Slik løser du Samsung Galaxy S5 Laster inn e-postproblemer og andre relaterte problemer

Når du er forretningsmann på ferie, er en måte å holde kontakten med kontoret ditt ved å få tilgang til e-posten din. Og den beste måten å sjekke e-post på mens du er på tur er via mobilenheten din. For eksempel, hvis du eier en Samsung # GalaxyS5, vil det være fornuftig å sjekke e-postene dine på telefonen. Noen ganger, selv om du vil oppleve # S5 lasting av e-postproblemer, i så fall vil du ikke få tilgang til e-posten din. Dette og andre relaterte problemer er det vi skal takle i dette innlegget.

Samsung Galaxy S5

Hvis du eier en Galaxy S5 eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.

Hvis du vil bla gjennom de forrige delene i denne serien, kan du sjekke ut denne lenken.

S5 tar evig tid å laste inn e-post

Problem: S5-en min spiller ikke bra med 365, og det er alltid en kamp for å få kontor-e-posten min på telefonen min. Iphone-brukerne har ikke noe problem. Jeg vil gjerne oppgradere til S6, men ikke med mindre dette er løst. Det tar evig tid å laste inn og noen ganger legger på og mister kontinuerlig passordet fra innstillingene. Veldig frustrerende, og jeg må kanskje se på LG G4 .... men alt jeg har er Samsung. Takk for alle tipsene

Løsning : I spørsmål som dette er det første du må sørge for at telefonen din er koblet til en rask og stabil Internett-kilde. Prøv å åpne telefonens nettleser og se om du har tilgang til et nettsted. Hvis du kan, er internettforbindelsen din god.

Siden du nevnte at e-postappen legger på, kan dette være et datarelatert problem. Prøv å tømme hurtigbufferen til e-postappen du bruker, og fortsett med å tørke cachepartisjonen på telefonen. Dette løser vanligvis problemer relatert til frigjøring av apper.

Hvis e-postadressen din fortsatt tar litt tid å laste inn, bør du vurdere å slette e-postkontoen fra telefonen din, og deretter gjenskape den.

Før du legger til e-postkontoen din, må du kontrollere om det er noen nye programvareoppdateringer tilgjengelig for telefonen din først. Hvis dette problemet skyldes en programvarefeil, kan oppdateringen ha den nødvendige løsningen for problemet.

S5 bedriftens e-post fast i innlastingsskjermen

Problem: Når du konfigurerer en bedrifts-e-postkonto manuelt ved hjelp av ActiveSync, står det i e-postkontoen hele tiden "lasting e-post", men ingenting lastes inn.

Løsning: Å sette opp en bedrifts-e-post på telefonen din har noen flere krav enn å sette opp en vanlig e-post. Selvfølgelig må du først sjekke om telefonen din er koblet til en stabil Internett-kilde, siden du ikke vil kunne laste e-postene dine hvis telefonen ikke er koblet til online.

Den neste tingen du må gjøre er å starte telefonen i sikkermodus. Det vi prøver å gjøre her er å sjekke om en tredjepartsapp, spesielt en sikkerhetsapp, er ansvarlig for dette problemet. Når telefonen din er i sikkermodus, er alle tredjepartsapper deaktivert. Siden jeg antar at du konfigurerer bedriftens e-post på lager-e-post-appen, vil du kunne bruke dette. Når du er i sikkermodus, kan du prøve å sjekke om e-postadressen din kan lastes inn.

Hvis skjermbildet for "lasting av e-post" fremdeles vises, er det en stor mulighet for at problemet kan være med ExchangeServer-ActiveSync-policyen. Hvis dette er tilfelle, må du ta saken opp med selskapets IT-personell.

S5-e-post lastes ikke ned på grunn av ikke nok plass

Problem: E- postmeldingene mine lastes ikke lenger ned for aol-kontoen min .. Jeg får beskjeden om at det ikke er nok plass i enhetslagringen. Slett noen filer og prøv igjen.

Løsning: Det du bør gjøre i dette tilfellet er å gå til telefoninnstillingene og deretter få tilgang til applikasjonsbehandling. Se etter e-postappen din, og sjekk deretter hvor mye plass den bruker. Gå deretter tilbake til telefoninnstillingene, og trykk deretter på lagringsinnstillinger. Herfra kan du sjekke hvor mye ledig plass du har igjen. Hvis du har lite plass (0-300 MB), vil du ikke kunne laste ned noen nye e-postmeldinger.

Du bør prøve å frigjøre litt plass på telefonen din ved å tørke cachepartisjonen. Avinstallering av apper som du egentlig ikke bruker, er også en god måte å frigjøre litt plass på. Hvis du har et microSD-kort installert på telefonen, bør du vurdere å overføre datafilene som er lagret i telefonen til den. Disse filene inkluderer videoer, bilder, musikk og dokumenter.

Til slutt, prøv å gjenskape AOL-e-postkontoen din. Gå tilbake til e-postappen din fra applikasjonsadministratoren, og trykk deretter på hurtigbuffer og tøm data. Når du gjenskaper e-postkontoen din hvis du får muligheten til å velge IMAP eller POP3, velger du alltid IMAP. IMAP har alle dataene dine på serverne mens POP3 laster ned dataene til telefonen din som bruker lagringsplass.

S5 Sette opp samme e-postkonto to ganger

Problem: Hei, jeg har en bedrifts-e-postadresse og har nylig byttet til Microsoft Outlook 365 fra den gamle serveren min. Problemet mitt er at jeg sliter med å legge til en ny e-postkonto med samme e-postadresse. Hvordan kan jeg beholde begge e-postkontoer da jeg trenger e-post fra begge kontoene? Den gamle e-postmeldingen brukte pop3 og den nye en imap. Dessverre er jeg ikke veldig teknisk og forstår egentlig bare det grunnleggende om telefoner. Jeg vil sette stor pris på hjelpen din. Mange takk

Løsning: Siden du fortsatt bruker den samme e-postadressen, er meldingene du får teknisk fremdeles de samme. POP3 eller Post Office Protocol 3 fungerer ved å koble til e-postadressen din fra serveren - hente e-postmeldingen din - lagre de hentede e-postmeldingene på telefonen din - slette e-postadressen fra serveren - deretter koble fra serveren. IMAP eller Internet Message Access Protocol fungerer ved å koble til e-postadressen din fra serveren - få innhold som etterspørres av brukeren og deretter cache det i telefonen - behandle brukerendringene, for eksempel merking som lest, sletting av e-post osv. - koble fra serveren.

Etter min mening er den beste måten å løse problemet ditt på å konfigurere POP3-kontoen din ved hjelp av en e-postapp, og deretter konfigurere IMAP-kontoen din i en annen e-postapp. Du kan bruke lager-e-postappen og Gmail-appen til å gjøre dette. Dette gjør det lettere for deg å bestemme hvilken e-post som er en POP3 og hvilken e-post som er en IMAP, siden du bruker den samme e-postadressen.

Vær oppmerksom på at POP3-kontoen sletter e-postmeldingen din fra serveren når du laster den ned til telefonen, med mindre du har satt den til å legge igjen en kopi av e-postmeldingen på serveren. Hvis du sjekker POP3-kontoen din først, vil du sannsynligvis ikke få noen ny e-post på imap-kontoen din.

S5 kan ikke motta e-post på grunn av ikke nok plass

Problem: Problemet er at telefonen min viser meldingen om at det ikke er nok plass og til å slette filer .. Det skjer når jeg går inn på e-posten min, jeg har ikke hatt en e-post siden 8/8/15. Virker ikke lenge, men telefonen min ringer vanligvis hele dagen hver dag med dem!

Løsning: Du bør først sjekke hvor mye lagringsplass telefonen din har, og se om du har lite strøm. For å gjøre dette er det bare å gå til Innstillinger og deretter klikke på Lagringsinnstillinger. Sjekk ledig plass på telefonens interne lagring. Hvis det er rundt 0-500MB, er dette ganske lavt. Du må slette noen filer på telefonen. Start med å tørke cachepartisjonen på telefonen. Deretter, hvis du har noen apper du ikke nødvendigvis bruker, bør du avinstallere dem. Hvis telefonen har et microSD-kort, bør du overføre dataene fra den interne lagringen til dette kortet. Disse kan omfatte videoer, bilder, musikk og dokumenter.

Engasjer deg med oss

Send oss ​​gjerne dine spørsmål, forslag og problemer du har opplevd mens du bruker Android-telefonen din. Vi støtter alle Android-enheter som er tilgjengelige i markedet i dag. Og ikke bekymre deg, vi belaster deg ikke en eneste krone for spørsmålene dine. Kontakt oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi leser hver melding vi mottar, kan ikke garantere rask respons. Hvis vi kunne hjelpe deg, kan du hjelpe oss med å spre ordet ved å dele innleggene våre med vennene dine.