tiden - du vil ikke gå glipp av sjansene for at andre store streamere “hoster” strømmen din på kanalen deres, og du vil være sikker på at du er på i peak timer når folk ser på. Bortsett fra det, er det virkelig et hell, som mange streamere selv vil fortelle deg.

Det er et par ting å huske på, hvis du begynner å streame:

  1. Få et godt webkamera: et godt webkamera er viktig fordi seerne dine vil se deg og dine uttrykk for forskjellige ting i spillet. De ønsker å se personligheten din skinne gjennom, som vanligvis er hvordan du danner en forbindelse med dem, og til slutt abonnerer de eller gir deg biter.
  2. Forsikre deg om at du har en god Internett-pakke: du trenger  rask  Internett-hastighet, siden streaming av spillene dine på nettet  og  prøver å holde en konstant, vedvarende forbindelse til spillserverne, kan ta opp mye båndbredde, spesielt hvis du kommuniserer med seerne dine. på forskjellige plattformer samtidig.
  3. Ikke si opp jobben din. Som mange mennesker vil fortelle deg, er det viktig å skaffe deg et publikum og en anstendig følge for å kunne erstatte inntekten din før du gjør noe utslett som å slutte i jobben.

Turneringer

En annen måte du kan tjene penger på å spille Fortnite er med turneringer. Hvis du blir god nok, kan du delta i online og personlige turneringer over hele verden. Det er vanligvis en inngangsavgift som du må betale, men hvis du er dyktig nok - og med et hell: kan du vinne premiepotter for å få inntekter. Online-turneringer vil vanligvis ha små premiepotter - ofte ikke mye mer enn $ 200. Men hvis du blir veldig dyktig, kan du bli med i de store ligaene og prøve deg på å vinne et par tusen.

Tar coaching for en spinn

Den siste måten du kan tjene penger på å spille Fortnite er med coaching. Fortnite har blitt super populær, og alle prøver å bli veldig gode på spillet. Dessverre har de fleste problemer med å gjøre dette alene, og noen vil faktisk betale deg for å spille sammen med deg for å lære noen søte Fortnite-ferdigheter. Du kan selge Fortnite-ferdighetene dine på plattformen BidVine, hvor folk faktisk betaler for disse tjenestene. Noen vil til og med bare gi deg kontoinformasjonen din slik at du kan komme online og vinne et utvalg av spill for dem. Noen ganger vil enkeltgevinster gi deg rundt $ 10, mens noe som tre gevinster kan gi deg så mye som $ 25.

Kjennelse

Som du kan se, er det mange måter du kan tjene penger på å spille Fortnite. Det er absolutt ikke lett å vinne penger ved å spille Fortnite, men med litt hardt arbeid og dedikasjon kan du til slutt begynne å rake i deigen.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.