5 beste spill som EVE Online | Droid-fyren

Spill som EVE Online er ofte vanskelig å få tak i, men du kan få Games Like EVE Online mye lettere. Spillet lar deg utforske en ekspansiv galakse, som reiser fra solsystem til solsystem. Sandkassen MMO lar deg bygge ditt eget romskip, rekruttere en flåte, og så kan du, sjefen for den flåten, velge mellom en rekke profesjonelle i spillet. Det er alternativer som gruvedrift, piratkopiering, produksjon, handel, leting og, selvfølgelig, kamp. EVE Online er en ekstremt oppslukende verden; Men hvis du blir lei av spillet, ser du kanskje etter noe som kan ta plass.

Produkt Merke Navn Pris
Utsolgt Elite Dangerous: The Legendary Edition - PlayStation 4 Sjekk pris på Amazon
IGS X3: Terran-konflikt Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Som vi nevnte, er spill som EVE Online vanskelig å få tak i, men du har mange forskjellige alternativer, for det meste single-player offline-alternativer, men plasslignende spill likevel. La oss dykke rett inn.

Beste spill som EVE Online

Beste spill som EVE Online

1) Elite: Farlig

Å komme som nummer én på nedtellingen vår, og spillet som kommer nærmest EVE Onlines stil, er Elite: Dangerous. Denne er også en MMO, så du har mange spillere som du kan utforske galaksen med. Elite: Dangerous sier faktisk at det er rundt 400 milliarder stjernesystemer som spillerne vil kunne oppdage. Og den beste delen? Alt på en utrolig skala 1: 1, med en full galaktisk og teknologisk simulering basert på virkelige vitenskapelige prinsipper.

Du vil være i stand til å ta kontroll over ditt eget stjerneskip og kjenne dyktigheten, kunnskapen, rikdommen og makten til å stå blant eliten i Elite: Dangerous galaxy.

Kjøp det nå: Amazon

Beste spill som EVE Online

2) X3: Terran-konflikt

X3: Terran Conflict er litt eldre, men hvis du leter etter en sandkasse i verdensrommet, vil den være rett opp i smuget ditt. Den har et massivt dynamisk univers som stadig vokser. Det er en fascinerende historielinje inne, som tar deg gjennom spilluniverset, bare for å ende opp med en dramatisk finale.

Det er bare så mye i dette spillet - spillere kan velge oppdrag som frilanspilot, leve utenfor loven som en rogue pirat eller smugler, og de kan til og med bli en militær juggernaut for å dominere galaksene. Eller, spillere kan stige til økonomisk suksess som en kraftig kjøpmann, som flagrer din makt og rikdom uansett hvor du går. Til slutt har du også muligheten til å dra på oppslukende eventyr som kan sette deg i rollen som universets frelser. Hvis du leter etter en morsom verden å utforske, vil X3: Terran Conflict være rett opp i smuget ditt.

Kjøp det nå: Amazon

Beste spill som EVE Online

3) Stjernekonflikt

På tredjeplass på listen vår har vi spill som heter Star Conflict. Hvis du leter etter en annen MMO, vil Star Conflict være rett oppe i styrehuset ditt. Spillet er ikke nødvendigvis en sandkasse som EVE Online er; det er imidlertid en simulering der du spiller som en Elite Pilot hele tiden driver med inter-galaktisk krigføring. Det er noen oppdrag og oppdrag som du kan delta i; Star Conflict er imidlertid for det meste en spiller-mot-spiller-arena.

Kjøp den nå: Steam

spill som eve online

4) Perpetuum

Perpetuum kommer opp som nummer to på nedtellingen vår. Perpetuum er bare tilgjengelig på Steam, og er en vedvarende, sandkasse, enkelt server, massivt flerspiller sci-fi RPG (MMORPG). Spillet er fremdeles tilgjengelig for kjøp; imidlertid har offisielle servere blitt stengt. Du kan fremdeles opprette din egen server og sette spillet på den, noe som krever litt tinkering.

Imidlertid vil spillerne være i stand til å kontrollere massive roboter og mechs, kjempe for tilgang til en fremmed planets ressurser og kunnskap, samle enorm rikdom og økonomiske fordeler, eller til og med kreve en del av verden for deg selv ved hjelp av terraforming og kompleks infrastruktur. Det er bokstavelig talt en sandkassegalakse, og alt går.

Kjøp den nå: Steam

spill som eve online

5) Evochron leiesoldat

Evochron Mercenary kommer opp som vårt første valg, og er en annen bare tilgjengelig via Steam. Det er ikke noe online spill her; du har imidlertid en massiv enspillerverden som vil holde deg opptatt i flere uker. Handle varer mens du sniker deg forbi fiender, kjører de beste pilotene, bryter etter diamanter, forhandler for å overleve, spionerer for et energiselskap, rengjør skitne solarrays, transporterer passasjerer, alt dette er fantastiske funksjoner og hendelser som utgjør Evochron Mercenary. Det er ikke mye tilpasning og kontroll i at du er alltid en leiesoldat; du kan imidlertid velge å gjøre ting som å jobbe under kontrakt eller spille freestyle.

Kjøp den nå: Steam

Dommen om de beste spillene som EVE Online

Som du kan se, er det mange spill som har et romtema. Det er mange som ikke er bokstavelige kloner til EVE Online, rett og slett fordi det er vanskelig å lage en mellomsandkasse MMO, så vel som å gjøre den lønnsom. Men hvis du har det bra med spill som bare fokuserer på det plasslignende temaet, er disse fem gode opplevelsene.

Har du et favorittspill som EVE Online? Lyd av i kommentarene nedenfor.

Produkt Merke Navn Pris
Utsolgt Elite Dangerous: The Legendary Edition - PlayStation 4 Sjekk pris på Amazon
IGS X3: Terran-konflikt Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.