Slik løser du problemet med Nintendo Switch Fast Battery Drain TheDroidGuy

Nintendo Switch er en av de hotteste spillkonsollene i dag, men mange brukere opplever at den har et raskt problem med batteridrift. For mange er ikke 2 eller 3 timers spilling nok, men dessverre er dette vanligvis det Nintendo Switch kan tilby mesteparten av tiden. Hvis du lurer på hvordan du kan forlenge batteriets levetid etter fulladet, har du kommet til riktig blogg.

Sjekk ut de mulige løsningene du kan prøve i denne guiden for å holde spilletiden lenger.

Hvor lenge varer Nintendo Switch-batteriet?

Når det gjelder batteriutholdenhet på Nintendo Switch, er det en svakhet for denne konsollen. Selv om det har blitt markedsført som i stand til å fortsette å jobbe i opptil 6 timer etter fulladet, er dette langt fra sannheten. Vår egen splitter nye konsoll klarte bare å gå i over to timer etter å ha spilt Nintendos egen Super Smash Bros.Ultimate. Hvis du fortsatt planlegger å kjøpe en bryter, sier vi at du ikke får forhåpningene dine for høye når det gjelder batterilevetiden. Selv om dette er et stort tilbakeslag, er et fullstendig to-timers spill fortsatt gøy og kan være verdt hver dollar.

Nintendo Switch bruker et litiumbasert batteri, slik at du kan forvente at jo mer du bruker det, jo kortere blir batterilevetiden. Nintendo sier at batteriutholdenhet kan vare kortere til omtrent 80% etter 800 ladningssykluser. Dette høres kanskje dårlig ut, men det er slik de nåværende litiumionbatteriene, som også brukes i smarttelefoner, fungerer på dette tidspunktet. Dette er ikke en mangel og ikke et produksjonsproblem.

Generelt kan det ta omtrent 3 timer å lade opp alle Nintendo Switch-modeller. Dette skjer når konsollen slås av eller av. Hvis du bruker den mens den lades, kan det ta lengre tid.

Kalibrer Nintendo Switch-batteriet

Hvis Nintendo Switch-batteriindikatoren viser et nesten tomt nivå, men lar deg fortsette å spille lenger, kan det hende at du har et unøyaktig batteriindikatorproblem. Dette betyr at indikatoren ikke sporer nøyaktig det virkelige effektnivået i systemet. Dette er en kjent feil som allerede ble løst av Nintendo tidligere. For å fikse det, vil du være sikker på at programvaren kjører den nyeste versjonen først. Sørg for å se etter oppdateringer manuelt hvis konsollen ikke indikerer ny programvareversjon ved å gjøre følgende:

 1. Forsikre deg om at Nintendo Switch er koblet til internett.
 2. Gå til Hjem-menyen .
 3. Velg Systeminnstillinger .
 4. Velg System .
 5. Velg Systemoppdatering .
 6. Vent et øyeblikk slik at systemet kan se etter ny programvareversjon.
 7. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, starter nedlastingsprosessen automatisk.

Når du har oppdatert programvaren, kan du begynne å kalibrere batteriet på nytt for å løse problemet med batteriindikatoren. For å gjøre det, må du tømme batteriet til 0%, bruk konsollen normalt til batteriet er tømt til 0 igjen. Gjør denne syklusen seks ganger for å fullføre kalibreringsprosessen. Over tid vil batteriindikatoren kunne fungere normalt igjen.

Løsninger for problemet med Nintendo Switch-batteriet

Hvis du fortsetter å støte på batteriets tappeproblem på Nintendo Switch etter at du har oppdatert programvaren eller kalibrert batteriet, er det en rekke løsninger du kan prøve.

 1. Få en ekstra strømadapter.

  Hvis du vil forlenge den vanlige batterilevetiden til konsollen, kan du investere i en ekstra strømadapter, slik at du kan la dokken lades hele tiden mens du lader konsollen direkte når du spiller.

 2. Kjøp kraftigere tredjeparts ladesaker.

  Selv om Nintendos egne offisielle ladere, som ladestativholderen og standard dokkingstasjon, er fine, er det mange tredjeparts ladetasker for konsollen som kan yte bedre. Prøv å utvide alternativene dine ved å se etter de beste Nintendo Switch-ladere på nettet. Produktene varierer etter pris, ytelse, pålitelighet og til og med strømledningslengden, men vi er ganske sikre på at du kan finne en som er ideell for deg.

  Mange Switch-brukere elsker SwitchCharge, en mengdefinansiert lader for denne konsollen, slik at du kan undersøke den og se om den er perfekt for dine behov.

 3. Bruk en strømbank eller ekstern batteripakke.

  Hvis du bruker Switch-konsollen på farten, anbefaler vi på det sterkeste at du vurderer å skaffe deg en strømbank eller en ekstern batteripakke. Bare sørg for å kjøpe en batteripakke med en designeffekt på minst 18 watt. Alt som er lavere enn enn, kan ikke lade konsollen raskt nok til at den kan brukes. 

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du Nintendo Switch-spillkortet ikke fungerer
 • Enkle trinn for å koble en Nintendo-bryter til en TV
 • Slik løser du TikTok-krasjproblem på Android
 • Slik løser du Nintendo Switch Wifi-problemer kan ikke koble til, finn nettverk

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.