5 Beste Cloud Storage Android-app for sikkerhetskopiering av bilder og videoer

Skyen er ikke lenger det noe tomme motordet den pleide å være i barndommen, den har noen av de beste bildelagringsappene for Android som du kan bruke til å lagre alle bildene dine. Cloud brukes nå som ryggraden i store selskaper, statlige myndigheter og digitale liv for individuelle brukere, som bruker den til å lagre data, administrere økonomien og gjøre utallige andre nyttige ting.

Få ubegrenset fotolagring med Amazon Prime

Blant dem er også muligheten til å bruke skylagring som en pålitelig og enkel måte å sikkerhetskopiere bilder og videoer fra Android-enheten din. Alt du trenger er en skylagring Android-app og en brukerkonto hos den aktuelle skylagringsleverandøren. Mens det er mange skylagringsapper der ute, skiller disse 5 seg ut som de beste skylagringsappene for Android for sikkerhetskopiering av bilder og videoer.

Hvorfor du bør lagre bilder og video i skyen

Hvis du fremdeles tar sikkerhetskopi av bildene og videoene dine på den gamle måten - ved å koble enheten via USB til datamaskinen din og overføre filene manuelt - risikerer du tap av data. Du vet aldri når minnekortet eller den innebygde lagringsplassen kan bli ødelagt, og når det skjer, er det ofte for sent å gjøre noe med det.

Ikke bare det, men å måtte sitte foran en datamaskin og manuelt overføre bildene og videoene du vil sikkerhetskopiere, tar mye tid. Moderne skylagring Android-apper for sikkerhetskopiering av bilder og videoer kan gjøre en mye bedre jobb mye raskere. Her er bare noen av hovedfordelene:

  • Enkelhet : bruk av skyoppbevaringsapper for sikkerhetskopiering av bilder og videoer krever vanligvis bare to trinn: først må du opprette en konto hos leverandøren, og deretter må du aktivere skybackup-funksjonen. Derfra overvåker appen automatisk enheten din og ser etter nye bilder og videoer. Den vil da laste dem opp til skyen, noe som bare kan skje når du er på Wi-Fi eller når du har internettforbindelse i det hele tatt, avhengig av konfigurasjonen.
  • Pålitelighet : lagring av bilder og videoer i skyen er mye tryggere enn å bare ha dem på harddisken, eller enda verre, ikke å sikkerhetskopiere dem i det hele tatt. Skylagringsleverandører, som Amazon, Flickr og Dropbox, har enorme datasentre med ekstremt pålitelige tiltak for beskyttelse av tap av data. Sjansen for at du mister data fra skyen er veldig nær null.
  • Sikkerhet : tusenvis av nye typer skadelig programvare blir utgitt hver eneste dag. Du som sluttbruker kan bare håpe at antivirusprogrammet ditt blir oppdatert raskt nok til å beskytte deg. Cloud storage-leverandører har derimot hele team av sikkerhetsfagfolk dedikert til å holde filene dine sikre.
  • Deling : med filene dine som er lagret i skyen, kan du dele dem med venner og familiemedlemmer med et enkelt museklikk eller trykke på skjermen. Sammenlign dette med den vanlige måten å åpne e-posten på, søke etter bildet på harddisken, velge den og til slutt sende e-posten med bildet inkludert som vedlegg.
  • Bekvemmelighet : ved å ha bilder og videoer i skyen, kan du få tilgang til dem fra hvor som helst med en internettforbindelse. Du vil aldri si, "Jeg skulle ønske jeg hadde tatt det med meg," noen gang igjen.

Beste Cloud Storage Android-app for sikkerhetskopiering av bilder og videoer

beste foto lagrings app for Android

1) Amazon Cloud Drive

Amazon Cloud Drive-appen er en inngangsport til Amazon Drive, en ubegrenset sikker lagring fra Amazon som koster bare $ 11,99 per år og inkluderer i tillegg 5 GB for videoer og filer. Hvis det ikke høres ut som en god nok avtale, kan du velge planen "Ubegrenset alt" for $ 59,99 per år. Den beste delen om Amazon Cloud Drive er at Amazon Prime-medlemmer får ubegrenset lagringsplass for bilder!

Selve appen er veldig intuitiv, slik at du kan forhåndsvise bilder, dokumenter, regneark og presentasjoner; spill av videoer og musikk lagret på Amazon Drive; laste opp bilder, videoer og filer fra smarttelefonen din, opprette og redigere tekstfiler; eller del filene dine som lenker og vedlegg via e-post, tekstmelding og andre apper, i henhold til den offisielle beskrivelsen i Play Store.

Få ubegrenset fotolagring med Amazon Prime

Det har så langt tjent en vurdering på 4,4 stjerner fra mer enn 10.000 brukere som har gitt tilbakemelding. Brukere roser hvor uanstrengt det er å bruke appen og hvordan den ikke kommer i veien for dem når de bruker enhetene til andre formål.

Last ned den nå: her

beste foto lagrings app for Android

2) Flickr

Flickr er elsket av fotografer fra hele verden, og deres Android-app og 1000 GB skylagringsløsning er et veldig overbevisende argument for hvorfor alle med et smarttelefonkamera bør vurdere å prøve tjenestene sine.

For å bruke den, må du ha en Yahoo-konto, som du kan opprette gratis ved å klikke på denne lenken. Med den nyopprettede kontoen din kan du laste ned appen og aktivere funksjonen for automatisk sikkerhetskopiering av nettskyen. Det som er flott med Flickr-appen, er at den går utover en enkel bilde- og videolagring. Appen lar deg organisere bildene dine basert på forskjellige kriterier, tilpasse hvordan de ser ut ved å legge til kreative filtre, og det gir deg også tilgang til Flickrs enorme samfunn av entusiastiske brukere, som alltid er glade for å svare på spørsmål.

Last ned den nå: her

beste foto lagrings app for Android

3) Dropbox

Dropbox blir ofte ansett for å være pioneren innen personlige sky backup-tjenester. Deres modne løsning er tilgjengelig på alle større plattformer og støttes av utallige tredjepartsapplikasjoner og webtjenester. Den største begrensningen er at den kommer med bare 2 GB ledig lagringsplass. Du kan få mer plass ved å invitere andre til å bruke tjenesten eller ved å dra nytte av forskjellige kampanjetilbud, men det er trygt å si at du uunngåelig vil gå tom for lagringsplass, noe som kanskje aldri vil skje med Amazon eller Flickr.

Men bortsett fra plassen, er selve appen en glede å bruke. Brukergrensesnittet er polert, bilder og videoer blir automatisk sikkerhetskopiert så snart de er lagret på enheten din, og du kan til og med redigere Microsoft Office-filer fra telefonen eller nettbrettet.

Last ned den nå: her

beste foto lagrings app for Android

4) Google Disk

Google og dets brede utvalg av skytjenester krever sannsynligvis ingen introduksjon. Google Drive er deres online lagringstjeneste, som gir brukerne 15 GB ledig plass og lar dem kjøpe ekstra 100 GB for $ 1,99 per måned eller 1 TB for $ 9,99 i måneden.

Akkurat som andre skyoppbevaringsapper på denne listen, lagrer Google Drive bilder og videoer på en trygg måte i skyen, slik at du får tilgang til dem hvor som helst. Appen er tett integrert med Google Docs, Googles pakke med kontorapper, og har en veldig praktisk funksjon for å gjøre papirdokumenter til digitale skanninger ved hjelp av enhetens kamera.

Last ned den nå: her

beste foto lagrings app for Android

5) Microsoft OneDrive

For å konkurrere med Google og andre store aktører i skyhostingspillet, har Microsoft kommet med en utmerket online lagringsløsning, kalt OneDrive, med 5 GB ledig plass og 1 TB lagringsplass for kunder som kjøper OneDrive + Office 365-planene, som starter på $ 6,99 / måned.

OneDrive-appen hjelper brukere å være mer produktive ved å gi dem enkel tilgang til Office-apper som Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Ansatte kan logge på OneDrive for Business og fortsette å jobbe selv mens de er på farten. Viktige filer kan nås selv når de er frakoblet, og med mindre funksjonen er slått av, blir alle bildene automatisk merket med passende informasjon for enkel organisering.

Last ned den nå: her

Konklusjon om The Best Photo Storage App for Android

Hvis du er usikker på hvilken app som passer for deg, bør du vurdere om du allerede bruker andre produkter fra selskapet som står bak. Gmail-brukere kan enkelt prøve Google Drive, folk som handler på Amazon og leser på Kindle, har allerede en fot i Amazons økosystem, og omtrent alle har i dag en konto hos Microsoft.

Få ubegrenset fotolagring med Amazon Prime

Men tro ikke at du trenger å begrense deg til en enkelt app, heller. I motsetning til antivirusprogramvare, kan to eller flere skybackup-apper gjerne leve ved siden av hverandre uten å forårsake problemer. Så ikke vær redd for å eksperimentere for å se hvilken app som passer deg best. Tross alt kan du alltid avinstallere det.

Vi mottar salgskommisjon hvis du kjøper varer ved hjelp av koblingene våre. Lære mer.