Samsung Galaxy S5 Inkompatibel problem med lader og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S5 er en av de tidligere flaggskipmodellene til den sørkoreanske giganten som fremdeles er ganske populær i dag til tross for at den ble utgitt helt tilbake i 2014. Hvis du eier denne modellen, vet du at den fungerer ganske bra og er pålitelig som daglig sjåfør. Det er imidlertid tilfeller når du har problemer med denne telefonen. Et slikt problem som vi skal takle i dag er Galaxy S5 inkompatibel laderproblem og andre relaterte problemer. Vi har mottatt flere problemer av denne typen fra leserne våre, og derfor vil vi ta opp dem nedenfor.

Samsung Galaxy S5

Hvis du eier en Samsung Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

Du kan også nå oss på Facebook- og Google+ sosiale mediekontoer.

S5 inkompatibel lader

Problem: For tre dager siden ladet telefonen min perfekt med laderen, og deretter for 2 dager siden hver gang jeg plugger laderen i, vil den si ”Den tilkoblede laderen er inkompatibel med denne telefonen. For å forhindre skade på telefonen din, har ladingen blitt stoppet. For å fortsette lading, bruk den originale laderen og kabelen som fulgte med denne telefonen ”, og så har den en rød X på batteriet øverst. Vel, jeg kjøpte en batterilader og et ekstra batteri som jeg har brukt, så jeg kan fortsatt bruke telefonen min, men nå dukker den opp og viser meg den meldingen igjen tilfeldig. Telefonen min satt bare der da den gjorde det første gang, og den har gjort det noen forskjellige tider uten noe plugget i. Vær så snill å hjelpe! Takk på forhånd

Løsning: Du vil vanligvis få denne feilmeldingen når en tredjeparts lader brukes til å lade telefonen og ikke gir den nødvendige strømstyrken til telefonen. Samsung opprettet denne sikkerhetsfunksjonen slik at telefonen ikke blir skadet av ladere som gir for mye eller for lite strøm til batteriet.

Det er imidlertid tilfeller når denne feilmeldingen også kan skje til tross for at du bruker den originale laderen på telefonen. Hvis dette er det som skjer akkurat nå i ditt tilfelle, bør du gjøre følgende feilsøkingstrinn nedenfor. Gå til neste trinn hvis det nåværende trinnet ikke løser problemet.

 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk, ved å blåse til den med et sugerør eller ved å bruke en bomullsknopp dyppet i alkohol. Denne handlingen fjerner smuss eller rusk som kan være tilstede i havnen som kan forårsake dette problemet.
 • Bytt ut ladekabelen. Denne ledningen blir lett skadet, spesielt hvis den hele tiden er opprullet eller bøyd.
 • Bruk en annen Samsung vegglader.
 • Bytt ut batteriet.
 • Sikkerhetskopier telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis problemet fremdeles oppstår etter å ha fulgt trinnene ovenfor, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får det sjekket, da dette allerede kan være et maskinvarerelatert problem.

S5-batteriet varer ikke lenge

Problem: Hei, jeg har kjøpt en ny s5 til kjæresten min for Walmart straight talk-planen. Nylig har hun hatt problemer med å lade telefonen, og batteriet holder ikke lading lenge. Hun har tilbakestilt fabrikken og mange andre foreslåtte reparasjoner. Dette skjedde etter at hun ble bedt om å installere Samsung Power Share-appen. Men hun har tilbakestilt fabrikken siden den gang uten samme ladeproblem.

Løsning: Hvis telefonen allerede er tilbakestilt til fabrikken, men problemet fortsatt vedvarer, kan andre faktorer bortsett fra telefonprogramvaren forårsake problemet. Prøv å utføre følgende feilsøkingstrinn som er oppført nedenfor for å løse dette problemet. Gå til neste trinn hvis problemet fortsatt oppstår.

 • Rengjør ladeporten på telefonen. Noen ganger kan smuss eller rusk som er tilstede i havnen forårsake ladningsproblemer. For å rengjøre denne porten bruker du en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol.
 • Bytt ut laderen og ladekabelen.
 • Bytt ut telefonbatteriet.

S5 Fungerer ikke etter lading

Problem: Batteristrømmen min var nede på 6%, så jeg koblet den til for å lade. Jeg mottok en tekstmelding, så jeg gikk for å lese den, men da jeg berørte den, hadde jeg et statisk støt, og telefonen har ikke fungert siden. Bare den grønne strøm- eller ladelampen er på. Telefonen vil ikke gjøre noe

Løsning: Hvis du fikk et statisk støt mens du lader telefonen, kan dette allerede være et maskinvarerelatert problem. Start feilsøkingen ved å ta ut telefonbatteriet, og trykk deretter på og hold inne strømknappen i minst et minutt. Dette vil avlaste telefonkretsen og fjerne RAM-en. Sett inn batteriet på nytt, og prøv å slå på telefonen. Hvis den ikke slås på, må du lade telefonen i minst 20 minutter med en annen lader og ladekabel. Når de 20 minuttene er oppe, kan du prøve å starte telefonen. Hvis den ikke slås på, sjekk om du kan starte telefonen i gjenopprettingsmodus. Hvis du kan starte telefonen på denne måten, foreslår jeg at du tilbakestiller fabrikken. Vær oppmerksom på at dette vil slette dataene som er lagret på telefonen, så sørg for å ha en sikkerhetskopi før du fortsetter med dette trinnet.Et siste feilsøkingstrinn du bør gjøre er å bytte ut telefonbatteriet.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, foreslår jeg at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

S5 starter kontinuerlig på nytt

Problem:Jeg bruker telefonen min, hvis det tar et bilde eller en video, eller bare på Facebook eller internett, og telefonen vil starte om og om igjen og om igjen. Jeg har prøvd harde tilbakestillinger, tar ut batteriet eller 30 sekunder, tar ut batteriet i 2 minutter, ingenting fungerer! Når jeg bytter ut batteriet, fortsetter det bare. Den eneste måten jeg kan bruke telefonen min på, er hvis den er koblet til veggen ved hjelp av den fulle, store kombinasjonsladeren som telefonen kommer med. det fungerer ikke hvis jeg bare bruker mini-USB for å prøve å lade den. Det begynte nettopp å skje for 3 dager siden, og jeg har ikke installert noen nye apper på telefonen min, og første gang det skjedde brukte jeg videoopptaksalternativet. Jeg er veldig fristet til å gå til AT&T og få dem til å erstatte telefonen, men den er ikke en gang gammel. Har aldri hatt noen form for skade. Og alltid vært i en sak. Vennligst hjelp!Det er som om jeg har en fast telefon igjen! Lol.

Løsning: Siden du allerede har utført en tilbakestilling av fabrikken, kan problemet skyldes en komponent inne i telefonen din som svikter, noe som er mest mulig lik IC. Du kan ta med telefonen til et autorisert servicesenter og få den sjekket, eller du kan ta den med til AT&T og kreve garantien hvis den fremdeles gjelder.

S5 lades ikke når data slås på

Problem: Hei. For et par dager siden gikk jeg på et nettsted som jeg vanligvis bruker. Men denne dagen gikk jeg inn på den samme nettsiden og fikk en pop-up som sa at batteriet mitt ble skadet av et virus, og kort tid etter la jeg merke til en betydelig endring i måten telefonen lades på. Nå vil ikke telefonen min lade i det hele tatt med data slått på, den vil til og med reduseres i prosent mens den er koblet til laderen. Når data av oss koster det, men med en veldig lav hastighet. Kan noen hjelpe meg.

Løsning: Klikkte du på popup-lenken? Hvis du gjorde det, har du kanskje introdusert skadelig programvare på telefonen din som kan forårsake dette problemet. Det jeg foreslår at du gjør akkurat nå, er å sikkerhetskopiere telefondataene dine og deretter tilbakestille fabrikken. Når tilbakestillingen er gjort, kan du prøve å sjekke om telefonen din nå lades normalt. Hvis problemet fortsatt oppstår, følg deretter feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor.

 • Rengjør ladeporten med en boks med trykkluft eller bomullsknopp dyppet i alkohol
 • Bruk en annen lader og ladekabel når du lader telefonen.
 • Bytt ut telefonbatteriet med et nytt.

S5 slår seg ikke på etter slipp

Problem:Teknisk fyr, jeg fikk en galakse S5 mini i januar i år og har droppet den et par ganger, fungerer fortsatt bra minus de få bulker rundt kanten. Tidligere på skolen var batteriet rundt 40%, og i timen falt det ut av lommen min til gulvet, jeg la det rett tilbake i lommen uten å sjekke det. På vei hjem tok jeg det ut og ingenting ville komme opp på skjermen, så jeg prøvde å ta batteriet inn og ut flere ganger og holdt inne av / på-knappen, prøvde å sette det i gjenopprettingsmodus og ingenting skjedde. Da jeg kom hjem, la jeg meg på ladingen i godt to timer, og hver gang holdt jeg strømknappen nede for å slå den på. LED-lampen blinket lilla og blå, men skjermen var fortsatt svart der den skulle lyse opp og sa "Samsung" osv. det ga til og med lyden, men skjermen var svart, jeg har prøvd alt, og nå lyser ikke lysdioden engang lenger.Hva burde jeg gjøre? Hilsen

Løsning: Det ser ut til at du allerede har utført alle feilsøkingstrinnene som kan gjøres for denne typen problemer. Har telefonen et microSD-kort installert? Hvis det gjør det, kan du prøve å ta det ut, og deretter sjekke om problemet fortsatt oppstår. Hvis det gjør det, kan det føre til at en intern komponent i telefonen mislykkes. Jeg foreslår at du tar telefonen til et autorisert servicesenter og får den sjekket.

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.