Løst Samsung Galaxy S9 + Edge Lighting fungerer ikke

#Samsung #Galaxy # S9 + er en av de beste Android-flaggskipmodellene som ble utgitt i år. Denne enheten er den større versjonen av den vanlige S9-telefonen, som kommer med noen ekstra funksjoner. For det første bruker den en mye større 6,2-tommers Super AMOLED-skjerm. Den har også et større kapasitet på 3500 mAh batteri. Den bruker to bakre kameraer med variabel blenderåpning og har mer RAM (6 GB). Selv om dette er en solid telefon, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien tar vi tak i Galaxy S9 + b kantbelysning som ikke fungerer og andre relaterte problemer.

Hvis du eier en Samsung Galaxy S9 + eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.  

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.  

S9 + kantbelysning fungerer ikke

Problem: Jeg har Galaxy S9 + som ikke lenger viser kantbelysningen. Jeg har prøvd mange kilder for å fikse dette til ingen nytte. En chat-person fra Samsung lastet ned en edge-app som aktiverer belysningen når du setter opp parameterne til appen, men belysningen aktiveres ikke når den utløses fra telefonens signaler.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sørge for at kantbelysningsfunksjonen på telefonen er slått på.

 • Gå til telefoninnstillingene
 • Rull ned for å finne Display og naviger deretter til Edge-skjermen
 • Trykk på bryteren øverst på skjermen for å aktivere den.
 • Kontroller at Alltid er valgt under kategorien Vis kantbelysning.

Hvis kantbelysning allerede er på, er neste trinn å gjøre den synlig.

 • Gå tilbake til Edge Lighting-menyen fra Innstillinger - Display - Edge-skjerm.
 • Rull ned til Avanserte innstillinger, og åpne den deretter.
 • På glidebryterne for innstilling for bredde og gjennomsiktighet, kan du endre Edge Lighting-skjermen og forhåndsvise den med en gang.

Prøv å slå av funksjonen "Hold skjermen slått av", da dette kan føre til konflikt med kantbelysning.

 • Gå til telefoninnstillingene
 • Rull ned for å finne Skjerm og naviger deretter til Hold skjermen slått av.
 • Forsikre deg om at bryteren rett ved siden av er slått av.

Hvis problemet fortsatt vedvarer, kan du prøve å sjekke om en ny programvareoppdatering er tilgjengelig, da dette kan være forårsaket av en feil av din nåværende telefonprogramvare. Du bør også vurdere å gjøre en tilbakestilling av fabrikken, da dette kan løse problemet. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du tilbakestiller.

S9 + Hvordan gjenopprette data når skjermen er svart

Problem:Min Galaxy S9 pluss ble falt med forsiden ned. Glasset brøt ikke, men gradvis ble skjermen mørk da LCD-skjermen lekket ut. Skjermen er fremdeles berøringsfølsom, men svart. Jeg klarer å låse den opp ved å koble til et tastatur. Dessverre ble ikke USB-feilsøking aktivert, og selv om datamaskinen gjenkjenner telefonen, vil den ikke gi tilgang til filer eller innstillinger. Smart-bryter ble installert, men kan ikke nås uten skjerm. Alt jeg vil ha er tekstene og bildene. Den automatiske sikkerhetskopien mislyktes, og det er ingen andre registreringer av dem. {Jeg har nettopp kjøpt en annen telefon, og det er interessant at sikkerhetskopien også mislykkes.} Samsung-skykontoen reagerte ikke, og derfor endret jeg passordet.Den åpnes nå, men dataene er ikke der, og det er heller ingen måte å endre passordet på den skjermløse telefonen, så det er ikke noe alternativ å prøve å ta sikkerhetskopi nå. Har jeg noen alternativer her i tillegg til å betale et absurd beløp for å reparere det bare for å få dataene? Bildene er uerstattelige.

Løsning: Hvis skjermen på telefonen er svart og du ikke får tilgang til enheten selv med Smart Switch, vil du ikke kunne hente dataene som er lagret i telefonen. Hvis det er skjermen alene som er skadet, er det beste du kan gjøre å bytte ut skjermenheten til telefonen. Når dette er gjort, vil du kunne få tilgang til telefondataene dine.

S9 + -skjermen er svart etter å ha spilt musikk

Problem: i går lyttet jeg til musikk på Samsung Galaxy S9 + -telefonen min, jeg lot den være i tjue minutter da telefonen ringte, jeg prøvde å plukke den opp, men skjermen var helt svart. Jeg har prøvd å gjøre en myk tilbakestilling i 10 sekunder, men den er fortsatt svart, og jeg prøver å starte telefonen i gjenopprettingsmodus, og jeg kunne ikke engang se at noen bootloop dukker opp, det er bare en helt svart.

Løsning: Det første du må gjøre i dette tilfellet er å sørge for at batteriet på telefonen har tilstrekkelig lading. Lad telefonen først i minst 20 minutter ved hjelp av en vegglader. Hvis du ikke ser ladeindikatoren, fortsett med trinnene nedenfor.

 • Rengjør ladeporten på telefonen ved hjelp av en trykkluftdunk. Sørg for å fjerne smuss eller rusk som sitter fast i porten.
 • Lad telefonen med en annen ladekabel og vegglader. Du bør også sjekke om telefonen kan lade fra USB-porten på en datamaskin.

Når batteriet er tilstrekkelig ladet, gjør du en myk tilbakestilling. Dette gjøres ved å trykke og holde inne både av / på- og volum ned-knappene i minst 10 sekunder. Ideelt sett bør telefonen starte etter dette.

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet, bør du ta telefonen til et servicesenter og få det sjekket.

S9 + -skjermen er svart etter slipp

Problem: Hei, jeg har ikke noe egentlig problem med at telefonen fungerer som den skal. Det er en Samsung Galaxy S9 +. Jeg droppet det for noen dager siden, og skjermen fungerte fremdeles, men hadde en svart sky der sprekk på skjermen skjedde. Denne skyen spredte seg for å dekke hele skjermen, så nå er den helt svart. Jeg kjøpte en ny skjerm som jeg planla å installere selv når jeg har fått den i posten. Etter litt undersøkelser finner jeg ut at dette kanskje er mer enn bare skjermen. Å være at det fortsatt vibrerer for varsler, og hvis jeg kunne se skjermen, har det ingen problemer. Kan jeg bare fikse skjermen, så fungerer den, eller det faktum at skjermen er svart, indikerer at jeg har et dypere problem?

Løsning: Når skjermen blir svart etter at du har sluppet telefonen og varslene fortsatt fungerer, er det stor mulighet for at bare skjermen har blitt skadet. Bytte av skjermenheten vil løse problemet. Det er imidlertid best å få skjermmonteringen byttet ut på et servicesenter, siden hvis det er andre komponenter som blir skadet av fallet, vil teknikeren kunne sjekke det.