Hvordan finne og bli med i en gruppe på WhatsApp

Så du har nettopp lastet ned WhatsApp, eller du har brukt den i lang tid, og du prøver å finne ut hvordan du kan finne og bli med i noen forskjellige nettsamfunn, ellers det som kalles grupper i WhatsApp. Grupper fungerer som en flott måte å samle venner i en samtale for for eksempel å organisere en overraskelsesfest, komme sammen i baren og så videre.

Grupper er også en fin måte å samle folk som bare er interessert i de samme hobbyene og aktivitetene. Hvordan går du frem for å finne og bli med i en gruppe på WhatsApp skjønt? Dessverre er det litt vanskeligere enn det først ser ut.

WhatsApp er ikke Kik

Det er verdt å merke seg at WhatsApp ikke er som Kik fordi det er mye mer privat. Kik er generelt mer offentlig og fellesskapsfokusert, slik at du kan bli med i offentlige grupper og lokalsamfunn. WhatsApp er stengt, slik at du bare kan delta i grupper med en invitasjonskobling. Du kan tenke på Kik som et offentlig forum, men WhatsApp er ganske enkelt en utvidelse av dine private tekstmeldinger.

Det er langt å si at du ikke bare kan gå ut og bli med i en hvilken som helst gruppe du vil ha i WhatsApp. Du kan imidlertid fortsatt delta i grupper, men du må bli invitert av gruppeeieren.

Bli med i en gruppe

For å bli med i en gruppe, må du be om en invitasjonskobling som blir sendt til deg av gruppeadministratoren, egentlig skaperen av gruppen. For å gjøre det, for det meste, må du kjenne personen, og generelt være relatert til den gruppen på en eller annen måte. For eksempel, hvis du var en del av en softball-liga, ville det være fornuftig at du får en invitasjonskobling til en softball-gruppechat for å organisere øvelser og spill.

Til tross for at grupper er mer private på WhatsApp, er det fortsatt offentlige grupper der ute, men du må Google rundt for dem. Et nettsted du kan se etter grupper på heter bare Group Links. Du kan gå dit og åpne en liste over grupper som er sendt inn offentlig.

Når du har funnet en du er interessert i, er alt du trenger å gjøre å trykke på Invite Link of Choice, og deretter åpnes WhatsApp - hvis du er logget inn - og du blir umiddelbart plassert i den gruppen. Du kan snakke med gruppemedlemmene som normalt, men husk å være respektfull online, da gruppeadministratoren alltid kan sparke deg ut eller blokkere deg fra gruppen.

Hvor går du for offentlige grupper?

Som du kan se, er WhatsApp ikke det beste stedet for offentlige grupper. Det er mye mer avstengt, og er bedre for venner og familiegrupper. Imidlertid er det apper som er mye bedre for lokalsamfunn og offentlige fora. En av disse er Kik - Kik lar deg veldig enkelt søke etter offentlige grupper du er interessert i, bli med dem og få venner.

Det er andre steder som er bra for lokalsamfunn, som GroupMe også. Å søke etter "gruppechatter" i Google Play eller App Store åpner for mange forskjellige alternativer for deg.

Kjennelse

Ved å følge trinnene ovenfor gjør du det ganske enkelt å bli med i en gruppe på WhatsApp. Ved å få den invitasjonskoblingen er det bokstavelig talt så enkelt som å trykke på den for å bli med i gruppen - du trenger bare å sørge for at du har WhatsApp på telefonen og allerede er logget inn.

Hvis du leter etter en offentlig gruppe eller et fellesskap, er andre apper som Kik eller GroupMe mye bedre valg for det. Har du en favorittapp for å finne og bli med på nettsamfunn? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.