Galaxy J7 overopphetes, lades ikke, slås ikke på, andre strømproblemer

Det er et stort antall rapporter vi har mottatt så langt om # GalaxyJ7 som ikke slås på eller ikke lades, så vi håper dette innlegget i dag vil være et nyttig tillegg til vårt eksisterende J7 feilsøkingsmateriale.

Hvis du leter etter løsninger på ditt eget #Android-problem, kan du kontakte oss ved å bruke lenken nederst på denne siden.

Når du beskriver problemet ditt, vær så detaljert som mulig, slik at vi enkelt kan finne en relevant løsning. Hvis du kan, vennligst ta med de nøyaktige feilmeldingene du får for å gi oss en ide om hvor du skal begynne. Hvis du allerede har prøvd noen feilsøkingstrinn før du har sendt oss en e-post, må du huske å nevne dem slik at vi kan hoppe over dem i svarene våre.

Nedenfor er spesifikke emner vi tar med deg i dag:

Problem 1: Galaxy J7 lades ikke, slår seg ikke på grunn av hovedkortproblemet

Hei Sir. Jeg har kjøpt en annenhånds J7 som sa at den har et hovedkortproblem, men telefonen er ikke helt død, jeg kan bruke telefonen ved å bruke oppstartsmenyen. Telefonen starter mange ganger, men lukker seg ofte etter å ha vist Samsung J7-logoen eller etter noen sekunder, og den eneste måten jeg er i stand til å starte telefonen min er ved tilkobling av lader. det tar flere forsøk, men det kommer i gang. Etter at den er startet, og på en eller annen måte hvis den ikke lukkes, er problemet at den ikke vil si at dårlig lader er tilkoblet.

Også når telefonen min er av, vil den ikke lade, men fortsette å blinke på hvitt batterisignal, og for det har jeg en annen J7 med ødelagt skjerm for å lade batteriet, så i utgangspunktet har jeg to batterier, og begge fungerer bra. Jeg har også utført både hard og myk tilbakestilling flere ganger, men det løste ikke problemet.

Jeg har fjernet karbon fra batteriet og også fra telefonens pin på batteripolen. Så spørsmålet mitt er, vil blinking med lager-ROM løse problemet mitt? Eller trenger jeg å reparere hovedkortet, og i så fall hvor mye vil det koste? Vennligst svar så snart som mulig. Takk på forhånd. - Manu Yadav

Løsning: Hei Manu. Hvis du har rett i å si at telefonen har et hovedkortproblem, hjelper det ikke å blinke en annen ROM i det hele tatt. Ethvert problem med hovedkortet betyr et maskinvareproblem, og du kan ikke fikse en ødelagt komponent med en programvareløsning som å blinke. Hvis du klarer det, så fortsett med utskifting av hovedkort. Vi vet ikke hvor mye et hovedkort for en Galaxy J7 vil koste deg, så du vil kontakte forhandlere for å få den informasjonen.

Alternativt kan du prøve å bruke hovedkortet til den andre J7 med en ødelagt skjerm, så lenge hovedkortet selvfølgelig fungerer bra.

Problem 2: Galaxy J7 overopphetes, lades ikke, slås ikke på

Telefonen min svarer ikke. Den slås av etter å ha vist meldingen slik at enheten din varmes opp først for å forhindre oppvarming og deretter lade den. Nå svarer det ikke når jeg kobler den til en bærbar datamaskin. Da blir stedet under kameraet varmet opp, og blitsen utløser også SAMSUNG J7. Løs problemet mitt. Jeg har prøvd alle løsningene. - Meshu400

Løsning: Hei Meshu400. Hvis telefonen ikke svarer på dette tidspunktet, må du sørge for at du lader den lenge nok til å sikre at det er nok strøm i batteriet. Hvis du har en annen kjent fungerende Samsung-lader og ladekabel, bruk den.

Hvis telefonen fremdeles ikke starter opp selv etter at du har koblet laderen i minst en time, kan du prøve å se om du kan starte telefonen til alternative oppstartsmodi. Dette er hvordan:

Start i gjenopprettingsmodus :

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem og Volum opp-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde inne Hjem- og volum opp-tastene.
 4. Når Android-logoen vises, kan du slippe begge tastene og la telefonen være i omtrent 30 til 60 sekunder.
 5. Du kan enten tørke cachepartisjonen eller tilbakestille fabrikken når du er i denne modusen.

Start i nedlastingsmodus:

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold nede Hjem- og volum NED-tastene, og trykk deretter på og hold inne av / på-tasten.
 3. Når Samsung Galaxy-logoen vises på skjermen, slipper du av / på-tasten, men fortsetter å holde nede hjemme- og volumtastene.
 4. Vent til nedlastingsskjermbildet vises.
 5. Hvis du kan starte telefonen i nedlastingsmodus, men ikke i andre moduser, betyr det at den eneste veien ut kan være å blinke en lager eller tilpasset fastvare.
 6. Bruk Google til å se etter en guide om hvordan du gjør det.

Start i sikker modus:

 1. Lad telefonen i minst 30 minutter.
 2. Trykk og hold inne av / på-knappen.
 3. Når Samsung Galaxy-logoen vises, slipper du av / på-tasten og holder umiddelbart nede Volum ned-knappen.
 4. Fortsett å holde knappen til telefonen er ferdig på nytt.
 5. Når du ser teksten "Sikker modus" nederst til venstre på skjermen, slipper du Volum ned-knappen.
 6. Den eneste forskjellen i sikker modus fra normal modus er at førstnevnte hindrer tredjepartsapper i å kjøre. Hvis du kan starte telefonen i sikker modus, men ikke i normal modus, må du avinstallere alle appene til problemet (som hindrer deg i å starte opp normalt) er eliminert.

Alle disse forskjellige oppstartsmodusene krever at du utfører en bestemt kombinasjon av maskinvareknapper. Hvis telefonen din forblir død eller ikke svarer, må det være en maskinvarefeil som forårsaker den. Du må la en profesjonell sjekke enheten slik at maskinvaren kan undersøkes.

Som et godt trinn før du sender telefonen inn, kan du prøve å se om det bare er et dårlig batteriproblem. Hvis du har en venn med en annen J7, kan du prøve å låne hans eller hennes batteri og se om det kan få telefonen til å fungere. Ellers er det bare å hoppe over å kjøpe et annet batteri og la en tekniker finne ut av feilen.

Problem 3: Galaxy J7 Prime lades ikke, slås ikke på

Hei. Min Samsung J7 PRIME slår seg plutselig av og svarer ikke i det hele tatt. Jeg kan ikke slå den på. Forsøkte å lade den i over 10 minutter, men fungerer fortsatt ikke. Ladeikonet vises ikke engang. HVA BURDE JEG GJØRE? - Markryan79

Løsning: Hei Markryan79. Du kan ha det samme problemet som Manu og Meshu400 ovenfor, så vennligst se forslagene våre for dem.

Problem 4: Galaxy J7-strømmenyen kommer tilfeldig ut

Telefonen viser Samsung-skjermen, men slutter å være fullstendig slått på. Det virker som om strømknappen kan være feil fordi den eneste måten å starte den på nytt er å trekke i batteriet. Imidlertid stiller jeg spørsmålstegn ved denne hypotesen fordi jeg kan få logoskjermen til å vises.

Også når telefonen har kjørt (et heldig slag vil få det til å virke på det virker), vil tilfeldige tilbakestillingsskjermbilder vises ved tilfeldige intervaller, som også viser flymodus. Jeg har måttet stille skjermen til å dimme etter 15 sek. Av inaktivitet, for når telefonen er på har strømknappen ingen effekt på å dempe skjermen. Jeg leste gjennom artiklene dine og prøvde noen få ting, men til ingen nytte. Hjelp? - Gabriel Blair

Løsning: Hei Gabriel. Et av tegnene på at en av / på-knapp ikke fungerer, er når av / på-menyen plutselig vises, som om du trykket på knappen manuelt. Hvis du

få strømmenyen til å komme opp tilfeldig der følgende vises:

 • Slå av
 • Datanettverksmodus
 • Flymodus
 • Omstart

så bør du vurdere å få sjekket telefonen av en profesjonell.

Det er noen nettsteder som kan gi deg trinnvise instruksjoner om hvordan du bytter ut en komponent, inkludert en strømknapp, slik at du kan besøke dem hvis du har tenkt å erstatte knappen selv. Husk at du fremdeles trenger grunnleggende reparasjonssett som riktig skrutrekker, varmeutstyr og andre verktøy for å ta telefonen fra hverandre. Du må også kjøpe erstatningskomponenten.

Problem 5: Galaxy J7 viser uregelmessige batterinivåer, batteriet tømmes veldig fort

Jeg har nettopp installert et nytt batteri i Galaxy J7. Umiddelbart etter utkobling faller strømmen til 80%. Når den kommer ned til omtrent 40%, vil den plutselig falle til 0% og slå seg av. Jeg kan ikke slå på igjen før den har ladet en stund. Dette er faktisk mitt andre splitter nye batteri. Noen forslag. - Paul.andersenpm

Løsning: Hei Paul. Prøv å kalibrere batteriet først. Det er en sjanse for at Android kanskje ikke oppdager de sanne batterinivåene på dette tidspunktet. Hvis batterikalibrering ikke virker, er det mulig at det er en feil på hovedkortet. For eksempel, hvis strømstyrings-IC er ødelagt, kan det føre til feil batterilesninger hele tiden. Dessverre er utskifting av hovedkort en ikke-garantert, risikabel prosedyre. Det er også uoverkommelig dyrt at det ikke er praktisk å skaffe et nytt erstatningshovedkort. Men hvis du ikke ønsker å få en ny telefon på dette tidspunktet, vil det eneste alternativet for deg være reparasjon.

Her er trinnene for hvordan du kalibrerer batteriet:

 1. Bruk telefonen ved å spille spill eller gjøre oppgaver for å fremskynde strømutladningen til telefonen slår seg av.
 2. Lad telefonen uten å slå den på igjen.
 3. Vent til batteriet sier at det er fulladet til 100%.
 4. Vent en time før du kobler telefonen fra laderen.
 5. Bruk telefonen til batteriet når 0% prosent. Telefonen skal slås av av seg selv.
 6. Lad telefonen opp til 100%, vent en time før du kobler den fra igjen.
 7. Batteriet skal nå kalibreres på nytt. Observer hvordan telefonen fungerer.