Slik tilbakestiller du nettverksinnstillinger på en Samsung-enhet (Android 10)

En av de vanligste problemene som Samsung-brukere støter på er nettverkstilkoblingsproblemer. I mange tilfeller er problemene i seg selv forårsaket av et ødelagt nettverksoppsett. Dette kan skje etter en større programvareoppdatering, en operatøroppdatering, en firmwareoppdatering og i noen tilfeller etter installasjon av en ny app. For å løse eventuelle problemer knyttet til nettverkstilkobling, er en av løsningene du må prøve å tilbakestille nettverksinnstillingene til Samsung-telefonen eller nettbrettet.

Denne guiden vil lede deg gjennom hvordan du går frem til denne prosedyren. Trinnene er enkle og kan fullføres på under et minutt.

Hvilke ting påvirkes av en tilbakestilling av Samsung-nettverksinnstillinger?

Nedenfor er det som skjer når du tilbakestiller nettverksinnstillingene:

  • Tillater synkronisering av bakgrunnsdata
  • Fjerner grensene for mobildata
  • Sletter alle Wi-Fi SSID-er eller wifi-navn
  • Koble fra alle tilknyttede grensesnitt
  • Glemmer sammenkoblede enheter
  • Fjerner alle appdatarestriksjoner
  • Setter modus for nettverksvalg til automatisk
  • Angir foretrukket mobilnettype til best tilgjengelig
  • Slår av flymodus
  • Slår av Bluetooth
  • Slår av dataroaming
  • Slår av mobil hotspot
  • Slår av VPN
  • Sletter VPN-profiler
  • Slår på mobildata
  • Slår på Wi-Fi

Som du kan se, er det mange ting som kan endres etter at du har tilbakestilt nettverksinnstillingene. Du må gjøre noen endringer manuelt etterpå for å konfigurere enheten din på nytt. For eksempel må du koble til wifi-nettverk du tidligere var koblet til automatisk når du er innen rekkevidde. Alle Bluetooth-enheter som Samsung hadde lagret vil også bli slettet fra enheten, så du må koble til dem igjen etterpå. Hvis du hadde opprettet mobil hotspot før, vil det også bli slettet, så du må konfigurere det på nytt.

Fremgangsmåte for å tilbakestille nettverksinnstillingene til en Samsung-enhet (Android 10)

Følg trinnene nedenfor for å tilbakestille nettverksinnstillingene til en hvilken som helst Samsung-telefon eller nettbrett.

  1. Åpne Innstillinger-appen.

    Du finner Innstillinger-appen på startskjermen eller i applikasjonsskuffen .

  2. Trykk på Generell ledelse.

    Rull ned og trykk på Generell ledelse .

  3. Trykk på Tilbakestill.

    Velg Tilbakestill alternativ.

  4. Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger.

    Ved å trykke på Tilbakestill nettverksinnstillinger vil innstillinger for wifi, Bluetooth og andre nettverksinnstillinger returneres til standardinnstillinger.

  5. Bekreft ledeteksten.

    Trykk på Tilbakestill innstillinger for å bekrefte.

  6. Angi alternativet skjermlås (PIN, Mønster, Passord) for å fortsette.

    Du kan bli bedt av systemet om å legge inn skjermlåsningskoden, avhengig av alternativet (PIN, mønster, passord) du bruker.

  7. Trykk på Tilbakestill.

    Trykk på Tilbakestill- knappen for å fortsette med tilbakestillingen av nettverksinnstillingene.

MERKNAD : Hvis du har en dual-SIM-kompatibel Samsung-enhet, må du velge hvilket SIM-kort du vil tilbakestille. Hvis du vil tilbakestille nettverksinnstillingene til begge SIM-ene, må du gjøre trinnene ovenfor to ganger.

Foreslåtte målinger:

  • Slik legger du til en kontakt for hurtigvalgnummer i Samsung (Android 10)
  • Slik løser du ikke Samsung-enheten (Android 10)
  • Slik løser du skjermen som slår seg av under samtaler i Samsung (Android 10)
  • Slik aktiverer du viderekobling i Samsung (Android 10)

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for feilsøking.