Samsung Galaxy S6 Edge Ingen kommandofeil og andre relaterte problemer

#Samsung #Galaxy # S6Edge er en flaggskiptelefon som ble utgitt i 2015 og som er best kjent for å ha en buet skjerm. Den bruker en dobbel glassdesignstruktur med en metallramme som gjør telefonen solid og premium. Den har også lignende maskinvarespesifikasjoner som den vanlige S6-telefonen. Noen av de flotte funksjonene på denne telefonen inkluderer 5.1 ″ Super AMOLED QHD-skjerm, oktakjerneprosessor med 3 GB RAM, 16 MP bakre kamera og 2600 mAh batteri. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi vil ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle Galaxy S6 Edge ingen kommandofeil og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S6 Edge Plus eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S6 Edge Ingen kommandofeil

Problem: Hei. Min Samsung Galaxy S6 edge er bare 2,5 år gammel. For to dager siden vil jeg slå på telefonen min da jeg kjente at den ikke fungerer. For det første prøvde jeg å flykte fra frossen modus. Så googlet jeg det, trykket volumet ned og av / på-knappen og hjemmet. Men det viste meg bare odin-modusen og ba meg laste ned O2-systemet. Jeg slapp fra odin-modusen og prøvde å trykke på knappen igjen, men nå kan jeg se samsung-logoen på skjermen og en android som sier 'Ingen kommando'. Hva burde jeg gjøre ? Er det sannsynligvis et programvare- eller maskinvareproblem? Den er absolutt død. Jeg gleder meg til svaret ditt.

Løsning: Ingen kommandofeil som oppstår på en Android-enhet kan være forårsaket av forskjellige faktorer. Det kan oppstå når tilgangen til superbrukere er kansellert under installasjonen av en app, eller når du prøver å tilbakestille telefonen.

Den beste måten å løse dette problemet er å starte telefonen i gjenopprettingsmodus og deretter tilbakestille fabrikken herfra. Vær oppmerksom på at tilbakestillingen vil slette telefondataene dine.

S6 Edge fungerer bare når den er koblet til laderen etter at den er blitt våt

Problem: hei, jeg droppet s6-kanten min på toalettet og fjernet den så snart som mulig. Jeg tørket den ut og en uke senere prøvde å slå den på, men den ville bare slå på og fungere bra mens den var koblet til laderen. Jeg kan ikke foreta en tilbakestilling av fabrikken, da jeg ikke kan ta sikkerhetskopi av alt på telefonen min. Telefonen vil heller ikke koble til den bærbare datamaskinen min med laderkabelen.

Løsning: Det ser ut til at noen komponenter inne i telefonen har blitt skadet, muligens strøm-IC. Den beste måten å gå videre i dette tilfellet er å bringe telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

S6 Edge slår tilfeldig av tar for lang tid å slå på

Problem:hei, jeg bor i Storbritannia og jeg tok med en Samsung Galaxy S6 Edge brukt i juni 2016, den kom med 12 måneders garanti, jeg kjøpte den fra eBay UK, det har gått bra siden jeg tok den, inntil ca 7 dager siden, da jeg la merke til at den ikke var på, så jeg prøvde å slå den på igjen, og det ville det ikke. Etter noen få simulere batteritrekk vil den slå seg på. Jeg må gjøre dette hver gang det slår seg av, jeg har prøvd mange diagnostiske apper fra Google Play Store, og de kommer alle tilbake at batteriet er greit osv. Jeg tror det kan være et maskinvare- eller programvareproblem, med mindre det er et vanlig feil av noe annet slag, jeg har ikke gjort noen nylige oppdateringer eller noe, alt jeg har nede er en tilbakestilling av fabrikken, og installerte ingen andre apper i det hele tatt, bare forlot alt standardinnstillingene, og det slår seg fortsatt av,Jeg tror ikke batteriet da fyren fra eBay sa at det var problemet, jeg tror han lyver for meg, ettersom noen ganger vil batteriet fortsette å være på hele dagen. jeg tror ikke det er et batteriproblem, fortsetter det jeg er ser med mine egne øyne og de mange forskjellige appene jeg har prøvd, jeg tror han sier at som da jeg sendte ham en e-post om hva telefonen gjør, og jeg ikke tror det er batteriet, ignorerte han den uttalelsen jeg gjorde da Jeg sa om batteriet, og sa ja du har rett, det kommer med 12 måneders garanti, men batteriet gjør det ikke, han ville tydeligvis ikke ta e-posten min ordentlig i betraktning, men det var forrige uke, og siden da Jeg har prøvd mange apper osv., og alt kommer alltid tilbake at jeg har et godt batteri, og jeg personlig tror jeg har også, gjør du ikke noe kjent problem som kan forårsake dette,som om det er ute av hendene mine, tror jeg at jeg burde sendt det tilbake, men jeg tror denne fyren kommer til å prøve å være vanskelig, hvis du kan hjelpe eller gi råd, vil være veldig takknemlig. Mange takk

Løsning: Hvis du allerede har utført en tilbakestilling av fabrikken, og problemet fortsatt oppstår, er dette mest sannsynlig forårsaket av en sviktende maskinvarekomponent, muligens strøm-IC eller batteriet. Den eneste måten å finne ut hvilken komponent som ikke fungerer, er å få sjekket telefonen på et servicesenter.

S6 Edge Upper Display reagerer ikke

Problem: Egentlig har den øvre skjermen på den mobile samsung galaxy s6-kanten sluttet å fungere. Jeg kan ikke se varslingene, og jeg kan ikke sveipe lukkeren for wifi og andre funksjoner. Kan jeg ikke flytte de øvre funksjonene til nedsiden av skjermen? ? Plzzz hjelpe meg

Løsning: Det beste du kan gjøre akkurat nå er å sjekke om problemet skyldes en programvarefeil. Prøv å sikkerhetskopiere telefondataene dine, og gjør deretter en tilbakestilling av fabrikken.

Hvis problemet fremdeles oppstår etter tilbakestillingen, er problemet sannsynligvis forårsaket av en defekt digitaliser. Du må sjekke dette på et servicesenter.

S6 Edge slår av tilfeldig

Problem: Telefonen min ble opprinnelig kjøpt med Verizon. Når kontrakten min var opp, byttet jeg til en annen operatør. Jeg ringte Verizon og de fortalte meg at de hadde låst opp telefonen. Jeg har flyttet til Ecuador, og bruker Movistar. Jeg er i stand til å bruke tjenesten deres med telefonen min. Jeg har SIM-kortet installert på denne telefonen. Mine problemer er nedenfor:

  1. Når jeg starter telefonen på nytt, mottar jeg fortsatt Verizon Wireless-logoen ved oppstart.

(Jeg vil slutte å motta denne meldingen)

  1. Jeg mottar alltid meldingen: SIM-kortet er ikke fra Verizon Wireless

(Jeg vil også fjerne denne meldingen fra telefonen)

  1. Etter en tilbakestilling av fabrikken virker berøringsskjermputen underlig. De aktive vinduene spretter opp sporadisk, og vinduene i vinduene spretter også sporadisk opp.
  2. Nylig har telefonen slått av, og det er vanskelig å starte den på nytt.

Jeg har sikkerhetskopiert telefonen min og lurer på om en tilbakestilling av fabrikken er svaret på problemene mine. Jeg tror at for å kunne tilbakestille fabrikken, må telefonen være forankret. Jeg har ikke utført denne oppgaven og ønsket å spørre deg hva jeg skulle gjøre før jeg utførte noen oppgaver. All informasjon du kan gi meg vil bli satt stor pris på. Takk skal du ha

Løsning: Du bør definitivt tilbakestille fabrikken for å sjekke om problemet skyldes en programvarefeil. Denne tilbakestillingen kan utføres selv om telefonen ikke er rotfestet. Hvis problemet fortsatt oppstår etter tilbakestillingen, kan dette allerede være forårsaket av en sviktende maskinvarekomponent. I så fall må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.

Verizon-logoen du ser ved oppstart, og feilmeldingen “SIM-kortet er ikke fra Verizon trådløs” skyldes at programvaren telefonen bruker. Hvis du vil at dette skal forsvinne, må du blinke telefonen med en ikke-Verizon-firmware. Du kan få denne fastvarefilen fra Sammobile-nettstedet.

S6 Edge slås bare på når den er koblet til lader

Problem: Min s6 Edge starter bare mens du kobler til laderen, men mens ladetelefonen blir veldig varm, må jeg koble den fra for å kjøle seg ned og deretter koble den til igjen. Andre dager hvis det ikke er varmt og lader det bare når en viss prosentandel av ladningen og bare blir der, går det ikke til full 100.

Løsning: Det ser ut til at problemet allerede er forårsaket av en defekt maskinvarekomponent, muligens strøm-IC eller batteriet. Det beste feilsøkingstrinnet du kan gjøre er å utføre en tilbakestilling av fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen. Hvis problemet fortsatt vedvarer etter tilbakestillingen, må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket,