Hvordan konfigurere Adoptable Storage på Galaxy S7, andre minneproblemer

Har du noen gang lurt på hvordan du kan forbedre den anstendige lagringskapasiteten til # GalaxyS7? Samsung var ikke veldig sjenerøs med Galaxy S7 og S7 edge's interne lagring i det hele tatt, men de tilbød en løsning for å la brukerne legge betydelig til flere GB-er i telefonen med Adaptable Storage-funksjonen. Dette innlegget gir deg en kort diskusjon om hvordan du konfigurerer det i en S7- eller S7-kant. Denne artikkelen diskuterer også andre hukommelsesrelaterte problemer, så vi håper dette vil hjelpe.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Galaxy S7 edge fortsetter å si at telefonnummeret er registrert på en annen enhet

Telefon (Sprint) har en melding som sier at telefonnummeret mitt er registrert på en annen enhet, og at det må registreres på den nye, men det står ikke hvordan det skal gjøres. nylig solgte den gamle telefonen min, som var en Samsung Note 4. Så jeg har ikke tilgang til den. Ny telefon er en Samsung Galaxy S7-kant. Enhver hjelp vil bli satt stor pris på. - Mandy Babel

Løsning: Hei Mandy. Bare operatøren din kan hjelpe deg med dette problemet. Vi kan se at du er fra Sprint, som er et CDMA-nettverk, så kontoen og telefonnummeret ditt er knyttet til den gamle telefonen din. I en ideell situasjon skal du først tørke telefonen og fortelle Sprint etterpå at du selger den. På den måten kan de koble kontoen din fra den enheten og la kjøperen bruke den. Sørg for at du kontakter Sprint og forteller dem om situasjonen. Alle tingene som trengs kan bare gjøres til slutt, så du er i utgangspunktet hjelpeløs på en måte i denne.

Problem 2: Galaxy S7-innstillingene har endret seg etter en oppdatering

Etter den nye oppdateringen har den endret alle innstillingene mine. Musikk har forsvunnet, favorittkontakter borte, ingen navn til meldinger, lyden er roligere og vil ikke høyere opp. Telefonen min har endret seg fullstendig, og den bruker all datatilskuddet mitt om natten mens jeg oppdaterer. Det er en blodig vits. Hva har skjedd? - Diane

Løsning: Hei Diane. De fleste oppdateringer endrer ting under panseret og endrer normalt ikke tilpasninger av brukere eller sletter brukerfiler som musikk. Hvis mange ting har endret seg på enheten din etter at du installerte en Android-oppdatering, må det være noe galt med oppdateringen eller systemet. Prøv å tørke cachepartisjonen først og se hvordan den fungerer. Her er trinnene:

 1. Slå av Samsung Galaxy S7.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Cache-partisjonsslette vil slette den eksisterende systembufferen og tvinge telefonen til å bygge en ny over tid. Hvis ingenting skjer etter å ha gjort det, noe som betyr at problemet fortsetter etterpå, må du sørge for at du også installerer oppdateringer for appene dine. Mange Android-brukere er opptatt av å installere Android-oppdateringer, men ikke det når det gjelder apper. Dette kan noen ganger være problematisk siden ikke alle apper er bygget for å være kompatible med alle telefonmodeller, firmware eller Android-versjon. Hvis du har en inkompatibel app installert, kan det være nok til å forårsake problemer som de du opplever akkurat nå. Hvis du ikke har gjort det ennå, må du sørge for at du installerer oppdateringer for alle appene dine.

Hvis alle appene dine allerede er oppdatert på dette tidspunktet, bør du sikkerhetskopiere alle filene dine (bilder, videoer osv.) Som forberedelse til det siste feilsøkingstrinnet - tilbakestilling av fabrikken. Målet med dette feilsøkingstrinnet er å se om et innhold (app) eller en feil er ansvarlig for problemet. Fabrikkinnstilling tilbakestiller alle programvareinnstillinger til standardinnstillingene, slik at den effektivt fjerner feil som kan ha blitt utviklet over tid eller etter en oppdatering. Sørg for å sjekke hvordan alt fungerer etter en tilbakestilling av fabrikken når det ikke er installert apper. Ikke installer apper med en gang. Når du installerer apper, må du sørge for å gjøre det en etter en slik at du kan observere telefonen. Dette er den eneste måten å se om en app er problematisk eller ikke.

Hvis du ikke har prøvd en tilbakestilling av fabrikken ennå, gjør du det slik:

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling .
 3. Trykk på Tilbakestill fabrikkdata og trykk på Tilbakestill enhet .
 4. Hvis du har slått på skjermlåsfunksjonen, skriver du inn passordet eller PIN-koden.
 5. Trykk på Fortsett .
 6. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen din.

Problem 3: Galaxy S7 oppdager ikke SD-kort

Hei. Jeg har kjøpt Samsung Galaxy S7 Verizon-modellen online. Jeg har prøvd å sette inn to forskjellige typer og størrelser på SD-kort som fungerte i den eldre telefonen min, men telefonen viser ikke noe varsel om bruk / format. Egentlig oppdager det ikke i det hele tatt. Jeg har til og med formatert kortet på PC og prøvd å bruke, men ikke annerledes. senere tilbakestilte jeg alt for telefonen, men fortsatt ingen løsning. Ethvert forslag vil være nyttig for meg. - Hiren

Løsning: Hei Hiren. En situasjon som denne oppstår vanligvis hvis telefonens SD-kortspor er defekt. Siden du allerede har prøvd å bruke minst 2 SD-kort, er det mest sannsynlig et problem med telefonen mer enn SD-kortene. Siden du allerede har prøvd en tilbakestilling av fabrikken før du kontaktet, er dette definitivt ikke et programvareproblem. Dessverre er det egentlig ikke mye du kan gjøre med dette problemet på slutten. Vi foreslår at du sender telefonen inn slik at telefonen kan repareres eller byttes ut.

Problem 4: Hvordan konfigurere Adoptable Storage på Galaxy S7

Har akkurat fått S7 fra Boostmobile. Sett inn et 200 GB SD-kort, koblet det til datamaskinen, prøvde ADB-skallet for å sette opp kortet 50/50 for lagring. det ga ikke et nummer for kortet hadde en liste som smprivate mount true / false. Gikk til Youtube, så på en video om hvordan du gjør det. Fyren, etter å ha plugget inn S7, klikket på rullegardinmenyen, velg SD-kortmelding og klikket deretter på installasjonsprogramvare. Jeg gjorde det samme, men har ingen installasjonsprogramvare. Hjelp vær så snill. håper du svarer og har en måte å gjøre dette på. Takk. - Terry

Løsning: Hei Terry. Prøver du å formatere SD-kortet ditt til å bli en intern lagring, også kjent som adopterbar lagring? Hvis du er det, anbefaler vi at du besøker andre nettsteder som gir validerte guider om hvordan du gjør det. Prøv å bruke Google til å finne videoer og nettsteder. Alternativt kan du følge PaulOBriens guide og se om trinnene fortsatt fungerer på dette tidspunktet. Vi var i stand til å gjøre trinnene han ga i vår gjennomgang Galaxy S7 for et år siden, men kan ikke bekrefte om de fortsatt fungerer på dette tidspunktet.

Problem 5: Hvordan gjenopprette manglende bilder fra Galaxy S7

Alle bildene mine har forsvunnet fra telefonen for et par dager tilbake. Jeg har prøvd nesten alt jeg kunne gjøre manuelt, men jeg har fortsatt ikke funnet dem. Dette skjedde før jeg sikkerhetskopierte bildene mine. Hva burde jeg gjøre? - Emilia

Løsning: Hei Emilia. Først og fremst, hvis disse filene ved et uhell ble slettet før du opprettet en sikkerhetskopi, er det liten sjanse for at du kan gjenopprette dem.

For det andre, hvis de manglende filene ganske enkelt ble flyttet til et annet sted eller en annen mappe, kan det hende du får dem tilbake ved å sjekke hver eneste mappe manuelt. For å tillate deg å gjøre det mer effektivt, bør du vurdere å sikkerhetskopiere alt på en datamaskin via Smart Switch. Når du har kopiert alt til Smart Switch, kan du bruke datamaskinen til å bla gjennom alle mappene under sikkerhetskopifilen.

Som en siste utvei kan du prøve å utnytte ekspertisen til tredjepartsfirmaer som tilbyr datarekonstruksjonstjenester. Hvis du tror de manglende filene er verdt noen få hundre dollar, kan du sende telefonen til et tredjepartsfirma for å la dem skanne telefonen for å gjenopprette filsporene de kan oppdage. Det er ingen garanti for at de kan gjenopprette alt, så det er et gamble. Hvis penger ikke er et problem, bruk Google til å søke etter anerkjente selskaper som håndterer denne typen jobber.