Problem med misfarging på Galaxy S8-skjerm, flimrende skjermproblem, andre problemer

En av tingene som tiltrekker folk til smarttelefoner er skjermen. Dette gjelder spesielt i dagens avanserte marked for Samsung-enheter, nemlig Galaxy S og Notes-modellen. De store skjermene er rett og slett for vanskelige å ignorere. Det er grunnen til at Samsung # GalaxyS8, til tross for den uheldige skjebnen til forgjengeren som ble plaget av batteriproblemer, fortsatt selger som kaker. Dessverre gjør attraktiviteten til S8-skjerm lite eller ingenting for å beskytte seg mot skader. Nedenfor er to eksempler på tilfeller som viser hvordan en S8-skjerm kan mislykkes og hvordan du fikser dem. Vi kaster også inn et tilfelle av uvanlig problem med mobildataforbruk, så forhåpentligvis vil du finne dette innlegget nyttig.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Problem med misfarging av Galaxy S8-skjermen, problemet med flimrende skjerm

Jeg kjøpte Galaxy S8 for 4 måneder siden. Jeg hadde droppet den 3. dagen jeg kjøpte den. Men på en eller annen måte fungerte det fortsatt bra, ikke før nå. Noen ganger er skjermen 3/4 hvit og noen deler er gulgrønn. Men det er responsivt. Det skjer spesielt når jeg bruker kamera eller til og med når jeg ikke bruker det og bare låser det, den hvite skjermen vises igjen og noen ganger flimrer det. Hva burde jeg gjøre? - Miles22fernz

Løsning: Hei Miles22fernz. Enhver misfarging av skjermen skyldes nesten alltid dårlig maskinvare. Sett sammen med at telefonen din ble droppet før, er vi nesten sikre på at telefonens skjerm må være fysisk ødelagt. For å bekrefte det, prøv å starte telefonen til enten gjenopprettingsmodus eller nedlastingsmodus. Noen av disse modusene krever ikke at Android kjører, så det er en god måte å se om problemet skyldes feil i Android-operativsystemet eller ikke. Hvis skjermen fortsetter å vise unaturlige farger, er du på vei til Samsung servicesenter eller til et uavhengig verksted.

Nedenfor er trinnene for hvordan du starter S8 til forskjellige moduser:

Start i gjenopprettingsmodus:

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Du kan enten tørke cachepartisjonen eller tilbakestille fabrikken når du er i denne modusen.

Start i nedlastingsmodus:

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem- og volum NED-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede hjemme- og volumtastene.
 4. Vent til nedlastingsskjermbildet vises.
 5. Hvis du kan starte telefonen i nedlastingsmodus, men ikke i andre moduser, betyr det at den eneste veien ut kan være å blinke en lager eller tilpasset fastvare.
 6. Bruk Google til å se etter en guide om hvordan du gjør det.

Problem 2: Galaxy S8 + fungerer bare halvparten av skjermen

Jeg har en Galaxy S8 + som jeg kjøpte i juni. Det har fungert perfekt til omtrent 5 minutter siden da halvparten av skjermen viste grønne linjer, og deretter ble blanket. Jeg koblet fra laderen og slått av telefonen. Har prøvd å starte på nytt og høyre halvdel hadde en grønn fargetone, men halvparten var helt skrudd.

Forsøkte å gjøre en myk tilbakestilling, men det har ikke fungert. Nå er halvskjermen perfekt, den andre halvdelen er tom. Har aldri hatt telefon i eller rundt vann. Har ikke droppet telefonen nylig. Helt tilfeldig forekomst. bare kjører Facebook Messenger og telefonprogrammer. Kjenner ikke Android-versjonen. - Samantha Karp Hauser

Løsning: Hei Samantha. Først og fremst vil vi gjøre det klart at vi ikke tilbyr maskinvareløsninger i denne bloggen. Feilsøking av programvare er alt vi gjør, og hvis du er heldig, kan løsningene våre også hjelpe deg med å løse problemene dine. Hvis all feilsøking av programvare er oppbrukt, kan du anta at telefonen din må ha et maskinvareproblem. Vi forstår at du eksplisitt uttalte at telefonen din aldri ble utsatt for vann eller falt. Disse to er de vanligste årsakene til maskinvarefeil, så vi understreker alltid i innleggene våre at hvis telefonen led av noen av dem, er reparasjon eller erstatning de eneste veiene å gå. Imidlertid kan en komponent fortsatt mislykkes, selv når telefonen alltid har blitt tatt vare på av andre årsaker. Så det er ikke langt hentet hvis du fortsatt vil ende opp med å sende telefonen inn etter å ha gjort alle våre forslag nedenfor.

For det andre er feilsøking av programvare i ditt tilfelle begrenset til noen få trinn. Først vil du se om den uberegnelige oppførselen på skjermen skyldes en app ved å starte telefonen på nytt i sikker modus. I denne modusen blir alle apper og tjenester fra tredjeparter blokkert. Så hvis skjermen fungerer normalt, kan du satse på at en av appene dine forårsaker skjermforstyrrelse. Her er trinnene for hvordan du starter enheten på nytt i sikker modus:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på-tasten forbi skjermbildet for modellnavn.
 3. Når “SAMSUNG” vises på skjermen, slipper du av / på-tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned-tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned-tasten til enheten er ferdig med å starte på nytt.
 6. Sikker modus vises nederst til venstre på skjermen.
 7. Slipp Volum ned-tasten når du ser Sikker modus.
 8. Avinstaller apper som forårsaker et problem.

Hvis skjermen forblir problematisk selv når du har startet enheten i sikker modus, bør du følge vårt forslag til Miles22fernz ovenfor om hvordan du starter enheten til gjenopprettingsmodus og / eller Odin-modus. hvis telefonen faktisk fungerer bra når den er i noen av disse modusene, må det være et operativsystemfeil bak problemet. For å fikse det, må du tilbakestille fabrikken. Dette er hvordan:

 1. Sikkerhetskopier data i internminnet. Hvis du har logget på en Google-konto på enheten, har du aktivert tyverisikring og trenger Google-legitimasjonen din for å fullføre hovedtilbakestillingen.
 2. Slå av enheten.
 3. Trykk og hold Volum opp-tasten og Bixby-tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 4. Når Android-logoen vises, slipper du alle tastene ('Installere systemoppdatering' vil vises i omtrent 30 - 60 sekunder før du viser alternativene for Android-systemgjenoppretting).
 5. Trykk på Volum ned-tasten flere ganger for å markere “tørk data / tilbakestilling av fabrikken.
 6. Trykk på av / på-knappen for å velge.
 7. Trykk på Volum ned-tasten til Ja - slett alle brukerdata er uthevet.
 8. Trykk på av / på-knappen for å velge og starte master reset.
 9. Når hovedtilbakestillingen er fullført, blir “Start systemet på nytt nå” uthevet.
 10. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Få telefonen reparert

Alle disse prosedyrene er de eneste mulige løsningene du kan prøve. Hvis ikke en av dem hjelper i det hele tatt, kan du kontakte Samsung for reparasjon. Hvis det ikke er noe nærliggende Samsung-servicesenter i ditt område, kan du ta det med til et verksted. Vær oppmerksom på at hvis en tredjeparts tekniker tar telefonen fra hverandre, vil garantien ugyldiggjøre, noe som betyr at Samsung ikke lenger vil reparere eller erstatte enheten hvis du noen gang kommer til dem på et senere tidspunkt.

Problem 3: Galaxy S8 + bruker stor mobildatabåndbredde

Fikk en erstatning S8 + fra forsikringsselskapet mitt etter å ha sprukket skjermen. Mulig det er en renovert telefon. erstatningstelefonen bruker dobbelt så mye data hver måned. Har ikke endret vanene mine, ikke se videoer eller lytte til musikk. Bixby hadde en oppdatering og er det eneste tilskuddet. Har mange apper på begrenset databruk. Android-operativsystemet brukte 4,5 GB data på 25 dager. Noe er galt. - Susan

Løsning: Hei Susan. I alle erstatningsscenarier som vi kjenner til, forutsatt at telefoner ofte blir pusset opp, så det er veldig sannsynlig at du også har mottatt en renovert telefon. Å ha en brukt telefon forklarer imidlertid ikke høy databruk. Mobildata måles av operatøren din, så hvis du tror at din månedlige bruk ikke er riktig, kan du be dem om en nøyaktig oversikt. Dette gjør at du kan sammenligne beregningen av mobildata på telefonen. Husk at du nylig mottok en renovert telefon, noe som betyr at du måtte laste ned alle appene dine på nytt. Disse appene, sammen med Android-operativsystemet. måtte også oppdatere seg. Dette ville forklare den høye mobildatabruken.

For å forhindre at du overskrider grensen for mobildata på enheten din, må du konfigurere Google Play Store-appen til kun å laste ned oppdateringer via wifi. Dette er hvordan:

 1. Åpne Play Store- appen.
 2. Trykk på Mer- ikonet øverst til venstre.
 3. Trykk på Innstillinger .
 4. Trykk på Oppdater apper automatisk .
 5. Velg Auto-oppdater apper bare via Wi-Fi .

Sørg også for at telefonen bare laster ned Android-oppdateringer via wifi. For å gjøre det, følg disse trinnene:

 1. Åpne Innstillinger- appen.
 2. Trykk på Programvareoppdatering .
 3. Trykk på Last ned oppdateringer automatisk .