Slik feilsøker du Samsung Galaxy S7 Edge som ikke lades og andre strømrelaterte problemer

Det er allerede mange klager på #Samsung Galaxy S7 Edge (# GalaxyS7Edge) -enheter som ikke lades, så vi ser på dette problemet. Det er bare noen få uker siden enheten ble utgitt, men vi ser allerede alvorlige problemer som dette. Problemer som dette kan imidlertid også skyldes eiers uaktsomhet. Hensikten med dette innlegget er å feilsøke problemet, men det er ingen garantert løsning, spesielt hvis problemet er med maskinvaren.

Galaxy-S7-Edge-undervannslading

Senere i dette innlegget vil jeg svare på noen av de maktrelaterte spørsmålene som leserne våre har stilt. Les videre for å vite om en av dem ligner på problemet ditt, og lær hvordan du feilsøker eller fikser det.

Før du går videre, hvis du har andre bekymringer, kan du prøve å besøke vår feilsøkingsside for Galaxy S7 Edge, ettersom vi allerede har svart på flere problemer med telefonen. Prøv å bruke de anbefalte løsningene eller feilsøkingsprosedyrene. Du kan også kontakte oss direkte ved å fylle ut dette spørreskjemaet.

Galaxy S7 Edge lader ikke problemet

For det første er telefonen din fortsatt ny, og det kan fortsatt være innen erstatningsperioden. Så hvis du ikke vil gjennomgå alle problemene med feilsøking, foreslår jeg at du går til leverandøren din og får den erstattet. For eiere som ønsker å gjøre noe med problemet før de sendes til reparasjon eller utskifting, kan du prøve å følge trinnene nedenfor:

 1. Forsikre deg om at du bruker den originale strømadapteren og USB-kabelen, fordi hvis ikke, kan det være grunnen til at telefonen ikke lades i det hele tatt. Husk at et så stort batteri som S7 Edge trenger en kraftig lader, og med tanke på at den er i stand til hurtiglading, trenger du noe som er spesielt designet for en slik funksjon.
 2. Kontroller begge ender av kabelen for korrosjon, rusk og / eller lo. Alt som går mellom reseptorene i telefonen og pinnene i kabelen kan forstyrre den normale ladeprosessen. Vær også på utkikk etter bøyde eller skjeve pinner. Hvis du finner en, kan du prøve å rette den ut.
 3. Undersøk porten på strømadapteren. Prøv å se om det er korrosjon av noe slag eller bøyde pinner. Du må også sjekke USB- eller verktøyporten på telefonen for det samme.
 4. Forutsatt at det ikke er noe som blokkerer eller tærer på pinnene, kan du prøve å slå av telefonen og koble laderen inn for å se hvordan telefonen reagerer. Hvis det viser det vanlige ladesymbolet eller lyser opp LED-indikatoren, er laderen ok, så vel som kabelen. Men hvis telefonen ikke svarer, kan det være et problem med adapteren eller kabelen, og for å utelukke disse mulighetene, må du bruke en annen lader. Hvis telefonen lader bra med andre ladere, må du kjøpe et nytt ladesett, ellers fortsett feilsøkingen.
 5. Hvis telefonen ikke svarer når den er koblet til, kan det være et enkelt systemkrasjproblem. Utfør prosedyren for tvungen omstart ved å trykke og holde både Volum ned og Av / på-tastene sammen i 7 til 10 sekunder. Telefonen starter enten på nytt eller skjermen flimrer i kort tid. Du kan deretter prøve å lade enheten og se om den reagerer denne gangen.
 6. Start telefonen i gjenopprettingsmodus hvis den fremdeles ikke svarte når du koblet den til. I Android System Recovery er all nødvendig maskinvare slått på, men Android GUI er ikke lastet. Så hvis det ikke er et maskinvareproblem, skal telefonen din kunne starte opp i gjenopprettingsmodus: trykk og hold nede Hjem, Volum opp og Av / på-tastene sammen.
 7. Hvis telefonen ikke starter opp under gjenoppretting, er det på tide å få den erstattet fordi det kan være et maskinvareproblem. Hvis det begynte bra, kan du prøve å tørke cachepartisjonen. Hvis det ikke gjorde noen forskjell, så prøv å gjøre tilbakestillingen fortsatt gjennom gjenopprettingsmodus. I tilfelle telefonen var av (og ikke en gang flimret), er det en sjanse for at batteriet var helt tømt, og siden enheten ikke lades, kan du søke hjelp fra en tekniker.

Samsung Galaxy S7 Edge Strømproblemer

Her er noen av problemene du kan støte på hvis du eier en S7 Edge:

Spørsmål:Telefonen min ble svart helt plutselig, men jeg vet at det ikke er batteriet fordi det var rundt 73% da den døde. Nå vil den bare ikke svare når jeg prøver å slå den på. Dette er det første problemet jeg har opplevd med Galaxy S7 Edge, og ærlig talt bekymrer det meg. Hva om det ikke vil forsvinne? Ville jeg bruke en defekt telefon til kontrakten med leverandøren min utløper ? "

Svar: Det kan bare være en enkel systemkrasj. Prøv å holde nede Volum ned og Av / på-tastene sammen i 7 sekunder, så starter telefonen på nytt. Ting som dette skjer hele tiden, men hvis det skjer ofte på enheten din, så prøv å gjøre hovedinnstillingen. Hvis det kommer tilbake, må du forhandle om en erstatning med operatøren eller leverandøren din.

 1. Slå av Samsung Galaxy S7 Edge.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.

MERKNAD : Det spiller ingen rolle hvor lenge du holder nede Hjem- og volum opp-tastene, det påvirker ikke telefonen, men når du trykker og holder inne av / på-tasten, begynner det å svare på telefonen.

 1. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp-tastene.
 2. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.

MERKNAD : "Installere systemoppdatering" -meldingen kan vises på skjermen i flere sekunder før du viser Android-systemgjenopprettingsmenyen. Dette er bare den første fasen av hele prosessen.

 1. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe data / factory reset.'
 2. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 3. Marker nå alternativet 'Ja - slett alle brukerdata' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på strømknappen for å velge den.
 4. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 5. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Spørsmål:Jeg har hatt min Samsung Galaxy S7 Edge i omtrent ti dager. Det har vært arbeidstid til i dag. Telefonen min var på 44% ladning, jeg brukte 20 minutter på å gjøre meg klar til sengs, og jeg kom tilbake til en helt svart skjerm som ikke reagerer! Den lades i 10 minutter, og skjermen er fortsatt svart! Vennligst hjelp!

Svar: Akkurat som det forrige problemet, kan det bare være et krasj, så utfør prosedyren for tvungen omstart for å starte telefonen på nytt. Hvis problemet kommer tilbake, kan du prøve å tilbakestille hovedet og / eller kontakte tjenesteleverandøren for mulig erstatning.

Spørsmål:Telefonen blir svart av en eller annen grunn, og når jeg starter den på nytt, tar det evig tid å komme tilbake. Jeg kan fremdeles bruke den, men tingen er at det er en dyr premiumtelefon med kraftig maskinvare og avansert fastvare, hvorfor gjør den dette?

Svar: Jeg vet ikke hvor hyppige utslettingsøktene er, men hvis det forstyrrer den vanlige bruken av enheten din, foreslår jeg at du prøver å tørke cachepartisjonen først, og deretter tilbakestille master hvis problemet vedvarer. Til slutt har du fortsatt muligheten til å få den erstattet, så du kan kontakte leverandøren din om det.

 1. Slå av Samsung Galaxy S7 Edge.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy S7 Edge vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde hjemme- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Bruk Volum ned-tasten til å navigere gjennom alternativene og utheve 'wipe cache partition.'
 6. Når du er uthevet, kan du trykke på av / på-knappen for å velge den.
 7. Marker nå alternativet 'Ja' ved hjelp av Volum ned-tasten og trykk på av / på-knappen for å velge det.
 8. Vent til telefonen er ferdig med Master Reset. Når du er ferdig, merker du 'Start systemet på nytt nå' og trykker på av / på-tasten.
 9. Telefonen vil nå starte på nytt lenger enn vanlig.

Spørsmål: " Hei gutter. Veldig god artikkel: Samsung Galaxy S7 strømsparingsmodus og hvordan du kan forlenge batteriets levetid . Det eneste (veldig alvorlige) problemet er at du ikke forteller oss hvordan vi skal deaktivere Ultra Power Saving Mode; dvs. hvordan du får telefonens opprinnelige funksjonalitet tilbake - uten å foreta fabrikkinnstillinger eller total tilbakestilling. Jeg kunne ikke finne noen informasjon på nettet om hvordan jeg gjør det for S7 (selv om flere løsninger for andre modeller). Fortell oss hvordan som en del av opplæringen din?

Svar: Når du er i Ultra strømsparingsmodus, er det noen få ikoner du faktisk kan bruke pluss alternativet Mer øverst til høyre på skjermen. Bare trykk på det, og du har muligheten til å slå den av. Ikke bekymre deg, jeg har allerede lagt til trinnene i den samme artikkelen. Takk for at du ga beskjed!

Q:Bare lurer, jeg ble fortalt aldri forlate Samsung Galaxy Edge 7 plug in til en kostnad over natten eller etter at den når 100%. Jeg kobler ofte telefonen min til en ladning før jeg sovnet og våkner til en fulladet telefon om morgenen. Hva er den riktige måten, hvis det er en, takk.

Svar: Vel, du kan faktisk bare fortsette å gjøre det du gjør fordi du lar telefonen være koblet til laderen, selv om batteriet allerede nådde 100%. Mange har bekymret seg for "overladning", men det kommer ikke til å skje med den nye Galaxy S7 Edge. Borte var dagene hvor batterier blir skadet når de lades igjen, og det var til og med tilfeller da de eksploderte. Dagens teknologi er imidlertid mye bedre enn teknologier for ti år siden. Telefonen din er smart nok til å stoppe ladeprosessen selv om den fremdeles er koblet til når den når 100%. Så ja, du kan fortsatt lade telefonen din før du sover og våkne med et fulladet batteri.

Spørsmål:Hei! Akkurat i dag begynte Galaxy S7 Edge å starte på nytt uten grunn. Jeg mener jeg ikke gjorde noe med det som kunne ha ført til dette problemet, men det begynte bare å starte på nytt tilfeldig. Hva har skjedd med det, og hvordan fikser jeg det?

Svar: Vel, det er vanskelig for oss å finne ut nøyaktig hva problemet er, så du må feilsøke det. Dette er hva jeg foreslår at du gjør:

 1. Først av alt, start enheten i sikker modus slik at alle tredjepartsapper blir deaktivert midlertidig. Bruk telefonen normalt i denne tilstanden for å finne ut om den fortsatt starter på egenhånd.
 2. Hvis telefonen fortsatt starter på nytt i sikker modus, kan du prøve å starte i gjenopprettingsmodus og tørke cachepartisjonen. Det kan bare være noen korrupte cacher. Hvis problemet vedvarer, har du ikke noe annet valg enn å utføre master reset.
 3. Hvis problemet ble løst i sikker modus, betyr det at en eller noen av appene dine forårsaket problemet. Du må finne den og avinstallere den. Hvis du ikke har et hint hvilken som er skyldige, er en tilbakestilling nødvendig.

Spørsmål:Det var en mindre oppdatering jeg fikk for et par dager siden, som jeg lastet ned, da jeg ikke har noe annet alternativ. Lang historie kort, enheten begynte å fryse, forsinket, og deretter ble den slått av på egenhånd og vil ikke slå seg på. Det vil ikke engang svare når du trykker på av / på-knappen, slik at noe ikke stemmer. Jeg har vært en Android-bruker siden den gang, og jeg har opplevd mange problemer bortsett fra denne. Hva må jeg gjøre?

Svar: For det første kan det bare være et systemkrasj. Jeg forstår at det ikke vil slå på eller svare. Prøv å trykke på volum ned og av / på-tastene i 7 sekunder. Hvis det fremdeles ikke vil slå på, prøv å følge denne guiden jeg har skrevet for S7 Edge som ikke vil slå på. Jeg håper du fortsatt er i erstatningsperioden, for hvis du ikke kan få den til liv igjen, kan du like godt få den erstattet under garantien.

RELATED POST: Slik løser du Samsung Galaxy S7 Edge som ikke slås på [Feilsøkingsveiledning]

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.