Galaxy Note 4 S Pen fungerer ikke ordentlig [feilsøkingsveiledning], andre problemer

Dette innlegget adresserer flere # GalaxyNote4-problemer, så hvis du leter etter svar på ditt eget Note 4-problem, kan dette være til hjelp.

Nedenfor er de spesifikke emnene vi dekker for i dag:

 1. Verizon Galaxy Note 4 MMS fungerer ikke i Metro PCS-nettverk
 2. Galaxy Note 4 fortsetter å starte på egenhånd
 3. Galaxy Note 4 S Pen fungerer ikke som den skal
 4. Galaxy Note 4 gjentar stadig ord og setninger når du skriver
 5. Galaxy Note 4 er ikke kompatibel med Fanduel-appen
 6. Galaxy Note 4 mottar ikke SMS fra Google og Outlook
 7. Galaxy Note 4 slås av når batteriet er under 50% Galaxy Note 4 mottar ikke tekstmeldinger
 8. Galaxy Note 4 fryser og slås av tilfeldig av seg selv

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden, eller du kan installere vår gratis app fra Google Play Store.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.


Problem nr. 1: Verizon Galaxy Note 4 MMS fungerer ikke i Metro PCS-nettverk

Hei. Jeg har en Galaxy Note 4. Jeg er kunde hos Metro PCS. Jeg kjøpte en ulåst telefon, det er gjennom Verizon. Jeg ringte dem og de satte meg på et T-Mobile-nettverk for signalet antar jeg, men jeg har undersøkt, endret, gjort om, satt tilbake til standard, startet telefonen på nytt, satt inn nye APN-innstillinger. Jeg har sørget for at alle strømsparing er av, sørg for at flymodus er av, data er aktivert med 4G LTE. Jeg har gått gjennom hvert trinn jeg kan finne og kan fremdeles ikke sende en bildetekst. Jeg kan bruke internett, ringe, sende tekster alt annet enn å sende eller laste ned MMS. Hjelp meg. - Allyson

Løsning: Hei Allyson. De nøyaktige innstillingene for hvordan du får MMS til å fungere på telefonen din, avhenger av fastvaren. Hvis vi antar riktig, har du en Verizon-telefon, noe som betyr at fastvaren også kan være fra Verizon. Basert på vår erfaring og rapporter fra andre brukere, kan Verizon-firmware være problematisk når det gjelder å endre MMS-innstillinger for andre nettverk. Vi har ikke den nøyaktige informasjonen om hvordan MMS skal konfigureres i ditt nåværende nettverk, så vi anbefaler at du samarbeider med de tekniske supportrepresentantene for operatøren din for å fikse det. Husk at det er en sjanse for at du kanskje ikke kan få MMS til å fungere i det hele tatt, med mindre du sannsynligvis roter enheten og endrer noen relevante nettverksinnstillinger begravet dypt inne i fastvaren. Fra nå avVi er ikke klar over noen tilgjengelig metode for å endre Verizon-firmware for å få MMS til å fungere, men hvis du virkelig vil få dette til å fungere, foreslår vi at du besøker fora som snakker om modding og firmware-tilpasning. Prøv å legge ut problemet ditt i slike fora, og forhåpentligvis kommer noen fra modding-samfunnet til din hjelp. Denne typen modifikasjoner krever tid og krefter på å gjøre det, og vi håper at det er noen der ute som kan dele et effektivt hack. Et godt sted å starte ville være XDA Forums, men du kan også bruke Google til å lete etter alternative nettsteder.Denne typen modifikasjoner krever tid og krefter på å gjøre det, og vi håper at det er noen der ute som kan dele et effektivt hack. Et godt sted å starte ville være XDA Forums, men du kan også bruke Google til å lete etter alternative nettsteder.Denne typen modifikasjoner krever tid og krefter på å gjøre det, og vi håper at det er noen der ute som kan dele et effektivt hack. Et godt sted å starte ville være XDA Forums, men du kan også bruke Google til å lete etter alternative nettsteder.

Problem nr.2: Galaxy Note 4 fortsetter å starte på egenhånd

Hei. Jeg har en note 4 i to år nå, og så snart den 2-årige kontrakten var ute, begynte jeg å få problemer som "Touch Wiz reagerer ikke." Jeg gjorde den vanlige tømmebufferen og fikk fortsatt denne feilen.

Noen få uker senere fryser telefonen min tilfeldig, henger og slår seg av og på igjen uten at jeg selv berører den. Det kan lade seg, og så ser jeg på telefonen min og ser at den har startet på nytt av en eller annen grunn.

Jeg har startet telefonen i sikker modus, og den henger fortsatt og starter på nytt. Jeg har full fabrikkhvile, og jeg får fortsatt det samme problemet, forsinkelse, skjermen fryser, apper slutter å svare og slås av og på. Jeg har til og med rotet telefonen min nå og tatt av meg alle Samsung Bloatware, og fremdeles fryser telefonen tilfeldig, og jeg aner ikke hva som forårsaker det. Jeg har fulgt hver tur gjennom og telefonen min er fremdeles (unnskyld min fransk) FUCK.

Eventuelle ideer om hva som forårsaker dette problemet vil være en enorm fordel. Imidlertid er jeg ikke så håpefull og tror jeg trenger å kjøpe en ny telefon. - Ojnoj_bam

Løsning: Hei Ojnoj_bam. Et problem som dette er ikke bare forårsaket av programvare. Vi kan se at alt du har gjort så langt bare adresserte mulige programvareproblemer (oppstart til sikker modus, tilbakestilling av fabrikken osv.) Siden ingenting endret seg etter en tilbakestilling og forankring av fabrikken, er det en klar indikasjon på at maskinvare kan være å klandre. Urettferdig kan det virke, men to år kan betraktes som alderdom for en elektronisk enhet som du bruker dag inn og dag ut. En slik lengde kan høres kort ut når det gjelder levetid sammenlignet med andre elektroniske dingser som et digitalt kamera, smart TV eller andre lignende enheter, men det er faktisk lenge nok til en smarttelefon. En smarttelefon er i utgangspunktet en mini-datamaskin som går kontinuerlig i 24 timer hver uke i 12 måneder. Hvis telefonen din har eksistert i to år nå,det er mulig at noen av komponentene rett og slett har nådd slutten av deres levetid, noe som får dem til å fungere feil.

For eksempel kan det hende at litiumionbatteriet i telefonen ikke lenger fungerer som det skal, for det har mistet betydelig kapasitet til å holde en lading. Den kjemiske reaksjonen i den kan nå bli ineffektiv og føre til at den ikke klarer å produsere tilstrekkelig kraft hele tiden. En slik situasjon kan føre til tilfeldig omstart. For å se om telefonens batteri er skylden, prøv å inspisere nærmere først. Hvis du ser en bule i sidene, er det et tegn på at batteriet ikke fungerer som det skal. Noen ganger vil buen være subtil og vanskelig å skille, så prøv å snurre batteriet på en flat overflate som på et glassbord. Hvis batteriet snurrer lett, betyr det at siden er flat og det ikke er noen buler. Hvis det ikke snurrer i det hele tatt, er det en indikasjon på at siden er ujevn og at batteriet må byttes ut.

Hvis du har en ny note 4 med et godt batteri, kan du prøve å låne batteriet og sette det inn i din egen note 4. OBServer telefonen i noen tid (noen dager) for å se forskjell. Hvis du er heldig, kan det bytte ut problemet for deg å bytte ut det gamle batteriet.

På den annen side, hvis ingenting endres etter å ha byttet batteriet, må problemet komme fra selve logikkortet. I denne situasjonen må du sende telefonen inn slik at den kan undersøkes, vurderes og repareres om nødvendig. Enda bedre, vurder å spørre en erstatning.

Problem nr.3: Galaxy Note 4 S-penn fungerer ikke som den skal

To problemer når du bruker S Pen:

 1. Det tar noen veldig ulogiske valg når jeg skal tyde håndskriften min, f.eks. “D” dekrypteres ofte som 1), 4 går som â † ³ selv om det er mellom andre tall. Det gir meg også ofte "ord" som ikke finnes i ordboken. Er det noen måte å "låse" de tilgjengelige ordene bare til ordbokoppføringer?
 2. Jeg finner ofte at Wacom vil gjenta flere tekstlinjer, som i Facebook eller andre apper der bare noen få linjer er synlige betyr at det sendes en ikke-følsom melding. - Capblanc51

Løsning: Hei Capblanc51. En Note 4s S Pen kan påvirkes av både programvare- og maskinvarefeil, så feilsøking varierer ikke mye når du feilsøker selve telefonen. Når det er sagt, foreslår vi at du utfører den vanlige dosen med feilsøking av programvare for telefonen først. Nedenfor er ting du kan gjøre:

Installer programvareoppdateringer

Vi antar at Note 4 kjører den offisielle firmwaren fra Samsung eller operatøren. Hvis du mottar OTA (over-the-air) fra tid til annen, må telefonen din kjøre offisiell programvare.

Hvis du har rotfestet enheten og installert tilpasset fastvare på den, er det ditt ansvar å sørge for at fastvaren ikke har problemer med S-Pen-funksjonalitet. Hver tilpasset firmware er unik, så du må gjøre din egen undersøkelse hvis det er problematisk når det gjelder S-Pen-funksjonen eller ikke. Det er ingenting vi kan gjøre for å hjelpe deg i dette tilfellet.

Tørk cachepartisjonen

Notat 4 bruker et spesielt sett med hurtigbuffer når du laster inn apper som kalles systembuffer. Noen ganger kan oppdateringer eller installasjon av Android og apper ødelegge den, så den gamle må slettes for å gi plass til en ny. Slik gjør du det:

 1. Slå av Galaxy Note 4 helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 4. Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Volum opp-tasten.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet 'tørk cache-partisjon' og trykk på av / på-tasten for å velge den.
 6. Når tørking av cachepartisjonen er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.

Start på nytt i sikker modus

En minst kjent metode for å fikse apprelaterte problemer er sikker modus. Ikke alle apper er skapt like, og noen ganger kan problematiske eller inkompatible apper påvirke andre funksjoner på en telefon. For å se om det er tilfelle på telefonen din, må du starte den på nytt i sikker modus. Sikker modus blokkerer tredjepartsapper og -tjenester slik at S-Pen fungerer normalt, det er et bevis på at en av de installerte appene må forårsake problemet. Slik starter du Note 4 i sikker modus:

 1. Slå telefonen helt av.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten og Volum ned-tasten.
 3. Når telefonen begynner å starte, slipper du av / på-tasten, men fortsett å holde volum ned-tasten til telefonen er startet på nytt.
 4. Sikker modus vises nederst i venstre hjørne; du kan slippe Volum ned-tasten nå.
 5. Observer hvordan S Pen fungerer.

Tørk telefonen via fabrikkinnstilling

S-Pen funksjonalitet avhenger av Note 4s evne til å fungere skikkelig. Hvis det er en programvarefeil som forårsaker en konflikt med S-Pen-funksjonen, kan det være å gjøre en tilbakestilling av fabrikken.

For å tilbakestille notat 4 fra fabrikken, vennligst gjør disse trinnene:

 1. Slå av Galaxy Note 4 helt.
 2. Trykk og hold nede Volum opp og Hjem-tastene sammen, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når note 4 vibrerer, slipper du både hjem- og strømtastene, men fortsett å holde volum opp-tasten.
 4. Når Android System Recovery vises på skjermen, slipper du Vol Up-tasten.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere 'wipe data / factory reset' og trykk på av / på-knappen for å velge den.
 6. Merk nå 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Vol Down Down-tasten og trykk på av / på-knappen for å starte tilbakestillingen.
 7. Når hovedtilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 8. Merknad 4 starter på nytt, men den vil være lenger enn vanlig. Når den kommer til startskjermen, begynn deretter oppsettet.

MERK : Tilbakestilling av fabrikk vil tørke den interne lagringsenheten, så sørg for å sikkerhetskopiere viktige filer før du gjør det.

Fjern tredjepartsprodukter som kan påvirke S-Pen-følsomheten

Hvis du nylig har installert en skjermbeskytter, kan du prøve å fjerne den for å se om den påvirker funksjonen til S-Pen.

Det samme gjelder tilfeller fra tredjeparter som kan bruke en magnet som er for sterk og forårsaker at enheten ikke fungerer som den skal.

Bytt ut S Pen-spissen

Hvis tuppen på enheten har blitt utslitt, kan du prøve å erstatte den med en ny for å se forskjellen. Prøv å bruke pinsett til å trekke ut den gamle S Pen-spissen, og sett deretter inn den nye pennespissen og trykk den til den klikker på plass.

Problem nr.4: Galaxy Note 4 gjentar stadig ord og setninger når du skriver

Vel blant 500 andre problemer med denne enheten Vel blant fem hundre andre problemer med denne enheten vil blant 500 andre problemer med denne enheten godt blant fem hundre andre problemer med denne enheten godt blant fem hundre andre problemer med denne enheten som jeg ikke opplevde med notatet mitt 3,hovedproblemet jeg har nå er det som jeg ikke opplevde med notat 3, og hovedproblemet jeg har nå er det som jeg ikke opplevde med notat 3 i hovedutgaven jeg har nå er det som jeg ikke opplevde med min note 3 det viktigste problemet jeg har nå er det som jeg ikke opplevde med notatet mitt, det viktigste problemet jeg har nå er at det kontinuerlig stopper hvert tredje ord, det stopper kontinuerlig hvert tredje ord, det stopper kontinuerlig hvert tredje ord, og når jeg sier en setning vil den omformulere setningen flere hundre forskjellige måter, og når jeg sier en setning, vil den belønne setningen flere hundre forskjellige måter, og når jeg sier en setning, vil den omarbeide setningen flere hundre forskjellige måter, og når jeg sier en setning, vil den omorganisere setningen flere hundre forskjellige måter, og når jeg sier en setning, vil denregistrere setningen flere hundre forskjellige måter. Periode hvis jeg sier fem enkeltord vil det omformuleres på 30 eller 40 forskjellige måter. Hvis jeg sier fem enkeltord, vil det omformulere 30 eller 40 forskjellige måter. Hvis jeg sier fem enkeltord, vil det belønne det 30 eller 40 forskjellige måter. Hvis jeg sier fem enkeltord, vil det belønne det 30 eller 40 forskjellige måter. Hvis jeg sier fem ord, vil det omformulere det på 30 eller 40 forskjellige måter. i tillegg fungerer ikke nedtrekkene i tillegg nedtrekksfunksjonene ikke i tillegg trekk ned Downs fungerer ikke i tillegg til nedtrekk fungerer ikke i tillegg til pull Downs fungerer ikke så det har tatt meg mer enn 3 dager for å fylle ut dette skjemaet. så det har tatt meg mer enn tre dager å fylle ut dette skjemaet. Så det har tatt meg mer enn 3 dager å fullføre dette skjemaet.i utgangspunktet har jeg klikket på ordet United States og skrevet ordet United States i 22 timer det egentlig har jeg klikket på ordet United States skrevet inn ordet United States i 22 timer Jeg egentlig har jeg klikket på ordet United States og skrevet inn ordet United States i 22 timer. Jeg har i utgangspunktet klikket på ordet United States skrevet inn ordet United States i 22 timer. I utgangspunktet har jeg klikket på ordet United States og skrevet ordet United States i 22 timer Straight og uansett hva når jeg klikker på ordet, vil det ikke plassere det i den lille boksen din her. Rett og uansett hvorfor når jeg klikker på ordet, vil det ikke plassere det i den lille boksen din her.Rett og uansett hva når jeg klikker på ordet, vil det ikke plassere det inne i den lille boksen din her periode Strait, og uansett hva når jeg klikker på ordet, vil det ikke plassere det inne i den lille boksen din her. Rett og uansett hvorfor når jeg klikker på ordet, vil det ikke plassere det i den lille boksen din her. -Arlene

Løsning: Hei Arlene. Problembeskrivelsen er utvilsomt vanskelig å lese, men det ser ut til at du har problemer med å skrive eller skrive meldinger. Det kan skyldes en dårlig app eller programvare, så det er bare ting vi foreslår.

Den første tørker hurtigbufferen og dataene til tastaturet og meldingsappene du bruker.

Hvis Galaxy Note 4 kjører Lollipop eller under, følger du disse trinnene for å tørke en apps cache og data:

 1. Gå til Innstillinger.
 2. Fortsett til applikasjoner.
 3. Velg Administrer applikasjoner.
 4. Trykk på Alle-fanen.
 5. Velg navnet på appen som har skjedd.
 6. Derfra vil du se knappene Clear Cache og Clear Data.

Hvis Galaxy Note 4 kjører Marshmallow eller Nougat, følger du disse trinnene for å tørke appens cache og data:

 1. Åpne Innstillinger-menyen enten gjennom varselskyggen din (rullegardinmeny) eller gjennom Innstillinger-appen i appskuffen din.
 2. Naviger ned til “Apps”. Dette kan bli omdøpt til noe som Applications eller Application Manager i OEM-skinnede versjoner av Android 6.0.
 3. Når du er der, klikker du på et program.
 4. Du vil nå se en liste over ting som gir deg informasjon om appen, inkludert lagring, tillatelser, minnebruk og mer. Dette er alle klikkbare elementer. Du vil klikke på Lagring.
 5. Du bør nå tydelig se Clear Data og Clear Cache-knappene for applikasjonen.

Vi tror at å tørke tastaturappens cache eller data vil løse problemet, men hvis det ikke skjer, bør du vurdere å tørke telefonen via tilbakestilling av fabrikken.

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Start Innstillinger og bla til delen "Bruker og sikkerhetskopi".
 3. Trykk på Sikkerhetskopi og tilbakestill.
 4. Hvis du vil, kan du merke av i avmerkingsboksene ved siden av Automatisk gjenoppretting og Sikkerhetskopiere dataene mine.
 5. Trykk på Fabrikkinnstilling.
 6. Trykk på Tilbakestill enhet.
 7. Du kan bli bedt om å oppgi PIN-koden eller passordet ditt.
 8. Trykk på Fortsett og deretter Slett alt.

Problem nr.5: Galaxy Note 4 er ikke kompatibel med Fanduel-appen

Jeg har et problem med Fanduel-appen min. Før ville det fryse og ha problemer, så jeg avinstallerte det og installerte det på nytt, og det løste problemet. Nå har jeg et problem at når jeg er i appen og trykker på startknappen for å si kanskje se på en annen app eller et nettsted, så gå tilbake og klikk på Fanduel, det tar meg rett til hjemmesiden. Tidligere hadde jeg ikke dette problemet, det hadde vært der jeg slapp. Bare nysgjerrig på om dere kanskje vet om noen løsninger. Jeg har en Galaxy Note 4, og jeg har også jobbet med Fanduel for å prøve å finne en løsning, så langt tror de at det er enheten min. Takk skal du ha. - Bradalbano48

Løsning: Hei Bradalbano48. Hvis utvikleren av nevnte app ikke kan hjelpe deg, kan heller ingen tredjepartsstøttegrupper som oss gjøre. Et problem som dette skyldes mest sannsynlig ineffektiv eller dårlig koding, så hvis det fortsetter å mislykkes i enheten, må du enten fortsette å jobbe med Fanduel, eller bare avinstallere det for godt.

Problem nr.6: Galaxy Note 4 mottar ikke SMS fra Google og Outlook

Hei, jeg har hatt Android-telefonen min en stund nå. Jeg har lagt merke til at jeg har problemer med å motta tekstmeldinger. Dette er vanligvis automatiserte meldinger fra leverandører som Google og Outlook. Jeg tar ikke imot dem. Jeg sender den på datamaskinen min, og etter 5 minutter kommer ingenting. Jeg vet at dette ikke er et problem med Google fordi det fungerer på den gamle telefonen min "HTC Desire." Jeg forstår ikke hvorfor det ikke fungerer. Jeg har prøvd nesten alt fra en rask omstart til en tilbakestilling av fabrikken, og ingenting skjer. det forblir det samme og problemet vedvarer. Jeg har aldri opplevd dette med noen telefon, og jeg har ikke snakket med noen som har hatt dette problemet. Jeg vet ikke hvordan jeg skal løse det. Tusen takk, hvis du trenger mer informasjon fra meg, vil jeg gjerne gi deg den. - Thomas

Løsning: Hei Thomas. Vi tror ikke vi forstår problemet helt her. Vi vet ikke hva du mener spesifikt med “Dette er vanligvis automatiserte meldinger fra leverandører som Google og Outlook. Jeg tar ikke imot dem. Jeg sender den på datamaskinen min og etter 5 minutter kommer ingenting. ”

Hvis du tror du mangler meldinger fra disse tjenesteleverandørene, må problemet enten skyldes en begrensning på nettverksnivå, eller at disse tjenesteleverandørene ikke sender deg tekstmeldinger i det hele tatt. Uansett tviler vi på at problemet har noe med telefonen å gjøre. Det eneste du kan gjøre på slutten er å sikre at enheten eller meldingsappen din ikke blokkerer meldinger fra disse tjenesteleverandørene. For å gjøre det, gå over til innstillingene til meldingsappen du bruker og se om du angir noen blokker.

Sørg også for at innboksen ikke er full.

Hvis disse trinnene ikke hjelper, kan du kontakte operatøren din eller de involverte tjenesteleverandørene.

Problem nr.7: Galaxy Note 4 slås av når batteriet er under 50% | Galaxy Note 4 mottar ikke tekstmeldinger

Jeg har en Samsung Galaxy Note 4. Jeg har hatt den i over et år nå. Og jeg har hatt problemer med at telefonen slås av på meg når batteriet treffer 50-40%.

Jeg elsker Samsung, men jeg har også savnet tekstmeldinger fra visse mennesker. Jeg får noen tekstmeldinger, men da får jeg ikke dem alle. Det er en skikkelig kamp når jeg bruker telefonen min til virksomheten min. Jeg har prøvd å slå den på og av og starte telefonen på nytt. Skal jeg gå i butikken og bare skaffe meg en ny telefon? Det gjør meg virkelig sur fordi jeg ikke mottar viktige tekstmeldinger fra visse mennesker. Vennligst hjelp! - Kim

Løsning: Hei Kim. Sørg for at du kalibrerer batteriet først for å hjelpe deg med å trene opp operativsystemet for å oppdage det gjenværende batterinivået. Slik gjør du det:

 1. Bruk telefonen ved å spille spill eller gjøre oppgaver for å fremskynde strømutladningen til telefonen slår seg av.
 2. Slå på telefonen igjen og la den slå seg av.
 3. Lad telefonen uten å slå den på igjen.
 4. Vent til batteriet sier at det er fulladet til 100%
 5. Koble fra laderen og slå på telefonen.
 6. Hvis telefonen sier at den ikke lenger er 100%, må du slå den av, koble laderen inn igjen og vente til 100% lading er nådd.
 7. Koble fra laderen og slå på telefonen igjen.
 8. Bruk telefonen til du tømmer batteriet ned til 0.
 9. Gjenta syklusen en gang.

Hvis ingenting endres og telefonen fortsetter å slå seg av når batterinivået når et visst punkt, bør du vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken (trinnene gitt ovenfor).

Hvis det ikke løser strømproblemet heller, skaff deg et nytt batteri og se om det vil løse det.

For det andre problemet kan problemet være telefonrelatert eller et problem med den trådløse operatørens system. Prøv å tørke hurtigbufferen og dataene til meldingsappen (trinnene ovenfor). Hvis ingenting fungerer, må du tilbakestille fabrikken.

Hvis tilbakestillingsalternativet ikke hjelper med å løse problemet, kontakter du operatøren din for support.

Problem nr.8: Galaxy Note 4 fryser og slås av tilfeldig av seg selv

Merk 4. Start på nytt av seg selv, fryser, lukker av seg selv. Avleverte den og fikk renovert enhet. Overførte data, andre telefon gjør det samme. De tilbakestillte fabrikken. Fungerer ganske bra, mindre problemer, men får nå det samme, Virusadvarsel, med feil, us.8t7lcoqa.top “last ned denne appen for å rense viruset og gir instruksjoner. Jeg har ikke etterkommet. Søkte etter gratis app-virusrensere 4.5 og viser ingen virus. Meldingen om potensielt virus fortsetter å dukke opp. - Robinjeter2

Løsning: Hei Robinjeter2. hvis det samme problemet skjer på erstatningsenheten, er det en indikasjon på at:

1) du introduserer det på nytt selv ved å installere det samme settet med dårlige apper på nytt, eller

2) du gjør den samme utrygge oppførselen som kompromitterte den første telefonen i utgangspunktet (som å bla gjennom nettsteder som er fanget, er å laste ned filer fra tredjepartskilder eller bruke tilpasset firmware).

Gjør en tilbakestilling av fabrikken og observer hvordan telefonen fungerer uten apper og oppdateringer. Hvis det fungerer normalt når det ikke er noen apper eller oppdateringer, betyr det at en ting nevnt ovenfor skjer. Forsikre deg om at du bare installerer sikre apper. Hvordan du gjør det, avhenger av deg, da bare du vet hvor du får appene dine, og om de er bygget av anerkjente utviklere.


Gi oss beskjed hvis du er en av brukerne som støter på et problem med enheten din. Vi tilbyr løsninger for Android-relaterte problemer gratis, så hvis du har et problem med Android-enheten din, bare fyll ut det korte spørreskjemaet i denne lenken, og vi vil prøve å publisere svarene våre i de neste innleggene. Vi kan ikke garantere rask respons, så hvis problemet ditt er tidssensitivt, kan du finne en annen måte å løse problemet på. 

Hvis du synes dette innlegget er nyttig, kan du hjelpe oss ved å spre ordet til vennene dine. GalaxyS2 har også sosialt nettverk, så det kan være lurt å samhandle med samfunnet vårt på våre Facebook- og Google+ sider.