8 beste robuste vanntette tabletter i 2020 | Droid-fyren

Nettbrettindustrien er for tiden full av tusenvis av konkurransedyktige tilbud. Men hvis det er ett segment som selskapene ikke har utnyttet nok, er det robuste vanntette tabletter. Vi har kommet over noen få tilbud som har et robust ytre, men mangler vanntetthet og omvendt. Så du kan forstå at jakten på de beste robuste vanntette tablettene ikke er spesielt lett.

Produkt Merke Navn Pris
Beseirer Android 7.1 Rugged Tablet PC Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab Active 2 Sjekk pris på Amazon
Temdan Samsung Galaxy Tab S4 Vanntett Deksel Sjekk pris på Amazon
Amazon Kindle Paperwhite Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS Chromebook Flip Sjekk pris på Amazon
Beseirer Vanquisher 10-tommers fullstendig robust nettbrett Sjekk pris på Amazon
WinBridge Oppdater WinBridge S933L Rugged Tablet Sjekk pris på Amazon
HIDON HiDON Factory Intel 8-tommers Windows Rugged Tablet PC Sjekk pris på Amazon
WDTech Robust nettbrett Sjekk pris på Amazon
Temdan Samsung Galaxy Tab A 10.1 Vanntett Deksel Sjekk pris på Amazon
SUPCASE SUPCASE Galaxy Tab E 8.0 Deksel Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.

Med dette i bakhodet bestemte vi oss for å lage en liste over robuste vanntette tabletter tilgjengelig i 2020. Vi skal også snakke om robuste vanntette tablett-etuier som kan forvandle standardtabletten til et vanntett tilbud. Så la oss ta en titt på de beste robuste vanntette tablettene.

Beste robuste vanntette tabletter

robuste vanntette tabletter

1) Samsung Galaxy Tab Active 2

Vi er ikke overrasket om mange av dere savnet dette tilbudet helt, men Samsung har også sin helt egen vanntette, robuste nettbrett. Galaxy Tab Active 2 er en utmerket mellomstore nettbrett som også kommer med beskyttelse mot elementene. Det gir en ganske god kombinasjon, selv om skuffen mangler nettbrettet i maskinvareavdelingen.

Galaxy Tab Active 2 kommer med en 8-tommers 1280 x 800-skjerm, 16 GB utvidbar lagring, 2 GB RAM, et 8 MP-kamera på baksiden, et 5MP frontkamera, den octa-core Exynos 7870-brikkesettet, Android 7.1 Nougat og en 4.450 mAh batteripakke. Oppføringen nevner at dette er den internasjonale modellen til nettbrettet, og kommer med S Pen-pennen inkludert.

Nettbrettet er IP68-sertifisert for vann- og støvbestandighet. Enda viktigere, denne modellen kommer også med mobiltilkobling, slik at du kan bruke data på enheten selv mens du er utendørs. Den støtter de fleste globale 4G LTE-datanettverk, så du er fri til å koble dette nettbrettet med den transportøren du ønsker.

robuste vanntette tabletter

2) Kindle Paperwhite

Dette er ikke spesielt en nettbrett, men en e-bokleser, men den kommer fortsatt under samme segment med tanke på formfaktoren. Mens Kindle-serien har vært mye populær siden oppfatningen for flere år siden, økte Amazon ante ved å tilby en vanntett versjon av e-bokleseren. Den helt nye Paperwhite kan kjøpes i enten 8 GB eller 32 GB lagringsvarianter, mens du ikke får velge mellom skjermstørrelsen, og holder deg til 6-tommers panelet.

Det er også viktig å merke seg at den nye Paperwhite også er tynnere og lettere sammenlignet med den eldre Paperwhite-modellen. Dette gjør det til en legitim oppgradering for ivrige e-boklesere, spesielt hvis du ønsker å oppgradere Kindle.

Kundene får velge mellom Spesialtilbud og Ingen Spesialtilbud, som er Amazons måte å vise annonser på kunder som betaler mindre for et bestemt produkt. Forhandleren tilbyr også en pakke med 3 måneder med Kindle Unlimited, som er verdt å sjekke ut hvis du er en eksisterende Kindle-bruker.

robuste vanntette tabletter

3) ASUS Chromebook Flip

ASUS har aldri vært for langt bak når det gjelder innovasjon og teknologi. Chromebook Flip er et godt eksempel på det. Selv om dette ikke er spesielt et vanntett nettbrett, kategoriserer ASUS det som sølesikkert, noe som egentlig er tilstrekkelig for de fleste enheter. Det som gjør at dette tilbudet skiller seg ut, er imidlertid det faktum at det kan brukes som en standard Chromebook-datamaskin og også som en frittstående nettbrett, i stor grad takket være den fleksible hengseldesignen og berøringsskjermen.

Selv om det ikke kjører Android som standard, tillater Chrome OS ombord brukere å kjøre og bruke Android-applikasjoner naturlig, så du er ikke så langt unna den virkelige Android-opplevelsen. Denne nettbrettet har en nydelig 11,6-tommers skjerm og Intel dual-core Apollo Lake N3350-prosessor. ASUS hevder at batteriet til Chromebook Flip kan vare hele dagen på en enkelt lading.

robuste vanntette tabletter

4) Vanquisher Ruggedized 10-tommers nettbrett (2. generasjon)

Vanquisher er et selskap som bare spesialiserer seg på robuste tabletter. Dette er et stort tilbud fra selskapet, og pakker en 10,1-tommers 1280 x 800-skjerm ledsaget av Microsofts Windows 10 Pro OS. Dette aspektet gjør dette til et utmerket nettbrett for produktivitetsorienterte kunder så vel som bedriftsbrukere.

Den leveres med et bredt utvalg av tilkoblingsmuligheter, inkludert Bluetooth 4.0, USB OTG, samt støtte for 3G- og 4G-nettverk rundt om i USA Siden dette er et Windows-tilbud, kan du også feste et tastatur og en mus til dette nettbrettet ved hjelp av USB. OTG-spor. Den kommer med et massivt 10.000 mAh batteri under, noe som virker lovende, men kanskje ikke varer lenge hvis datanettverk er på hele dagen. Ikke overraskende hevder selskapet at nettbrettet kan vare rundt 10 timer på en enkelt lading.

Dette tilbudet kjører Intels firekjernede Cherry Trail Z8350-prosessor, som ledsages av 64 GB standardlagring og 4 GB RAM, noe som gjør dette til en av de beste maskinvarespesifikasjonene vi har sett på en robust vanntett nettbrett. For å fullføre det, pakker nettbrettet en minidisplayport og et dedikert HDMI-spor for HD-skjermer / TV-er.

robuste vanntette tabletter

5) WinBridge S933L Rugged Tablet

Dette er en litt mindre nettbrett enn den som er nevnt ovenfor, men kompromitterer ikke når det gjelder robusthet. Dette tilbudet fra WinBridge leveres med en 7-tommers 1280 x 800-skjerm, et 13MP bakkamera, et 2MP frontkamera, en firekjerners 1.3 GHz-prosessor, 16 GB utvidbar lagring, 2 GB RAM, Android 5.1 Lollipop og en massiv 7.000 mAh batteripakke.

Det som umiddelbart merkes av bildene her er det faktum at dette har en bunnsolid design som beskytter alle aspekter av telefonen, først og fremst fronten som huser skjermen.

Selv om det ikke er noe ord på om selskapet vil tilby fremtidige Android-oppdateringer for nettbrettet, men Android 5.1 er ikke spesielt gammel i bransjen, så kundene burde egentlig ikke bry seg for mye. Skuffende tilbyr ikke selskapet fargevarianter av WinBridge S933L-nettbrettet, og holder seg til en kombinasjon av svart / gul. Alle sporene og portene på enheten er godt dekket med gummiklaffer.

robuste vanntette tabletter

6) HiDON Factory 8-tommers Windows-nettbrett

Dette er det andre Windows-nettbrettet på listen vår, og absolutt ikke den siste. Takket være allsidigheten til det nye Windows 10 OS er det flere produsenter som er ivrige etter å tilby sitt eget inntrykk på produktet for å ta på seg populære Android-tilbud. Denne 8-tommers Windows-nettbrettet fra HiDON er også et godt eksempel på dette.

Når det gjelder maskinvare, har du en skjerm med en oppløsning på 1280 x 800, den populære Intel Cherry Train firekjerners prosessoren, 2 GB RAM, 32 GB utvidbar lagring, Windows 10 Home OS, et 8.500 mAh batteri, GPS, i tillegg som mobiltilkobling (3G WCDMA).

Selv om utformingen av dette nettbrettet ikke er veldig inspirerende, har selskapet vært oppmerksom nok til å sørge for at det er porter og belegg for alle nødvendige åpninger på enheten, og det er ganske mange. Du finner en dedikert hodetelefonkontakt samt en HDMI-port på denne enheten. Gitt det faktum at det også kan håndtere datanettverk alene, gir dette en utmerket løsning for varehus og andre virksomheter som er avhengige av data og statistikk.

robuste vanntette tabletter

7) Vanquisher 8-tommers nettbrett

Dette er en litt avansert versjon av den nevnte Vanquisher-nettbrettet, selv om den pakker en mindre 8-tommers 1920 x 720-skjerm. Den er utstyrt med gummierte sider som legger til telefonens holdbarhet. Det er også IP67-sertifisert vann- / støvbestandig, så du får det beste når det gjelder beskyttelse her.

Nettbrettet er utstyrt med en oktakjerneprosessor, 4 GB RAM, 64 GB utvidbart lagringsplass, Android 7.1 Nougat og et 10.000 mAh batteri med lavt strømforbruk som holder nettbrettet i gang lenger.

Denne unike nettbrettet leveres også med en integrert Zebra EM1350 1D laser-strekkodemotor, noe som gjør dette til et utmerket produkt for lager og industri. Dette nettbrettet har ikke mobiltilkobling, så brukerne må nøye seg med Wi-Fi.

Imidlertid får du funksjoner som Bluetooth 4.0, samt GPS og NFC med en 13,56 MHz RFID-leser, så det er ingen mangel på trådløse kommunikasjonsalternativer på dette nettbrettet. For å gjøre avtalen enda søtere, tilbyr selskapet også 18 måneders garanti med dette produktet.

robuste vanntette tabletter

8) WDTech 7-tommers robust nettbrett

Dette er et ganske mindre tilbud og har en 7-tommers 1280 x 800 skjerm om bord. Selskapet tilbyr også 2 GB RAM, 16 GB utvidbar lagring og en firekjerners prosessor. Som du forventer, kommer dette nettbrettet med et bredt spekter av tilkoblingsfunksjoner, inkludert NFC, Bluetooth, Wi-Fi, en gyrosensor, en lyssensor samt et barometer.

Det som er overraskende her er at selskapet tilbyr et massivt 13MP-kamera på baksiden, etterfulgt av et 2MP frontkamera. Selskapet nevner at i tillegg til å være IP68 vann- / støvbestandig, er nettbrettet også støtsikkert.

Det er også verdt å merke seg at denne enheten kommer med et SIM-kortspor, slik at du får tilgang til 3G-nettverk rundt deg, selv om 4G-nettverk kanskje ikke er tilgjengelig på denne enheten. Takket være enhetens vanntette karakter har selskapet vært oppmerksom nok på å tilby gummiklaffer for åpninger og porter for å beskytte de interne komponentene mot vannskader.

Butikkemballasjen til dette nettbrettet inneholder en rekke ting, inkludert en OTG-kabel samt ørepropper. Dette nettbrettet leveres med Android 5.1 Lollipop.

Vanntette tilfeller for tabletter

Dette er utmerkede alternativer hvis du allerede eier en tablett og vil beskytte dem mot enhver form for utilsiktet vannskade. Selv om disse tilfellene kanskje ikke gjør dem helt immun mot naturen, vil det sikkert legge til et ekstra lag med beskyttelse mot væsker.

Å finne saker for mindre kjente, robuste vanntette tabletter er nesten umulig, selv om du kan finne mye for Samsungs tilbud. Så la oss ta en titt på noen av disse attraktive sakene.

robuste vanntette tabletter

9) Temdan Galaxy Tab A 10.1-deksel

Dette er for Samsungs budsjettområde Galaxy Tab A 10.1. Produsenten nevner at saken er vann- og snøbestandig, slik at den kan være nedsenket under 2 meter snø i opptil 60 minutter.

Videre overstiger denne saken tilsynelatende IP68 Ingress Protection Rating, noe som gjør den ekstremt holdbar selv i tøffe situasjoner. Denne saken tåler også fall fra opptil 2 meter, slik at du også får et slitesterkt eksteriør i tillegg til vannmotstanden.

Videre gir saken en innebygd skjermbeskytter som holder den nydelige 10,1-tommers skjermen beskyttet mot utilsiktede riper eller væskesøl. Produsenten nevner at det ikke kan være enkelt å installere saken på nettbrettet, så det anbefales å lese brukerhåndboken nøye før du legger den på nettbrettet.

10) SUPCASE Galaxy Tab E 8.0 Deksel

Dette tilbudet av Supcase for Galaxy Tab E 8.0 er mer allsidig ettersom det er flere fargevalg å velge mellom. Den kommer også med sin egen skjermbeskytter, som er et viktig aspekt i vanntette tilfeller. Dette bidrar til å holde enheten trygg fra riper, mens den ikke berører berøringsskjermens følsomhet.

Saken kommer også med sin egen kickstand, noe som gjør dette til et utmerket alternativ for filmkvelder med familien. De godt forseglede portene og kapslingene sørger for at det ikke siver noe støv gjennom saken. Selv i så fall anbefales det alltid å rydde opp i saken hver uke eller så.

Saken er tilgjengelig i sort, blå, grønn, hvit / grå og rosa farger, noe som ikke mange tilfeller der ute kan tilby. Videre tillater den robuste utformingen av saken 360 graders beskyttelse av nettbrettet. Denne saken er kompatibel med modellnummer SM-T378 ​​/ SM-T375 / SM-T377, så sørg for å sjekke før du bestiller.

11) Temdan Galaxy Tab S4 10.5 Deksel

Galaxy Tab S4 er Samsungs flaggskapsbrett akkurat nå, og det er bare rettferdig at et dyrt nettbrett som dette fortjener den beste beskyttelsen. Denne saken fra Temdan tilbyr nettopp det og gir til og med vannmotstand til denne nydelige AMOLED-skjermen. Det sies at denne saken tåler fall fra opptil 2 meter, noe som gjør den ekstremt holdbar på lang sikt.

Når det gjelder vanntetthet, tilbyr den IP68-beskyttelse og til og med motstand mot snø, slik at du kan senke opptil 2 meter i 60 minutter. Som du forventer, kommer denne saken også med en innebygd skjermbeskytter for å beskytte nettbrettets skjerm.

Det er også et praktisk kickstand og en ringformet holder som gjør det mulig å betjene nettbrettet med én hånd. Så når det gjelder funksjoner, er dette absolutt det beste tilfellet du kan få for Galaxy Tab S4.

Produkt Merke Navn Pris
Beseirer Android 7.1 Rugged Tablet PC Sjekk pris på Amazon
SAMSUNG Samsung Galaxy Tab Active 2 Sjekk pris på Amazon
Temdan Samsung Galaxy Tab S4 Vanntett Deksel Sjekk pris på Amazon
Amazon Kindle Paperwhite Sjekk pris på Amazon
ASUS ASUS Chromebook Flip Sjekk pris på Amazon
Beseirer Vanquisher 10-tommers fullstendig robust nettbrett Sjekk pris på Amazon
WinBridge Oppdater WinBridge S933L Rugged Tablet Sjekk pris på Amazon
HIDON HiDON Factory Intel 8-tommers Windows Rugged Tablet PC Sjekk pris på Amazon
WDTech Robust nettbrett Sjekk pris på Amazon
Temdan Samsung Galaxy Tab A 10.1 Vanntett Deksel Sjekk pris på Amazon
SUPCASE SUPCASE Galaxy Tab E 8.0 Deksel Sjekk pris på Amazon

* Hvis du kjøper via lenker på nettstedet vårt, kan vi tjene en tilknyttet kommisjon. For mer informasjon, besøk vår side om personvernregler.