Hvordan fikse Galaxy S4 svart skjermproblem

Galaxy S4 svart skjerm

Vi mottok en ny e-post fra en urolig Samsung Galaxy S4-bruker som lyder: “Når jeg spiller et spill eller når jeg åpner en app, støter jeg på et svart skjermproblem på Galaxy S4. Det eneste som vises under forekomsten er bare tiden. Reagerer ikke på en stund. Fungerer telefonen min? Jeg prøvde å bruke GPS og skjermen blir blank igjen. ”

De mulige årsakene til Galaxy S4 svart skjermproblem

Det er et par faktorer som kan forårsake svart skjermproblem på Galaxy S4. Det kan være en app som ikke fungerer, systemfeil eller skadelig programvare. Et maskinvareproblem kan også utløse problemet.

De mulige løsningene på problemet med Galaxy S4 svart skjerm

Her er mulige måter å fikse problemet med Galaxy S4 svart skjerm:

1. Myk tilbakestilling

Hold av / på- knappen i omtrent 10 sekunder til telefonen starter opp. Dette vil tillate systemet å oppdatere og eliminere mindre feil. Dette fungerer imidlertid bare som en midlertidig løsning.

2. Oppdater apper og fastvare

Sørg for at appene eller firmware er oppdatert. Installer alltid oppdateringer når du ser en. Dette vil bidra til å fjerne feil i den nåværende versjonen eller programvaren du kjører, og forbedre ytelsen til systemet ditt.

3. Installer antivirus- eller antiprogramvare-apper

Se etter en pålitelig antivirus- eller anti-malware-app. Virus og skadelig programvare stjeler ikke bare din personlige informasjon, men de ødelegger også dataene som er lagret på telefonen din. Så sørg alltid for at du har den mest pålitelige eller oppdaterte antivirus- eller anti-malware-appen.

4. Tilbakestilling av fabrikk

En rask måte å fjerne større feil eller feil som er etterlatt av tredjepartsapper, er via Factory Reset eller Hard Reset. Denne prosessen vil rense systemet ditt helt, men det vil også fjerne alle dataene som er lagret på enheten. Så sørg for å sikkerhetskopiere først før dette.

5. Ta telefonen til en reparatør

Hvis en tilbakestilling av fabrikken ikke klarer å fikse enheten, eller du merker noe uvanlig for maskinvaren på enheten din, som hyppig overoppheting, kan det hende at problemet ikke lenger bare ligger i programvaren. Hvis dette er tilfelle, må du ta det med til en tekniker som allerede har behov for maskinvarekontroll og reparasjon.

Send oss ​​en e-post

Har du flere spørsmål om temaet? Send oss ​​gjerne en e-post på [email protected].