Slik løser du Galaxy Note8-varslingsproblemer: ringetoner og varslingslyder fungerer ikke

Hei og velkommen til en annen # GalaxyNote8 feilsøkingsartikkel. Vi har bestemt oss for å ta opp et vanlig spørsmål vi mottar om at varsler ikke fungerer etter en oppdatering. Vi svarer også på to andre relaterte problemer, så forhåpentligvis synes du dette innlegget er nyttig.

Problem nr. 1: Slik løser du Galaxy Note8-varslingsproblemer: ringetoner og varslingslyder fungerer ikke

Telefonen min ringer ikke. Det bare vibrerer når jeg har et innkommende anrop. Jeg fikk beskjed om å justere ringetonen på telefon- / kontaktskjermen samt innstillinger. Jeg har gjort begge deler. På en eller annen måte skifter den automatisk tilbake til lydløs. Jeg har også en RING-dørklokke, og jeg mottar ikke varsler fra den heller, og ringetonene er også satt riktig i den appen. Jeg har nettopp koblet til FITBIT-en min, og den får ikke beskjed når jeg får en samtale. Jeg klarte endelig å få det til å ringe når jeg mottok en tekstmelding. Jeg måtte gå til tekstskjermen og i innstillingen for å velge tonen for det, og det fungerte. Det er bare så veldig frustrerende når jeg stadig savner samtaler. Hjelp hvis du kan.

Løsning: Med Android Oreo fungerer ikke varsler lenger akkurat det samme som i Android Nougat. Hvis du nominerte egendefinerte eller ikke-standardtoner for varslene dine, fungerer de kanskje ikke lenger. Forsikre deg om at du bruker system- eller standardtoner som fulgte med operativsystemet.

Tilbakestill appinnstillinger

Hvis du allerede har prøvd å bruke ringetoner eller meldinger som høres før du kontakter oss, må du gjøre flere feilsøkingstrinn for å løse problemet. Den første av slike trinn er å tilbakestille appinnstillinger. Dette vil sikre at alle standard systemapper er aktivert. Slik gjør du det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger (trepunkts) ikon øverst til høyre.
 4. Trykk på Tilbakestill appinnstillinger.

Tilbakestill alle innstillinger

Hvis det ikke hjelper å tilbakestille alle appinnstillinger, er neste feilsøkingstrinn du vil gjøre, å returnere all programvareinformasjon til standardinnstillingene. Dette er vanligvis en effektiv måte å fikse uforklarlige feil forårsaket av feil systeminnstillinger. Slik gjør du det:

 1. Fra startskjermbildet sveiper du opp på et tomt sted for å åpne appbrettet.
 2. Trykk på Generell styring> Tilbakestill innstillinger.
 3. Trykk på Tilbakestill innstillinger.
 4. Hvis du har konfigurert en PIN-kode, skriver du den inn.
 5. Trykk på Tilbakestill innstillinger. Når du er ferdig, vises et bekreftelsesvindu.

Fjern data fra BadgeProvider-appen

BadgeProvider-appen er en av kjernesystemappene på Samsung-enheter som blant annet håndterer varsler. Noen ganger kan ødelagte data fra denne appen føre til varsler om å ødelegge. For å se om problemet skyldes dårlig BadgeProvider-app, her er hva du trenger å gjøre:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger øverst til høyre (trepunktsikon).
 4. Velg Vis systemapper.
 5. Finn og trykk på appen din.
 6. Trykk på Lagring.
 7. Trykk på Fjern data-knappen.
 8. Start Note8 på nytt og se etter problemet.

Fabrikkinnstilling

Til slutt må du tørke telefonen for å tilbakestille alle innstillinger og programvareinformasjon til fabrikktilstanden. Dette feilsøkingstrinnet vil slette alle filene dine, så sørg for å sikkerhetskopiere dem på forhånd.

Slik tilbakestiller du Note8 til fabrikken:

 1. Lag en sikkerhetskopi av dataene dine.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere 'wipe data / factory reset'.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, er 'Start systemet på nytt nå' uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Problem nr.2: Hva skal jeg gjøre hvis Galaxy Note8-dato og -tid ikke fungerer som de skal

Android-oppdateringen som ble installert i går kveld, transporterte telefonen min inn i fremtiden. Kalenderdato er nå 28. august og tiden er bak 1,5 timer. Jeg klarer ikke å hente mye informasjon fra det, og jeg er en veldig teknisk person, som er enda mer frustrerende. Systemoppdateringene sier "Programvare oppdatert til G930VVRS4CRG2 - Anvendt 28. august 2018 kl. 00:46" Mange av appene mine fungerer nå ikke. En synkronisering med sentral tidsklokke gir fortsatt feil tid. All hjelp er verdsatt! BTW, rullegardinboksen din gir ikke S7 som et alternativ, så jeg valgte S8.

Løsning: Prøv å starte telefonen på nytt i sikker modus og følg hvordan systemtid og dato fungerer. I denne modusen kjøres ingen tredjepartsapper. Hvis en av appene dine forårsaker problemet, bør systemtid og dato fungere skikkelig.

For å starte Note8 i sikker modus:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.
 8. Sjekk dato og klokkeslett. Hvis det er feil, kan du endre det under Innstillinger> Generell administrasjon> Dato og tid . Sørg for å bruke alternativet Automatisk dato og tid slik at telefonen bruker nettverksdato og -tid.

Husk at målet ditt med å starte enheten på nytt i sikker modus er å sjekke om en tredjepartsapp forårsaker problemer. Sørg for å la telefonen gå i denne modusen i noen tid for å merke noen forskjell. Hvis dato og tid fungerer normalt i sikker modus, men går tilbake til deres problematiske tilstand når du starter telefonen tilbake til normal modus, kan du satse på at det er en dårlig app som forårsaker det. For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemer, bør du starte telefonen tilbake i sikker modus og følge disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis din Note8 fremdeles er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Problem nr.3: Galaxy Note8 Samsung-apper fungerer ikke

Hei, jeg kontakter fra Mongolia, (jeg valgte USA fordi det ikke var noe alternativ for Mongolia. Hvis du kan legge til Mongolia, vil mange sette pris på det). Til det viktigste.

Jeg eier Samsung Galaxy Note8. Samsung-apper som Samsung Pay, Samsung Health etc fungerer ikke. Dessuten har jeg ingen andre problemer.

Også hvordan kan jeg oppdatere Android-versjonen min til de nyeste, tappe systemoppdateringer viser ikke noen reaksjon i det hele tatt. Vennlig hilsen.

Løsning: Først vil du forsikre deg om at du er logget på Samsung-kontoen din. Husk å gå under Innstillinger> Cloud og kontoer> Kontoer for  å gjøre dette. Hvis du ikke er logget inn, kan dette være grunnen til at Samsung-appene dine ikke fungerer som forventet. Sørg for å logge ut og logge inn igjen.

Tøm hurtigbuffer og data fra apper

Hvis du allerede er logget på Samsung-kontoen din, vil neste feilsøkingstrinn for deg være å tømme hurtigbufferen og dataene til de aktuelle appene dine. Se trinnene ovenfor for hvordan tømme hurtigbufferen eller dataene til en app.

Tilbakestill alle appinnstillinger

Hvis du allerede har prøvd å bruke ringetoner eller meldinger som høres før du kontakter oss, må du gjøre flere feilsøkingstrinn for å løse problemet. Den første av slike trinn er å tilbakestille appinnstillinger. Dette vil sikre at alle standard systemapper er aktivert. Slik gjør du det:

 1. Åpne Innstillinger-appen.
 2. Trykk på Apper.
 3. Trykk på Flere innstillinger (trepunkts) ikon øverst til høyre.
 4. Trykk på Tilbakestill appinnstillinger.

Tørk av telefonen med tilbakestilling av fabrikken

Hvis begge forslagene ikke fungerer i det hele tatt, må du sørge for å tilbakestille enheten. Dette vil tvinge telefonen til å returnere all programvareinformasjon til fabrikktilstanden. Se trinnene nedenfor for hvordan du tilbakestiller din Note8 fra fabrikken. Igjen, sørg for å sikkerhetskopiere filene dine før du gjør denne løsningen.

 1. Sveip opp eller ned fra midten av skjermen fra startskjermen for å få tilgang til appskjermen. Disse instruksjonene gjelder bare for standardmodus og standard layout på startskjermen.
 2. Gå til Innstillinger.
 3. Trykk på Generell ledelse.
 4. Trykk på Tilbakestill.
 5. Trykk på Fabrikkinnstilling.
 6. Gå gjennom informasjonen, og trykk deretter på RESET. Hvis den presenteres, skriv inn den nåværende PIN-koden, passordet eller mønsteret.
 7. Trykk på SLETT ALLE. La det gå flere minutter før prosessene for tilbakestilling av fabrikkdata og omstart er fullført. Hvis det er aktuelt, må du konfigurere enheten.

For det andre spørsmålet ditt, avhenger svaret av enheten din og om du bruker den i hjemmenettverket eller ikke. Hvis du har en bærermerket Note8, men bruker den i et annet nettverk, kan du ikke oppdatere programvaren over nettverket. Det er fordi hver operatør har sin egen firmwareversjon. Så hvis du for eksempel har en Verizon Note8, men bruker den på AT&T, vil du ikke kunne motta oppdateringsvarsler fra AT&T i det hele tatt. Hvis du vil oppdatere fastvaren, må du gjøre det manuelt. Fremgangsmåten for å gjøre det kalles blinkende. Det er en risikabel prosedyre og kan potensielt murstein enheten din hvis den ikke gjøres riktig. Sørg for å gjøre litt undersøkelser før du gjør det.

Hvis din Note8 kjører på nettverket den er laget for å jobbe med, kan du enten vente på den siste oppdateringen, eller du kan kontakte operatøren din for å få informasjon om spørsmålet ditt.