5 beste Verizon-telefoner under $ 200 i 2020 | Droid-fyren

Det er flere telefoner i markedet i dag, noen billige, andre dyre, men i denne artikkelen vil vi diskutere Verizon-telefonene under 200. Selv om vi generelt fokuserer på flaggskiptilbud, kan det ikke benektes at en stor del av befolkningen også fokuserer på budsjetttilbud. Men gitt allsidigheten til Android-plattformen, er det hundrevis av rimelige enheter der ute. Verizon er en av de populære selgerne av disse budsjettorienterte smarttelefonene. Med tanke på dette, skjønte vi at det ville være best for leserne våre hvis vi lager en liste over de beste lavpris-verizon-telefonene under 200 som du kan kjøpe i 2020.

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy J7 - Verizon Carrier låst uten forhåndsbetalt smarttelefon Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto E (4. generasjon) - 16 GB Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPhone SE, GSM ulåst, 16 GB - Space Grey (Fornyet) Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto G PLUS (5. generasjon) - 32 GB Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung J327V Eclipse Verizon (svart) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Listen inneholder et variert utvalg av smarttelefoner, så ikke bli overrasket hvis du ser en uventet enhet. Dette hjelper deg også med å diversifisere søket og kanskje investere i Verizon-telefoner under 200 år som du ikke tidligere var interessert i.

Beste Verizon-telefoner under 200 år

Verizon-telefoner under 200 år

1. Samsung Galaxy J7

Dette tilbudet er kanskje ikke så populært som noen andre smarttelefoner der ute, men gjør det fortsatt bra i budsjettsegmentet. Med tanke på dette, er Galaxy J7 en viktig smarttelefon for budsjettmarkedet. Den leveres med en 5,5-tommers Full HD Super AMOLED-skjerm, som er en funksjon som vanligvis er reservert for flaggskiptilbud. Avanserte Samsung-smarttelefoner kommer med Super AMOLED-skjermer, mens budsjettrangerte tilbud har et LCD-panel. Imidlertid er Galaxy J7 her et unntak.

Galaxy J7 som tilbys her kommer uten SIM, så det kan hende du må registrere deg hos Verizon etter å ha kjøpt denne enheten. Dette burde ikke være et problem ettersom Verizon har en rekke planer for nye enheter. Når det gjelder funksjoner, får du et bakre kamera på 8 megapiksler, et frontkamera på 5 megapiksler, Android 7.0 Nougat og et batteri som kan tilby 12 dagers standby. Disse funksjonene suppleres med 16 GB utvidbar lagring og 2 GB RAM. Etter spesifikasjonsarket er det ganske utrolig at Amazon tilbyr dette til en lav pris.

Kjøp det nå: her

Verizon-telefoner under 200 år

2. Apple iPhone SE (Refurb)

Du kan bli overrasket over å finne en iPhone på denne listen. Imidlertid kan det ikke benektes at dette er en utmerket telefon for de som vurderer en budsjett-smarttelefon. Den kommer med alle funksjonene du forventer fra mellomstore og mer. Imidlertid har den en relativt mindre skjerm sammenlignet med dagens Android-mellomstore, noe som kanskje ikke er et problem for alle. Dette tilbudet er tilgjengelig på Amazon akkurat nå, noe som er en så god pris som vi kan se på denne smarttelefonen akkurat nå. Forhandleren tilbyr 16 GB-varianten av håndsettet til denne prisen, så det er ikke den billigste mid-ranger som går rundt.

IPhone SE leveres med en 4-tommers 640 x 1136 skjerm, sammen med et 12 megapiksel kamera bak, et 1,2 megapiksel frontkamera, den dual-core Apple A9-prosessoren, 2 GB RAM, 16 GB ikke-utvidbar lagring, iOS 11 (den siste versjonen), og et moderat størrelse 1624 mAh batteri under panseret. Selv om batteriet ser ut til å være relativt lite i forhold til Android-tilbud, har iOS utmerket batteristyring, noe som gir mange brukstider hvis telefonen er i beredskap. Vi anbefaler dette på det sterkeste til budsjettkunder, selv om du sannsynligvis har det bedre å få større lagringsalternativ, da 16 GB knapt nok er for noen brukere. Husk å sjekke ut iPhone SE på Amazon.

Kjøp det nå: her

Verizon-telefoner under 200 år

3. Moto G Plus (5. generasjon)

Den femte generasjonen Moto G Plus har eksistert en stund nå, og den fortsetter å være populær blant Verizon-kunder, hovedsakelig for den typen funksjoner den tilbyr ut av esken. Enheten leveres med en massiv 5,2-tommers 1080p-skjerm, ledsaget av et 12-megapiksel bakkamera, samt et 5-megapiksel frontkamera. Den kjører Android 7.0 ut av esken, men brukere kan oppgradere den til Android 8.0 beleilig. De fleste Moto-telefoner kommer med en relativt lagerversjon av Android, noe som sikrer jevn ytelse og raske oppdateringer.

Varianten som er oppført her kommer med 2 GB RAM og 32 GB utvidbar lagring, selv om Amazon også tilbyr en 64 GB / 4 GB-variant. Når det gjelder byggekvalitet, er Moto G Plus en robust enhet som gir det beste når det gjelder holdbarhet og seighet. Når det er sagt, anbefaler vi deg på det sterkeste å dekke over det med etui, da moderne smarttelefoner lett kan brytes. Selv om denne oppføringen er for Verizon-varianten av smarttelefonen, kan du også velge å bruke den med noen av de beste operatørene i USA, inkludert AT&T, Sprint og T-Mobile.

Smarttelefonen er for tiden tilgjengelig i fargevarianter Lunar Grey og Fine Gold, noe som gir brukerne muligheten til å velge det alternativet de liker. Å holde telefonen i gang er et 3000 mAh batteri, som skal vare deg en hel dag med vanlig bruk. Moto G Plus (5. generasjon) kan være din fra Amazon. Det er oppført som Prime eksklusivt, så det kan hende du må være Amazon Prime-medlem for å dra full nytte av denne spesielle listen for Verizon-telefoner under 200 dollar.

Kjøp det nå: her

Verizon-telefoner under 200 år

4. Moto E (4. generasjon)

Moto E ble lansert for noen år siden av selskapet da budsjettet varierte for å bekjempe strømmen av kinesiske OEM-er som dominerte markedet (selv om et kinesisk selskap, Lenovo, nå eier motor). I dag gir ikke Moto E så mye støy fra staten, selv om den er utrolig populær i asiatiske markeder. Denne versjonen som selger på Amazon, kommer med en rekke forhåndsinstallerte Amazon-apper, for å hjelpe deg med å navigere gjennom Amazons tilbud effektivt.

Når det gjelder maskinvarespesifikasjoner, kommer Moto E med en 5-tommers 720p-skjerm, en firekjerners 1,4 GHz Snapdragon 425 SoC, et 8-megapiksel bakre kamera, et 5-megapiksel frontkamera, 2 GB RAM, 16 GB utvidbar lagring , Android 7.1 Nougat, og en 2.800 mAh batteripakke under panseret.

Byggekvaliteten er ikke noe å skrive hjem om, selv om det går bra under normale omstendigheter. Som det er tilfellet med andre tilbud, anbefaler vi at du beskytter smarttelefonen med et etui eller et deksel for å unngå å skade den ved et uhell. Moto E4 er en Prime-eksklusiv.

Kjøp det nå: her

5. Samsung Galaxy J3 Eclipse

Dette er nok et attraktivt budsjetttilbud ment for massene. Den leveres med en 5-tommers HD-skjerm, 1,5 GB RAM, 16 GB utvidbar lagring, et 5-megapiksel kamera bak, et 2-megapiksel frontkamera, Android 6.0 Marshmallow og et 2600 mAh batteri. Selv om disse funksjonene på ingen måte er avanserte, vil det helt sikkert gjøre jobben gjort for de som leter etter en snappy enhet på et budsjett.

Amazon tilbyr bare håndsettet i svart akkurat nå, så du har ingen andre fargevarianter å velge mellom. Forhandleren nevner ikke prosessoren den kjører, selv om vi gjetter at det er firekjerners Snapdragon 425 under. Denne modellen er bare kompatibel med Verizon Wireless, så du kan ikke bruke den med noen annen operatør der ute. Husk å gå over til Amazon og se nærmere på Verizon-telefoner under 200 dollar.

Kjøp det nå: her

Produkt Merke Navn Pris
SAMSUNG Samsung Galaxy J7 - Verizon Carrier låst uten forhåndsbetalt smarttelefon Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto E (4. generasjon) - 16 GB Sjekk pris på Amazon
eple Apple iPhone SE, GSM ulåst, 16 GB - Space Grey (Fornyet) Sjekk pris på Amazon
Motorola Moto G PLUS (5. generasjon) - 32 GB Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung J327V Eclipse Verizon (svart) Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.