Slik løser du problemet med LG Q Stylus Screen Flickering

# LG # QStylus er en mellomstor Android-smarttelefonmodell som først ble utgitt i august 2018, og som kommer med en penn. Dette er en MIL-STD-810G-kompatibel samt en IP68-sertifisert enhet. Den har en 6,2 tommers IPS LCD-skjerm med en oppløsning på 1080 x 2160 piksler. Den har et enkelt 16MP kamera på baksiden og et enkelt 8MP selfie kamera foran. Under panseret er en Mediatek MT6750 oktakjerneprosessor som er paret med 4 GB RAM. Selv om dette er en solid enhet, er det tilfeller der visse problemer kan oppstå som vi skal ta opp i dag. I denne siste delen av feilsøkingsserien vil vi takle problemet med LG Q Stylus-skjerm.

Hvis du eier en LG Q Stylus eller annen Android-enhet for den saks skyld, er du velkommen til å kontakte oss ved hjelp av dette skjemaet. Vi hjelper deg mer enn gjerne med eventuelle bekymringer du måtte ha med enheten din. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr uten streng. Vi ber imidlertid om at når du kontakter oss, prøver å være så detaljerte som mulig slik at en nøyaktig vurdering kan gjøres og riktig løsning kan gis.

Slik løser du problemet med LG Q Stylus Screen Flickering

Det er best å ha telefonen din på den nyeste programvareversjonen før du utfører de anbefalte feilsøkingstrinnene som er oppført nedenfor. Hvis en oppdatering er tilgjengelig, foreslår jeg at du laster ned og installerer den først.

En av faktorene som kan føre til at skjermen på telefonen flimrer er en programvarefeil. En app kan ha blitt lastet ned til enheten som forårsaker problemet, eller en eller annen form for korrupte data i appen er synderen. Det vi skal gjøre akkurat nå er å feilsøke programvaren på telefonen for å løse dette problemet.

Utfør en myk tilbakestilling

Det første du må gjøre i dette spesielle tilfellet er å oppdatere telefonprogramvaren, som kan gjøres ved å starte telefonen på nytt. Selv om dette vanligvis gjøres på en enhet som ikke svarer, vil den også fungere i dette tilfellet. For å utføre denne prosedyren, trykk og hold inne av / på-knappen og volum ned til enheten slås av, ca. 8 sekunder, og slipp den deretter. Når dette er gjort, sjekk om skjermen fortsatt flimrer.

Start telefonen i sikkermodus

Noen ganger vil en app du lastet ned fra Google Play Store føre til at problemet med LG Q Stylus-skjermen flimrer på telefonen når den er installert. Dette skjer vanligvis når appen har noen feil eller er inkompatibel med telefonens programvareversjon. For å sjekke om en app du lastet ned forårsaker problemet, må du starte telefonen i sikkermodus, da bare de forhåndsinstallerte appene får kjøre i denne modusen.

 • Når skjermen er på, trykker du på og holder inne av / på-tasten.
 • Trykk på Slå av og start på nytt i alternativmenyen som vises.
 • Enheten starter på nytt, og overlegg i sikkermodus vises ikke lenger på skjermen.

Hvis problemet ikke oppstår i denne modusen, er det mest sannsynlig forårsaket av en app du installerte. Finn ut hvilken app dette er, og avinstaller den.

For å finne ut hvilken app som forårsaker dette problemet, må du prøve og feile metoden. Start telefonen normalt og avinstaller en app. Når dette er gjort, sjekk om problemet fortsatt oppstår. Gjenta dette trinnet til problemet ikke lenger oppstår. Den siste appen du avinstallerte, er sannsynligvis skyldige.

Tørk cachepartisjonen på telefonen

Telefonen din lagrer vanligvis de mest brukte dataene for enkel henting, noe som gjør at enheten fungerer bedre. Noen ganger kan disse bufrede dataene som er lagret i den dedikerte partisjonen på telefonen, bli ødelagt. Når dette skjer, vil dette vanligvis føre til at visse problemer oppstår på telefonen. For å eliminere muligheten for at dette er årsaken til problemet, må du tørke cachepartisjonen på telefonen fra gjenopprettingsmodus.

 • Trykk på Innstillinger på startskjermen.
 • Trykk på fanen Generelt.
 • Trykk på Lagring> Intern lagring.
 • Vent til menyalternativene er ferdige med beregningen.
 • Trykk på Frigjør plass.
 • Trykk på Midlertidige filer og råfiler.
 • Velg følgende alternativer: Bufret data, midlertidige filer for klippbrett, råfiler fra kameraet.
 • Trykk på Slett> SLETT

Sjekk om problemet fortsatt oppstår.

Utfør en tilbakestilling av fabrikken

Hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet med flimmer på LG Q Stylus-skjermen, er det siste alternativet å tilbakestille fabrikken. Sørg for å sikkerhetskopiere telefondataene dine før du gjør tilbakestillingen, da dette blir slettet i prosessen.

 • Slå av enheten.
 • Trykk og hold inne av / på- og volum ned-knappene.
 • Når LG-logoen vises, slipper du raskt og holder igjen på av / på-knappen mens du fortsetter å holde volum ned-knappen.
 • Når meldingen 'Slett alle brukerdata (inkludert LG- og operatørapper) og tilbakestill alle innstillinger' vises, bruker du Volum ned-knappen for å markere Ja.
 • Trykk på av / på-knappen for å tilbakestille enheten.

Når tilbakestillingen er fullført, konfigurerer du telefonen igjen, men ikke installerer noen apper ennå, og sjekk om skjermen fortsatt flimrer. Hvis det gjør det, er dette mest sannsynlig forårsaket av en defekt maskinvarekomponent. I så fall må du ta telefonen til et servicesenter og få den sjekket.