Slik løser du Facebook-appfeil og problemer på Samsung Galaxy J5 (enkle trinn)

Krasjer Facebook-appen din eller viser det noen feil? Finn ut hvorfor og hvordan du kan løse problemet med denne omfattende feilsøkingsveiledningen. Fortsett å lese for å lære mer.

En av de mye brukte appene blant smarttelefonbrukere er Facebook. De fleste har denne appen (og har sannsynligvis ikke råd til å miste den) installert på sine respektive enheter, verken på iOS- eller Android-plattformen. Ikke desto mindre er Facebook bare blant andre apper som til tider kan være useriøse, spesielt når de utløses av noen faktorer. Når det er sagt, er det normalt for Facebook å oppleve driftsstopp og feil på et tidspunkt.

Her i dette innlegget vil vi prøve å løse et vanlig problem med Samsung Galaxy J5 2017 Facebook-appen. Hvis du tilfeldigvis landet på denne siden mens du lette etter hjelp til å fikse Facebook-appen din som ikke fungerer som den skal på samme enhet, blir du lagret. Les videre for å finne ut hva som får Facebook til å oppføre seg dårlig på enheten din, og prøv å løse problemet med noen nyttige løsninger og standardprosedyrer, inkludert de som er uthevet nedenfor.

Før noe annet, hvis du har andre problemer med enheten din, kan du gå til feilsøkingssiden for Galaxy J5, for vi har allerede adressert flere vanlige problemer med denne telefonen. Oddsen er at det allerede finnes løsninger på problemene dine, så det er bare å ta deg tid til å finne problemer som ligner på dine. Hvis du ikke finner en eller hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du gjerne kontakte oss ved å fylle ut spørreskjemaet for Android. Gi oss så mye informasjon som mulig, slik at det også blir lettere for oss å feilsøke problemet. Ikke bekymre deg ettersom vi tilbyr denne tjenesten gratis, så alt du trenger å gjøre er å gi oss tilstrekkelig informasjon om problemet.

Hva kan føre til at Facebook blir uregelmessig eller ikke fungerer slik det er ment på enheten din?

Mange mennesker vil oppleve noen problemer med Facebook etter å ha installert en oppdatering. Akkurat som det som skjedde da septemberoppdateringen til Facebook ble rullet ut. Den gang klaget mange mennesker på mange forskjellige problemer med appen fra langsom og ustabil ytelse sammen med noen feilkoder og instruksjoner. Dette ble imidlertid raskt løst av Facebook-utviklere som lanserte en oppfølgingsoppdatering som inneholder den nødvendige reparasjonsoppdateringen. Men det konkluderte ikke Facebook-dilemmaet, ettersom mange mennesker fortsatt opplever problemer med appen på Android-enhetene sine. Dette skjer på grunn av noen andre faktorer som kan forårsake konflikt med Facebook-appen, inkludert andre dårlige apper, nettverksproblemer og programvarefeil. Heldigvis,alle disse synderne er relatert til programvaren som indikerer at de sannsynligvis blir løst av sluttbrukere uten å måtte betale ekstra for serviceavgifter.

Potensielle løsninger på Facebook-problemer på Galaxy J5

For å hjelpe deg videre har jeg samlet noen nyttige løsninger og aktuelle løsninger for å håndtere forskjellige typer Facebook-problemer på telefonen din. Du kan referere til disse påfølgende gjennomgangene hvis du ønsker å feilsøke problemet akkurat nå. Så her er alternativene dine.

Tvunget nær Facebook-app

Facebook kan krasje eller ikke reagerer når som helst, spesielt når det er feil. Hvis dette er tilfelle, er den beste mulige løsningen ved å tvinge appen til å lukke og deretter starte på nytt.

For å gjøre det, gå over til Innstillinger-> Apps- menyen. Velg deretter Kjører-fanen for å vise aktive eller kjørende apper. Trykk for å velge Facebook fra listen, og trykk deretter på alternativet for å stoppe eller tvinge stopp-knappen.

Etter å ha stoppet appen, start telefonen på nytt, og prøv å åpne Facebook-appen igjen for å se om den fungerer.

Start telefonen på nytt (soft reset)

Du har kanskje allerede gjort det, men bare prøv det igjen og se hva som skjer hvordan. En myk tilbakestilling løser effektivt mindre feil uten å påvirke dataene dine, så det er absolutt trygt.

Alternativt kan du gjøre en tvungen omstart på Galaxy J5 hvis Facebook ikke svarer på den også. Bare vær sikker på at telefonen er ladet til minst 5 prosent for å sikre at den slås på etter omstart.

For å tvinge omstart, trykk og hold volum ned og strømknappene samtidig i omtrent 10 til 20 sekunder. Dette gjør en simulert frakobling av batteriet. Slipp begge knappene når du ser Samsung-logoen.

Igjen påvirker ikke en tvungen omstart noen av telefondataene dine som en myk tilbakestilling gjør.

Fjern Facebook-appens hurtigbuffer og data

Midlertidige data og cache-filer som er lagret i Facebook-appen din, kan bli ødelagt når som helst. Når dette skjer, er det en tendens til at appen krasjer, blir treg eller ustabil. For å løse dette problemet kan det hjelpe å tømme cache og data i Facebook-appen. Her er en enkel måte å tømme hurtigbufferen og dataene til Facebook-appen på:

 1. Trykk på app- ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Programmer og deretter på Applikasjonsbehandling.
 4. Sveip til ALLE-fanen.
 5. Finn og berør Facebook.
 6. Trykk først på Force Close-knappen .
 7. Trykk deretter på Lagring.
 8. Trykk på Tøm cache og deretter Tøm data , deretter Slett for å bekrefte.

Vær oppmerksom på at sletting av data vil slette alle Facebook-dataene dine, som pålogginger og kontoopplysninger. Når det er sagt, legg merke til denne informasjonen før du trykker på Clear Data-knappen.

Administrer nettverksinnstillingene

Det er tider når Facebook-feil er forbundet med nettverksproblemer som ustabil internettforbindelse på telefonen din. I dette tilfellet kan du prøve å løse problemet ved å feilsøke nettverket først. Her er hva du kan gjøre:

 • Start Wi-Fi-Internett på nytt, eller slå Wi-Fi-bryteren av i noen sekunder, og slå den på igjen. Dette kan hjelpe deg med å oppdatere Wi-Fi-internettforbindelsen på enheten din. For å gjøre det, gå over til Apper-> Innstillinger-> Wi-Fi-> og trykk deretter på bryteren for å slå av Wi-Fi. Etter omtrent 30 sekunder, trykk på Wi-Fi-bryteren for å aktivere Wi-Fi igjen.
 • Tilbakestill nettverksinnstillinger. Hvis problemet utløses av nettverksfeil, kan det sannsynligvis løse det å utføre en tilbakestilling av nettverksinnstillinger. For å gjøre det, naviger til Apper-> Innstillinger-> Sikkerhetskopiering og tilbakestilling-> Tilbakestill nettverksinnstillinger , og trykk deretter på Tilbakestill innstillinger to ganger for å bekrefte tilbakestilling. Telefonen starter på nytt når tilbakestillingen til nettverksinnstillingene er fullført. Da må du koble til Wi-Fi-nettverket ditt, og deretter prøve å åpne og bruke Facebook for å se om problemet allerede er borte.

Avinstaller deretter installer Facebook-appen din Galaxy J5 på nytt

Å avinstallere og installere Facebook på nytt er en måte å gi appen en ren ny start. Å gjøre det vil også løse problemet hvis det er med app som krasjer. Slik gjør du det:

 1. Trykk på app-ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger.
 3. Trykk på Application s og deretter Application manager.
 4. Sveip til ALLE-fanen.
 5. Finn og berør Facebook.
 6. Trykk på Avinstaller- knappen.

Hvis du blir bedt om det, trykk på alternativet for å bekrefte handling. Start telefonen på nytt etter at du har avinstallert Facebook. Gå deretter til Play Store for å laste ned og installere den nyeste Android Facebook-versjonen for telefonen din.

Master reset / fabrikkinnstilling

En tilbakestilling av fabrikken bør bare betraktes som siste utvei hvis alle tidligere metoder ikke har løst Facebook-appen din. Selvfølgelig har du alltid muligheten til andre sosiale medier-apper, men hvis du er blant de menneskene som ikke hadde råd til å miste Facebook på telefonen sin, kan du like godt vurdere å gjøre det. Bare vær sikker på at du sikkerhetskopierer dataene dine før du begynner med disse trinnene:

 1. Trykk på app- ikonet på startskjermen.
 2. Finn og trykk på Innstillinger, og trykk deretter på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
 3. Trykk på Tilbakestill fabrikkdata og trykk på Tilbakestill enhet.
 4. Hvis du har slått på skjermlåsfunksjonen, skriver du inn passordet eller PIN-koden.
 5. Trykk på Fortsett.
 6. Trykk på Slett alt for å bekrefte handlingen din.

Hvis du ikke kan tilbakestille fabrikken via Innstillinger-menyen, for eksempel når telefonen din ikke svarer på grunn av Facebook-appen som fortsetter å krasje, kan du gjøre en hovedtilbakestilling ved hjelp av maskinvaretastene i stedet.

 1. Slå av telefonen.
 2. Trykk og hold nede Volum opp, Hjem og Av / på-knappene til Samsung-logoen vises.
 3. Trykk på Volum ned-tasten for å markere eller velge Tørk av data / tilbakestill alternativet fra gjenopprettingsmodusmenyen.
 4. Trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte valget.
 5. Trykk på volumknappen for å markere Ja - slett alt brukerdataalternativ , og trykk deretter på av / på-knappen for å bekrefte.
 6. Når tilbakestillingen er fullført, er alternativet Reboot system now uthevet.
 7. Trykk på av / på-knappen for å starte enheten på nytt.

Etter tilbakestillingen, fortsett med det første oppsettet. Last ned og installer Facebook-appen på Galaxy J5, og se om den nå fungerer bra fra fullstendig tilbakestilling av systemet.

Etter tilbakestillingen, fortsett med det første oppsettet. Last ned og installer Facebook-appen på Galaxy J5, og se om den nå fungerer bra fra fullstendig tilbakestilling av systemet.

Hva skal jeg gjøre hvis Facebook fortsatt er problematisk eller ikke fungerer på Galaxy J5 2017 etter å ha prøvd alle tidligere metoder?

Prøv å nå Facebook-støtten eller besøk Facebook-brukerstøtten for å søke ytterligere hjelp til å feilsøke problemer i appen med Facebook Android-appen. Hvis problemet startet etter at du har installert en ny oppdatering til Android, kan du kontakte operatøren din eller Samsungs support for å eskalere problemet slik at de kan vurdere riktig og muligens løse det gjennom en annen firmwareoppdatering med en reparasjonsoppdatering.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.