Slik løser du Samsung Galaxy S6 som ikke kan motta tekster og andre SMS-relaterte problemer

Hei kjære lesere. I dette innlegget vil jeg håndtere en Samsung Galaxy S6 som ikke kan motta tekst eller SMS-meldinger. Dette problemet er veldig vanlig med tanke på å sende / motta tekstmeldinger er en av de mest grunnleggende funksjonene til alle mobiltelefoner.

Samsung-Galaxy-S6-kan ikke motta tekster

Vi mottok mange SMS-relaterte problemer helt siden utgivelsen av denne enheten, og mens vi adresserte relaterte problemer for noen få ganger allerede, finner vi det nødvendig å dedikere et innlegg som vil tjene som en feilsøkingsveiledning for brukere som opplever dette problemet. .

I den senere delen av innlegget vil jeg svare på noen spørsmål som også er relatert til denne saken. Så les videre for å lære hvordan du feilsøker Galaxy S6 som ikke mottar tekster.

Før du går videre, hvis du har andre problemer med telefonen din, kan du gå til feilsøkingssiden vi dedikert til Samsung Galaxy S6. Den inneholder veiledninger og løsninger på problemer vi allerede har adressert tidligere. Prøv å finne problemer relatert til din, og prøv løsningene vi ga hvis det er aktuelt. Hvis de ikke fungerer for deg, kan du alltid kontakte oss. Bare fyll ut dette skjemaet og trykk på send. Vi ber deg oppgi mer informasjon om problemet ditt, slik at vi kan tilby mer nøyaktige løsninger.

Grunnleggende feilsøking

Så lenge problemet er med telefonen, er det en sjanse for at du kan fikse det ved å følge denne grunnleggende feilsøkingsveiledningen. For nettverksrelaterte problemer, må du kontakte tjenesteleverandøren om det og søke hjelp fra deres tekniske supportgruppe. Men før du faktisk går til butikken deres eller ringer deres hotline, kan du prøve disse trinnene for å se om du kan få telefonen til å motta tekstmeldinger igjen. Tross alt blir du bedt om å utføre grunnleggende feilsøking av representanter som kan håndtere problemet ditt.

Trinn 1: Bekreft om telefonen din får god dekning 

Dette er veldig enkelt å gjøre. Bare se på signalstengene øverst til høyre på skjermen, så vet du umiddelbart om telefonen din oppdager signal fra leverandørens nettverk.

Hvis det bare er ett signalfelt, er det nok å sende og motta en tekstmelding. Imidlertid, hvis det ikke er noe, bør du feilsøke det først, for når telefonen ikke kan oppdage noe signal, vil du ikke ha noen tjeneste.

Oftere vil omstart av telefonen oppdatere hukommelsen og kan bidra til å gjenvinne tjenesten. Hvis ikke, ring deretter tjenesteleverandøren din umiddelbart og bekreft om det er et problem i ditt område. Det er også mulig at det er et maskinvareproblem, og bare leverandøren din kan ta en beslutning om å få telefonen reparert eller erstattet.

Trinn 2: Sjekk om telefonen din kan sende en tekstmelding 

Forutsatt at Galaxy S6 får god dekning, men ikke kan motta tekst, er det neste du bør prøve å sende en SMS til hvem som helst bare for å finne ut om den er i stand til å gjøre det. Du vil bli bedt om akkurat der og da hvis sendingen mislyktes, men hvis den lyktes, er det mer sannsynlig at det ikke er nok plass igjen i innboksen din for nye meldinger. Prøv denne løsningen ...

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Meldinger.
 3. Trykk på menyikonet øverst til høyre (3 prikker).
 4. Trykk på Innstillinger fra alternativene.
 5. Trykk på Slett gamle meldinger.
 6. Trykk nå på tekstmeldingsgrense.
 7. Øk antall meldinger som skal mottas.
 8. Trykk på OK.

Du kan også slette noen meldinger i innboksen din for å skape plass til nye meldinger.

Trinn 3: Bekreft om du kan ringe 

Hvis du verken kan sende eller motta tekstmeldinger, må du bekrefte videre om det er nettverksrelatert eller et problem med telefonen din. Prøv å ringe til noen av vennene dine for å finne ut om telefonen fremdeles er i stand til å gjøre det. Hvis ikke, er det på tide at du ringer tjenesteleverandøren din og spør om et par ting, for eksempel statusen til kontoen din og om nummeret ditt er svartelistet av en eller annen grunn, og om det er strømbrudd i ditt område som forhindrer deg i å sende / motta tekster og / eller ringe / motta telefonsamtaler.

Hvis kontoen din har god anseelse, er det på tide å utføre noen generell feilsøking, ettersom problemet kan være i telefonen din. Det første du må prøve er å tømme hurtigbufferen og dataene til Meldinger-appen:

 1. Trykk på Apper fra hvilken som helst startskjerm.
 2. Trykk på Innstillinger.
 3. Bla til 'APPLIKASJONER', og trykk deretter på Programbehandling.
 4. Sveip til høyre til ALL-skjermen.
 5. Bla til og trykk på Meldinger.
 6. Trykk på Tøm hurtigbuffer.
 7. Trykk på Fjern data-knappen og deretter OK.

Denne prosedyren vil tilbakestille innstillingene til Meldinger-appen til standard. Hvis det ikke løste problemet, er det på tide å utføre full hard reset før du sender telefonen inn for reparasjon.

 1. Slå av Samsung Galaxy S6 Edge.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-tastene sammen.
 3. Når enheten slås på og viser 'Power on logo', slipper du alle tastene, og Android-ikonet vises på skjermen.
 4. Vent til Android Recovery Screen vises etter omtrent 30 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å markere alternativet, 'tørk data / tilbakestilling av fabrikken' og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 6. Trykk Vol Vol Down-knappen igjen til alternativet 'Yes - delete all user data' er uthevet, og trykk deretter på av / på-knappen for å velge det.
 7. Etter at tilbakestillingen er fullført, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten for å starte telefonen på nytt.

Når det gjelder feilsøking, har du gjort din del til ingen nytte. Så la leverandøren eller Samsungs tekniker håndtere problemet for deg.

Andre SMS-relaterte problemer med Galaxy S6

Følgende problemer er rapportert av våre lesere og er så vanlige at noen av dem kan skje med deg. Les videre for å vite hvordan du skal håndtere dem.

Galaxy S6 kan ikke sende tekster med bilder

Spørsmål : Jeg kan ikke sende noen bilder. Det var fint ett minutt og så ingenting. Det har gått 3 dager, og eventuelle mms-tekster vil ikke gå gjennom. Jeg kan heller ikke motta bilder fra andre gjennom tekster. Jeg vil prøve å laste dem ned og vil komme opp som "meldingen ble ikke funnet". På forhånd takk for hjelpen.

Svar : Bare vær sikker på at du aktiverer mobildata på telefonen din ved å skyve fingeren nedover skjermen fra toppen av skjermen og deretter berøre ikonet Mobildata. Hvis ikonfargen er grønn, er den allerede slått på, ellers berører du den en gang for å aktivere den. I tilfelle den allerede er aktivert, bør du ringe tjenesteleverandøren din, siden APN-innstillingene kan ha blitt endret fordi som du sa, "det var fint ett minutt og deretter ingenting." Du kan også bekrefte statusen til kontoen din.

Kan ikke bli kvitt meldingsvarsling på Galaxy S6

Spørsmål : Så jeg gikk gjennom og jeg slettet meldinger. På den tiden bestemte en venn av meg seg for å sende en tekstmelding til meg. Ikke så farlig, ikke sant? FEIL. For uansett hva jeg gjør ser det ut til at det aldri vil dra. Telefonen min fortsetter å si at jeg har en melding, den forlater ikke varslingsfeltet mitt, og meldingsappen har en på den. Men når jeg klikker på meldingen, tar det meg til den nye meldingssiden, og jeg kan ikke slette meldingen fordi det ikke er der for å slette. Jeg har gjort det mange sider har bedt meg om å gjøre. Jeg har tvunget til å stoppe meldingsappen, slå den av og på, sette den i sikker modus og deretter startet på nytt. Vennligst hjelp!

Svar : Det er en feil. Dessverre er det ikke med Messages-appen, men en tjeneste som er ansvarlig for å håndtere varsler om merker eller ikoner. Bare følg disse trinnene, så vil du ha det bra ...

 1. Trykk på Apper fra hvilken som helst startskjerm.
 2. Trykk på Innstillinger.
 3. Bla til 'APPLIKASJONER', og trykk deretter på Programbehandling.
 4. Sveip til høyre til ALL-skjermen.
 5. Bla til og trykk på BadgeProvider.
 6. Trykk på Tøm hurtigbuffer.
 7. Trykk på Fjern data-knappen og deretter OK.

Hvordan legger jeg til bilder i en tekstmelding?

Spørsmål : Før jeg klarte å berøre + i tekstboksen i meldinger og velge kameraet for å ta et bilde og sende. Nå er det alternativet borte. Jeg måtte gå inn i kameraappen for å ta bilde og sende det ... og forslag eller fjernet jeg ikonet / snarveien uten å vite det?

Svar : Det er ikke + -tegnet du må trykke for å legge ved bilder i tekstmeldingene dine, men binders ikonet. Den er alltid der, det er ingen måte den vil forsvinne, da den er en del av selve meldingsappen.

Det er alt for nå, men vær trygg på at vi vil ta opp flere tekstrelaterte problemer i fremtiden. Takk for at du leser, og jeg ønsker deg alt godt.

Har du problemer med telefonen din som ikke mottar tekster?

Vi kan hjelpe deg med feilsøking. Vi har allerede publisert feilsøkingsveiledninger for følgende enheter:

 • Samsung Galaxy S2
 • Samsung Galaxy S3
 • Samsung Galaxy s4
 • Samsung Galaxy S5
 • Samsung Galaxy S6
 • Samsung Galaxy S6 Edge
 • Samsung Galaxy Note 2
 • Samsung Galaxy Note 3
 • Samsung Galaxy Note 4

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.