7 beste Android-spill for Chromebook i 2020 | Droid-fyren

Hvis du eier en Chromebook med støtte for Play Store-apper, som den utmerkede Asus Chromebook Flip C302, har du tilgang til et vell av både uformelle og hardcore-spill for Chromebook. Fra porter med legendariske PC- og konsollspill til splitter nye IP-er som har innovative kontrolloppsett og spillmekanikk - Android-spill har mye å tilby for alle.

Mens mange Android-spill kan styres komfortabelt ved berøring alene, har større og mer involverte spill en tendens til å være morsommere med en gamepad. Vi foreslår at du henter en Bluetooth-gamepad som GameSir G4s, som har en sammenleggbar smarttelefonholder og støtte for Chrome OS, Android, Windows og til og med smarte TV-er.

Beste Android-spill for Chromebook

spill for chromebook

1) PUBG Mobile

Hvis du ikke har hørt om PUBG Mobile før, har du sannsynligvis bodd under en stein. PUBG, som står for PlayerUnknown's Battlegrounds, er et massivt multiplayer online spill. Spillere blir kastet på et kart, der de alle må prøve å overleve til slutten, og være den "siste mannen som står" eller "det siste laget som står."

Spillere blir kastet inn på et kart der de må utstyre seg med rustning og våpen. En bensin avgir noen få minutter på feltet, noe som gradvis gjør kartet mindre og mindre. Hvis spillerne holder seg i gassområdet, dør de. Dette fortsetter å skje til, som vi nevnte, det bare er en mann igjen eller et lag igjen. De siste som står, er åpenbart vinnerne. Det er faktisk et ganske konkurransedyktig overlevelsesspill, for hvis gassen ikke dreper deg, er det andre spillere som finner og plukker opp våpen for å drepe deg for å sikre at de er den siste stående.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

2) Fallout Shelter

Fallout Shelter kommer på andreplass på nedtellingen. Dette spillet ble lansert for bare et par år siden for å bringe et Fallout-stil-spill til Android-plattformen. Når det er sagt, fungerer det også bra på Chrome OS.

Dette er kanskje ikke ditt tradisjonelle Fallout-spill, men det gir deg et kult strategimiljø å lage ditt eget Fallout-ly i. Du kan skape en lysere fremtid for hvelvingsboeren din ved å velge fra en rekke moderne rom å lage dem lykkelige. Du bruker disse rommene for å sikre at de har rikelig med mat, vann, energi og mer. Det er til og med ting du kan gjøre med våpenutvikling for å beskytte hvelvet ditt mot skapningene som ligger under.

Og selv om du selv ikke vil kunne gå over bakken, kan du sende Vault Dwellers over bakken for å utforske overflaten som ble etterlatt for å finne ny rustning og våpen, få erfaring og tjene Caps.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

3) Hjertestein

Hearthstone er et tilsynelatende enkelt kortspill med vakker grafikk og stemningen i en koselig middelaldersk taverna. Det tar ikke lang tid før spillet lærer deg hvordan du spiller kortene dine rett for å tilkalle håndlangere og slippe løs trylleformler for å drepe motstanderne dine. Men spill bare noen få kamper, og vi garanterer at du blir hekta. Snart vil du samle sjeldne kort for å øke sjansene dine for å vinne, forbedre strategien din ved å spille mot datastyrte motstandere og andre spillere, og ha mye moro mens du gjør det.

Hearthstone er tilgjengelig er på flere språk, og spillet kjører bra på alle enheter med minst 2 GB minne. Spillet er ment å bli styrt av berøring, og du vil nyte det best hvis du eier en Chromebook med et 360-graders hengsel som lar deg gjøre det til et nettbrett.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

4) Vainglory

Utviklet og utgitt av et selskap med uten tvil det mest fantastiske navnet noensinne, Super Evil Megacorp, Vainglory er et vellykket MOBA-spill for Android og iOS. Hvis du ikke er kjent med MOBA-sjangeren, er det en rask oversikt for deg: to motstanderlag kjemper for å ødelegge fiendens base og, underveis, kjempe mot horder av AI-kontrollerte motstandere og fange viktige strategiske poeng. Spillerne påtar seg rollene til mange unike figurer, hver med spesielle evner og en distinkt spillestil.

Hele MOBA-sjangeren er veldig konkurransedyktig, noe som betyr at det kan ta deg en stund å begynne å vinne. Men hvis du vedvarer og lærer av dine egne feil, vil du bli belønnet med en god følelse av prestasjon, og du kan til og med delta i en Vainglory-turnering og vinne tusenvis av dollar.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

5) Gangstar Vegas

Ja, Gangstar Vegas er en GTA-klon, men denne klonen er vel verdt tiden din. I Gangstar Vegas får du utforske en stor og detaljert by, fullføre over 80 oppdrag, utføre stunts med ragdoll-effekter, låse opp et arsenal av destruktive våpen og kjøre rundt som en galning i dyre sportsbiler. Spillet har til og med en interessant historie, som lar deg spille som en stigende MMA-stjerne som er innrammet av mafiaen og tvunget til å kjempe for å overleve.

Gangstar Vegas har fantastisk HD-grafikk som helt sikkert vil presse Chromebooken din til det ytterste, men forsinkelser og treghet er sjeldne takket være god optimalisering. For å nyte dette spillet så mye som mulig, bør du definitivt spille med en god gamepad som GameSir G4s.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

6) Moderne kamp 5

Hvis du er en Call of Duty-fan, må du prøve Modern Combat 5. Modern Combat-serien har alltid vært referanseindeksen for FPS-skyttere på mobile enheter, og den siste delen i serien tar ting til et helt nytt nivå. Denne gangen har du til din disposisjon åtte tilpassbare klasser, hver med unike ferdigheter. Du kan spille en intens singleplayer-kampanje eller utfordre andre spillere i en av flere moduser for flere spillere.

Modern Combat 5 gir deg full kontroll over kontrollene, slik at du kan spille spillet akkurat slik du vil. Hvis du har en gamepad som GameSir G4s, kan du kartlegge tastene med bare noen få klikk for å få en taktisk fordel over dine motstandere. Bare husk at Modern Combat 5 til enhver tid krever Internett-tilgang.

Last ned den nå: her

spill for chromebook

7) Grand Theft Auto: San Andreas

Med mindre du ikke spiller spill i det hele tatt, er du sannsynligvis kjent med Grand Theft Auto-serien, og du har kanskje til og med spilt den syvende tittelen i serien, GTA: San Andreas. Mange spillere anser GTA: San Andreas som den beste GTA noensinne, og du kan nå spille den på hvilken som helst Chromebook som støtter Play Store. Spillet er en direkte port av den originale versjonen, som ble utgitt 26. oktober 2004 for PlayStation 2 og 7. juni 2005 for Microsoft Windows og Xbox, men med noen få forbedringer og ekstra funksjoner som gjør det enda mer tiltalende.

Grafikken er remastret med forskjellige lysforbedringer og en beriket fargepalett. Lagringene dine lagres i skyen og synkroniseres på tvers av alle enheter, og spillet støtter til og med doble analoge kontroller for full kamera- og bevegelseskontroll. Denne videoen viser hvor godt GTA: San Andreas spiller på en Chromebook med GameSir G4s-kontrolleren. Legg merke til hvor jevnt spillet er selv ved de høyeste innstillingene. Hvis du vil spille GTA: San Andreas i 2017, er dette den beste måten å gjøre det på.

Last ned den nå: her

Dommen om de beste spillene for Chromebook

Som du kan se, er det mange gode spill tilgjengelig på Google Play Store som du kan spille på mange Chromebooks i dag. Du kan ikke gå galt med noen av våre beste valg, som Hearthstone, PUBG Mobile, og til og med Fallout Shelter. Alle disse spillene spiller spesielt bra på Chromebook, og gir deg faktisk rikelig med ekstra skjermplass for å se hva som skjer.

Har du noen favoritt Android-spill for Chromebook? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.