Galaxy Note 5 Memory Management Guide: Slik frigjør du intern lagringsplass på din Note 5

Tilstrekkelig lagringsplass er avgjørende for å opprettholde jevn ytelse i dagens avanserte mobile enheter som Samsung Galaxy Note 5 (#Samsung # GalaxyNote5). Hvis du ikke har tilstrekkelig med minne, vil det hindre deg i å få det beste ut av enheten din, da den også gjør at den ikke kan utføre selv de mest grunnleggende prosessene, for eksempel å installere apper eller synkronisere e-post.

Samsung-Galaxy-Note-5-Memory-Tutorials

Bare i tilfelle du kanskje oppdager at du allerede begynner å gå tom for lagringsplass, har vi noen tips om minnehåndtering som vil hjelpe deg med å frigjøre litt plass og få Galaxy Note 5 tilbake til optimal ytelse når det er nødvendig.

 • Slett unødvendige filer
 • Bruk Cloud Storage-appen
 • Avinstaller unødvendige applikasjoner
 • Fjern appdata
 • Flytt andre viktige filer / apper til en datamaskin
 • Filoverføring fra Galaxy Note 5 til en Mac-datamaskin
 • Bruk USB-minnepinner for sikkerhetskopiering

Slett unødvendige filer

Lagerfiler som musikk, bilder og videoer er blant faktorene som kan bremse og / eller få enheten din tom for tid i tide. For å frigjøre lagringsplass, kan du fjerne de filene som ikke lenger brukes eller trengs. Slik sletter du bilder eller videoer fra Galaxy Note 5-galleriet:

 1. Trykk på Apps- ikonet fra hvilken som helst startskjerm.
 2. Trykk på Galleri for å åpne galleriprogrammet.
 3. Trykk på MER- ikonet fra galleriskjermen .
 4. Trykk for å velge Rediger fra alternativmenyen.
 5. Trykk nå på hvert bilde du vil slette. Du kan også trykke på et album for å slette det hvis det er aktuelt.
 6. Når alle filene du vil slette, er uthevet, trykker du på Slett for å fortsette.
 7. Trykk på Slett igjen for å bekrefte sletting av valgte filer.

Bruk Cloud Storage-appen

Det er ikke praktisk å ha med ekstra dingser uansett hvor sårt du trenger de ekstra konsertene. Det er bra at det er en måte å flytte filene dine til skyen eller laste opp filene dine over internett, slik at du får tilgang til dem hvor som helst så lenge telefonen din er koblet til Internett. Det er mye skybasert lagring du kan velge mellom, inkludert OneDrive, Dropbox, Box.com og Google Drive for å nevne noen gode alternativer.

Etter at du har lastet ned en skylagringsapp, kan du begynne å flytte filer fra Note 5 ved å markere dem, trykke på alternativknappen og trykke på Flytt . Bare velg Cloud- appen din som destinasjon for de valgte filene.

Hvis du for eksempel foretrekker å bruke Dropbox, kan du gå til Dropbox-innstillingene ved å åpne applikasjonen og deretter slå på Camera Upload-funksjonen. Hvis du gjør det, sikkerhetskopieres alle bildene dine fra telefonen, inkludert de du vil ta i fremtiden.

Avinstaller unødvendige applikasjoner

For å få mest mulig ut av telefonens interne lagringskapasitet, kan du deaktivere eller avinstallere applikasjoner du ikke bruker.

Det er ikke noe poeng å beholde applikasjoner du ikke lenger brukte på enheten. Søknader kommer i forskjellige størrelser, og tar vanligvis mest plass. Så hvis du ikke lenger bruker et program, må du avinstallere det. Du kan alltid få det igjen senere hvis du vil uansett.

Her er en standard prosedyre for hvordan du avinstallerer apper på Galaxy Note 5:

 1. Trykk på Apper fra startskjermen.
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Trykk på Application Manager .
 4. Trykk for å velge applikasjonen du vil avinstallere.
 5. Trykk på Avinstaller .
 6. For å bekrefte avinstallasjonen av den valgte appen, trykk på Avinstaller igjen.

Fjern appdata

En annen måte å spare dyrebare megabyte på telefonens interne lagringsplass er ved å tømme appdata. Merk Android lagrer data når du gjør noe i et program. Selv om disse dataene kan være nyttige for apper du ofte bruker, er det ikke lenger så bra hvis du har flere ubrukte apper fylt med data på telefonen din. Derfor anbefales det å fjerne disse for å frigjøre litt plass.

Viktig merknad: Hvis du tømmer appdataene, tilbakestilles appen til standardinnstillingene. Dette betyr at alle dine preferanser og personlige innstillinger som bokmerker og lagrede passord også blir slettet.

Slik fjerner du appdata på Galaxy Note 5:

 1. Trykk på Apper fra startskjermen.
 2. Trykk på Innstillinger .
 3. Bla til og trykk på Programmer .

Merk : Det kan hende du må trykke på kategorien Enhet og deretter trykke på Programmer . Tilgjengelige skjermer og innstillinger kan variere fra leverandør av trådløs tjeneste og programvareversjon enheten kjører på.

 1. Trykk på Applications Manager .
 2. Sveip til ALLE- fanen.
 3. Trykk nå på applikasjonen du vil slette data for.
 4. Trykk på Fjern data for å starte ryddingsprosessen.
 5. Hvis du blir bedt om det, kan du lese og gjennomgå informasjonen om å slette appdata og deretter trykke på Clear for å fortsette.

Vent til dataryddingsprosessen er fullført.

Tømning av applikasjonsdata eller cache er også en anbefalt prosedyre hvis et program på telefonen ikke svarer. Frossen eller ikke-responsiv app er et minnerelatert problem. Du kan tømme de midlertidige filene fra appbufferen for å frigjøre minne og løse problemet.

Flytt andre viktige filer / apper til en datamaskin

Til tross for at Galaxy Note 5 har stort internt minne, vil mangelen på microSD-kortstøtte på en eller annen måte påvirke behandlingshastigheten negativt, spesielt hvis du hoper opp videoer eller filer på den. For å forhindre at et slikt problem manifesterer seg på enheten din i fremtiden, er det viktig å overføre noen av dine dyrebare videoer og andre filer til en datamaskin for sikkerhetskopieringsformål. Du kan gjøre det enten via en filoverføringsapp eller via USB (direkte tilkobling). Slik gjør du det:

 • Overfør filer ved hjelp av File Transfer App (nettbasert). Google PlayStore tilbyr deg mange filoverføringsverktøy du kan bruke til å overføre filer fra Notat 5 til en datamaskin så lenge du har installert en nettleser i den. Bare velg appen som passer deg best, last ned og installer den, og begynn deretter å flytte filer for å frigjøre telefonens interne minne.
 • Overfør filer ved hjelp av USB (direkte). Dette er en vanlig metode for å overføre filer mellom mobiltelefoner og PC. Bruk av den medfølgende USB-kabelen / kontakten krever ikke Internett-tilkobling for å fullføre filoverføring. Alt du trenger å gjøre er å bruke USB-kabelen til å koble til begge enhetene. Når du har forsikret deg om at tilkoblingene er sikret, går du til datamaskinen din, finner telefonen under Bærbare enheter og finner mappen som inneholder filene du vil overføre til datamaskinen. Deretter kan du begynne å kopiere og deretter lime dem inn på datamaskinen med letthet.

Hvis du trenger ytterligere hjelp, er det en trinnvis veiledning om hvordan du overfører filer fra notat 5 til en datamaskin:

 1. Koble telefonen til datamaskinen ved hjelp av den medfølgende USB / ladekabelen.
 • Den største enden av kabelen må festes til laderen / tilbehørsporten nederst på telefonen mens USB-enden av kabelen er i en ledig USB-port på datamaskinen.
 • Du blir bedt om enhetsdriverprogramvaren, som automatisk installeres på datamaskinen din første gang du kobler telefonen til datamaskinen.
 1. På status 5 drar du statuslinjen ned for å vise varslingspanelet.
 2. Når du ser Connected som en medieenhet eller Connected as a camera , betyr det at enheten er koblet til og gjenkjent.
 • For de fleste overføringer kan du velge å bruke Connected som en medieenhet.
 • For å endre alternativet, trykk på varslingspanelet på telefonen for å åpne tilkoblingsskjermen for USB-datamaskinen, og trykk deretter for å velge ønsket alternativ.
 1. Du kan nå begynne å få tilgang til filer på telefonen fra datamaskinen din og overføre noen av dem for å frigjøre litt plass på telefonen.
 2. På datamaskinen din navigerer du til den oppdagede enheten ved hjelp av Min datamaskin- menyen og åpner den.
 3. Velg Telefon for intern lagringsplass .
 4. Velg en mappe (destinasjon) og kopier filer til den mappen på datamaskinen din.
 5. Når du er ferdig, kobler du telefonen fra datamaskinen.

Filoverføring fra Galaxy Note 5 til en Mac-datamaskin

Mange Mac-brukere kan imidlertid vurdere filoverføring via USB som litt utfordrende, fordi det er noen tilfeller at Mac-datamaskinen din kanskje ikke gjenkjenner Galaxy Note 5 (vurderer at det er en Android-telefon). I dette tilfellet kan du laste ned Android File Transfer på din Mac-datamaskin på forhånd.

Dette er hvordan:

 1. Last ned Android File Transfer- appen på din Mac-datamaskin .
 2. Dobbeltklikk på filen som heter androidfiletransfer . dmg .
 3. Dra Android File Transfer til Applications .
 4. Få USB-kabelen og koble Galaxy Note 5 til Mac-datamaskinen din.
 5. Vent til Android File Transfer-appen starter.
 • Vanligvis starter appen automatisk.
 • Når appen åpnes, kan du begynne å se alle filene på telefonen din.
 1. Kopier eller klipp ut filene du vil flytte til en bestemt lokal katalog (mappe) på din Mac-datamaskin.

Bruk USB-minnepinner for sikkerhetskopiering

En annen alternativ metode er å bruke en USB-flash-stasjon med en microUSB-port. Det er veldig nyttig i tilfelle du har en stor mengde data du vil ha til enhver tid.

En USB-flashstasjon har to plugger - en mikro-USB-kontakt for tilkobling til andre smarttelefoner og nettbrett og en vanlig USB-plugg som går inn i datamaskinen din. Disse stasjonene er ikke bare kompatible med Galaxy Note 5, men også på de fleste smarttelefoner som kjører Android 4.0 eller høyere plattformer.

For å bruke den, bare koble den til din Galaxy Note 5s mikro-USB-port, og den skal gjenkjennes på få sekunder. Når du er gjenkjent, får du tilgang til stasjonens lagringsplass ved hjelp av Filbehandling på Galaxy Note 5. Hvis du ikke har en installert, kan du alltid få en online.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Vi støtter alle tilgjengelige Android-enheter, og vi er seriøse i det vi gjør. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.