Samsung Galaxy S5 vil ikke koble til 4G-nettverksproblemer og andre Internett-relaterte problemer

Det har aldri vært enklere å koble til Internett mens du er på farten takket være fremskrittene innen mobil teknologi. Eiere av #Samsung #Galacy # S5 er for eksempel i stand til å gå online ved å bruke deres mobildatabonnement når de er ute og reiser. Innendørs foretrekkes vanligvis en Wi-Fi-forbindelse. Det er imidlertid tilfeller når telefonen har problemer med å koble seg til Internett. Dette vil vi ta for oss i dag når vi takler Galaxy S5 ikke kobler til 4G-nettverksproblemer og andre internettrelaterte problemer.

Samsung Galaxy S5

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 vil ikke koble til 4G-nettverk

Problem: S5 vil ikke koble til 4g-nettverket. Hver gang jeg tar den på, vil den vare noen sekunder og deretter bytte tilbake til GSM, og det skjer i alle områder jeg er i. Hver annen person jeg kjenner på samme nettverk har ikke dette problemet, så jeg foreslår at telefonen. Dette har skjedd siden jeg mottok telefonen 1. juledag. Det er ganske irriterende ettersom internett mitt fungerer veldig sakte, og noen ganger er jeg begrenset til å bruke bestemte apper fordi det tar lang tid å laste inn.

Løsning: Siden det er fastslått at problemet kan være forårsaket av telefonen, kan du prøve å utføre følgende feilsøkingstrinn som er oppført nedenfor.

 • Forsikre deg om at telefonen er satt til å koble seg automatisk til LTE. For å gjøre dette, gå til Innstillinger - Flere nettverk - Mobilnettverk - Nettverksmodus. Sørg for å trykke på LTE / WCDMA / GSM (automatisk tilkobling).
 • Start telefonen i sikkermodus. Forsikre deg om at mobildatabryteren er på. Hvis 4G-signalet er stabilt i denne modusen, kan en app du lastet ned forårsake dette problemet. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Det er mulig at en eller annen form for korrupte data på telefonen din forårsaker dette problemet. For å sjekke om dette er tilfelle, må du tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Hvis en feil i telefonprogramvaren forårsaker dette problemet, foreslår jeg at du sikkerhetskopierer telefondataene dine, og deretter tilbakestiller du fabrikken.

S5 kobler fra Wi-Fi-nettverket

Problem: Hver gang jeg kobler til et wifi-nettverk, vil det fungere i noen minutter, så vil det stoppe og si at jeg er frakoblet? Jeg har ikke hatt problemer med dette før før for et par dager siden. Jeg har prøvd å koble til forskjellige wifi-nettverk og glemme nettverket og prøve det på nytt, men når jeg bare er på 4G fungerer det bra.

Løsning: Forsøk først å sjekke om dette er et programvarerelatert problem. Forsikre deg om at telefonen kjører på den siste programvareoppdateringen før du utfører feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus. Dette sletter de midlertidige dataene til enheten, som kan forårsake problemet hvis det er ødelagt.
 • Prøv å sjekke om en tredjepartsapp installert på telefonen din forårsaker problemet. For å gjøre dette, prøv å koble til en Wi-Fi-tilkobling når telefonen startes i sikkermodus. Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, er det mest sannsynlig forårsaket av en app. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S5 koblet til Wi-Fi, men ingen internettilgang

Problem: Telefonen kobles til passordbeskyttet wifi på jobben, men jeg har fortsatt ingen internettilgang. Det vil heller ikke koble til det åpne wifi på jobben. Jeg har en Verizon-ulåst telefon, og jeg bruker forbrukercellular. Enhver hjelp vil bli satt stor pris på. Takk og Gud velsigne.

Løsning: Kontroller at telefonen kjører på den siste programvareoppdateringen før du feilsøker. Noen ganger forhindrer en utdatert programvare at telefonen får tilgang til Internett. Sørg også for at klokkeslettet og datoen for telefonen er satt til automatisk. Tidssonen skal også være automatisk.

Følg feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor for å løse dette problemet. Gå til neste trinn hvis problemet ikke er løst.

 • Tørk cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.
 • Slett Wi-Fi-tilkoblingen fra telefonen. Skann etter tilkoblingen, og koble til den.
 • Prøv å koble til Wi-Fi-tilkoblingen når telefonen er i sikkermodus. Hvis du er i stand til å gå online, kan problemet skyldes en app som er installert på telefonen. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

S5 Problem å koble til Internett via mobildata

Problem: hei, jeg har problemer med å koble til internett via mobildata. Noen ganger viser det et 'H' symbol, og det fungerer, andre ganger står det 'G' og ingenting skjer .. Skal det ikke si 3g / 4g eller noe? Er det en måte jeg kan fikse på dette, er telefonen relativt ny. Takk!

Løsning: Telefonen viser et H-symbol hvis den er koblet til et HSPA-nettverk. Dette er en tilkoblingshastighet som gir mulighet for overføringshastigheter på opptil 21 MB, som er raskere enn 3G. Når telefonen viser et G-signal, betyr det at den er koblet til et GPRS-nettverk som er tregt med en hastighet på rundt 30 til 40 Kbps. Dette er grunnen til at telefonen har problemer med å få tilgang til Internett når G-symbolet vises.

Ikke bekymre deg for disse symbolene, da disse er normale. Du kan være i et område som ikke får noe LTE-signal. Prøv å gå til forskjellige steder og sjekk om du får bedre mobildatatilkobling.  

S5 kobler ikke til 3G-nettverk

Problem: Det er faktisk et nettverksproblem! Når jeg holder nettverksmodusen min til WCDMA / GSM, får jeg ingen mobilnettverk (det er store svingninger i nettverket), jeg kan ikke bruke 3G-tjenester på mobilen min .. men når jeg holder nettverksmodusen min KUN GSM det fungerer perfekt, men jeg får bare tilgang til 2G internettjenester mens jeg trenger 3G-tjenester ..!.

 • Jeg har prøvd tilbakestilling av fabrikken.
 • Jeg har også tørket cache-partisjon og dalvik-cache.
 • Startet min galakse S5 i sikker modus.
 • Installerte fastvaren på nytt fra sammobile.
 • Når jeg har satt inn en annen sim i telefonen, oppstår det samme problemet. Men når jeg setter simen inn i andre mobiltelefoner, fungerer 3G.

Jeg kan ikke vite problemet ..! Hjelp meg med å ordne opp i problemet ... Takk på forhånd

Løsning: Dette ser ut som et problem forårsaket av feil maskinvare, muligens telefonantennen eller andre relaterte komponenter. Jeg foreslår at du sjekker telefonen på et autorisert servicesenter.

S5 kobler ikke til Wi-Fi hjemme

Problem: Telefonen min kobles ikke til wifi hjemme. Jeg har ikke installert noen nye apper. Jeg prøvde:

 • Myk tilbakestilling
 • Tørk av hurtigbuffer
 • Fabrikkinnstilling

Alle de andre enhetene mine hjemme er koblet til ruteren uten problemer, inkludert konas merknad 4. Telefonen vil søke etter IP-adresse for et sekund og deretter koble fra. Deretter står det sakte internettilgangspunkt ikke aktivt

Løsning: Sørg for å kontrollere at telefonen din kjører på den nyeste programvareversjonen først.

Prøv å sjekke om det samme problemet oppstår når telefonen prøver å koble til et annet Wi-Fi-nettverk. Hvis telefonen din kan koble til uten problemer på et annet Wi-Fi-nettverk, kan problemet være med ruteren. Koble fra andre trådløse enheter som kobles til ruteren, og la telefonen koble til ruteren. Hvis det fremdeles ikke fungerer, må du få tilgang til ruteadministrasjonssiden og sjekke om det er noen innstillinger som kan forhindre at telefonen din kobler til den.

Hvis telefonen din ikke kobles til andre Wi-Fi-nettverk, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. Jeg foreslår at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket om dette er tilfelle.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.