Slik løser du Netflix som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy S8 (enkle trinn)

Når en app krasjer, kan to ting oppstå; det kan enten tvinge seg tett på egenhånd eller vise en melding. I tilfelle Netflix kan du støte på feilen "Dessverre har Netflix stoppet." Vi har lesere som har klaget på problemer med Netflix, og telefonen som er vanlig av dem alle krasjer. Når et problem som dette skjer, kan det bare være et problem med selve appen, eller det kan være et problem med fastvaren som påvirket andre apper.

I dette innlegget vil jeg dele med deg løsningen vi har brukt i lang tid for å håndtere appkrasj. Netflix er utviklet av et stort selskap og er godt vedlikeholdt, så vi kan ikke si at det er et utviklingsproblem når problemer som dette oppstår. Hvis det bare er et appproblem, kan du fikse det alene uten å måtte be en tekniker om hjelp, men selv om det er et problem med fastvaren, er det fortsatt noe du kan gjøre for å få telefonen til å fungere greit igjen. Fortsett å lese hvis du er en av brukerne som opplever dette problemet, da dette innlegget kan hjelpe deg på en eller annen måte.

Hvis du imidlertid leter etter en løsning på et annet problem, kan du stikke innom vår feilsøkingsveiledning for Galaxy S8, for vi har allerede adressert de vanligste problemene med denne telefonen. Finn problemer som ligner på dine og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, eller hvis du trenger mer hjelp, kan du gjerne kontakte oss gjennom spørreskjemaet vårt om Android-utgaver.

Slik løser du Galaxy S8 med Netflix-appen som fortsetter å krasje

Netflix-problemer spenner fra enkle forsinkelser og fryser til mer kompliserte tvingninger og feil. Uansett hvilket problem du har med denne appen, kan løsningen nedenfor løse det forutsatt at problemet bare er med appen. Men som jeg sa tidligere, selv om problemet er med fastvaren, er det fortsatt noe du kan gjøre med det, men det viktigste nå er å finne ut hva problemet handler om. Med alt det blir sagt, her er hva jeg foreslår at du gjør med dette problemet ...

Første løsning: Start Galaxy S8 på nytt først

Det kan bare være et mindre problem med enten appen eller fastvaren, så det er best at du begynner denne feilsøkingen ved å starte Galaxy S8 på nytt hvis du ikke allerede har gjort det. Denne veldig enkle prosedyren kan løse nesten alle mindre problemer på telefonen din, selv appkrasj.

Det er mer å starte på nytt enn å bare slå telefonen av og på igjen. Den laster også inn alle kjernetjenester og funksjoner under oppstartssekvensen. Hvis dette problemet startet uten noen åpenbar grunn i det hele tatt, kan dette være det eneste du trenger å gjøre.

Så trykk på av / på-tasten og start telefonen på nytt. Når enheten har startet på nytt, åpner du Netflix og prøver å streame for å se om den fremdeles tvinges til å lukke eller viser feilen. Hvis problemet oppstår, fortsett til neste trinn.

Andre løsning: Tilbakestill Netflix ved å tømme hurtigbufferen og dataene

Det er nå på tide å gå etter appen som fortsetter å krasje siden problemet ikke er løst ved en enkel omstart. For apprelaterte problemer kan tømming av hurtigbuffer og data ofte fikse dem, men husk at alle filer du har lastet ned med den appen vil bli slettet, men du kan fortsatt hente dem når du logger på kontoen din når problemet er fikset.

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Netflix .
 5. Trykk på Lagring .
 6. Trykk på CLEAR CACHE.
 7. Trykk på hurtigbufrede data .
 8. Trykk på Tøm.

Åpne nå Netflix for å vite om problemet fremdeles oppstår, og hvis det skjer, gå videre til neste løsning.

Tredje løsning: Avinstaller Netflix og installer den på nytt

Det er en mulighet for at dette problemet skyldes et kompatibilitetsproblem mellom appen og fastvaren, men i stedet for å oppdatere Netflix, er det bedre å bare avinstallere det for å fjerne alle filene som er tilknyttet den fra telefonen. Deretter laster du ned og installerer den på nytt for å sikre at du har den nyeste versjonen av appen. Slik gjør du disse tingene:

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Netflix .
 5. Trykk på AVINSTALLER .
 6. Gå gjennom varselet, og trykk deretter på OK for å bekrefte.
 7. Start telefonen på nytt for å oppdatere minnet og andre tilkoblinger.

For å installere Whatsapp på nytt, følg disse trinnene ...

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Trykk på Play Store .
 3. Skriv 'netflix' i søkeboksen.
 4. Velg Netflix og trykk deretter på Installer .
 5. For å fortsette, gå gjennom de nødvendige apptillatelsene og trykk deretter på Godta .

Dette er ofte slutten på problemet som gjelder en tredjepartsapp. Men hvis appen med en tilfeldighet fortsatt krasjer etter at du har installert den på nytt, vil den neste løsningen ta seg av den.

Fjerde løsning: Sikkerhetskopier filene dine og tilbakestill telefonen

Dette vil helt sikkert løse dette problemet, men igjen må du gå gjennom bryet med å sikkerhetskopiere hver bit av fil og data du ikke vil miste, siden de vil bli slettet under tilbakestillingen. Etter sikkerhetskopien, deaktiver Factory Reset Protection ved å fjerne Google-kontoen din fra telefonen. Dette vil sørge for at du ikke blir låst utenfor enheten etter tilbakestillingen. Følg deretter disse trinnene for å tilbakestille enheten:

 1. Slå av Galaxy S8.
 2. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når den grønne Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 4. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere “tørk data / tilbakestilling av fabrikken.
 5. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 6. Trykk på Volum ned-tasten til 'Ja - slett alle brukerdata' er uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 8. Når hovedtilbakestillingen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 9. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil lese:

 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy S8 fortsetter å starte på nytt alene etter rotprosessen [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre når den nye Samsung Galaxy S8 setter seg fast på Verizon-skjermen under oppstart [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy S8 begynte å dukke opp "Dessverre har innstillinger stoppet" feil etter en oppdatering [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som viser "Dessverre har prosessen com.android.phone stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]