Slik løser du problemet med Google Pixel 3 XL svart skjerm

Problem med svart skjerm er et av de vanligste problemene med smarttelefoner. Telefonskjermene har, i motsetning til datamaskinens motstykke, viktigere funksjoner enn bare å vise bilder og videoer. Skjermene fungerer både som skjerm og inngangsport til operativsystemgrensesnittet. Unødvendig å si, å ha en dårlig skjerm kan helt blokkere en bruker fra å bruke enheten. I dagens innlegg gir vi deg feilsøkingstrinnene du kan gjøre hvis Google Pixel 3 XL-skjermen ikke slås på eller har blitt svart.

Hva er problemet med Google Pixel 3 XL svart skjerm?

Selv om det kan virke åpenbart for en tilfeldig observatør, kan problemet med svart skjerm bety en annen situasjon fra en bruker til en annen. Nedenfor er de tre vanlige tilfellene som viser skjemaene for Black Screen-problemet.

Problem med svart skjerm på grunn av ingen strøm

Dette er den vanligste grunnen til at mange smarttelefonbrukere på tvers av plattformer kan merke et problem som et problem med svart skjerm. I utgangspunktet er det som skjer at skjermen forblir svart bare fordi telefonen er død eller har nektet å slå den på igjen. Denne typen problem med svart skjerm ledsages vanligvis av andre tegn som:

 • mangel på LED-lysindikasjoner (fast eller blinkende),
 • fravær av lydvarsler
 • telefonen ikke lenger vibrerer når du starter den på nytt
 • telefonen ikke lenger viser tegn på lading
 • nummeret er utilgjengelig

Hvis Google Pixel 3 XL har et svart skjermproblem og har blitt helt dødt, har det et No Power-problem, og skjermen svarer nå ikke og forblir svart. I denne situasjonen er den mest sannsynlige årsaken maskinvarefeil, så reparasjon kan være den eneste effektive løsningen.

Problem med svart skjerm på grunn av skadet skjerm

En annen form for svart skjermproblem kan tilskrives en ødelagt skjerm. Dette følger ofte etter at enheten ved et uhell har falt eller utsatt den for vann eller væske. I denne situasjonen er telefonen vanligvis ikke helt død og kan fortsette å slå på igjen, vise LED-lysindikatorer, vibrere når den startes på nytt, eller ringer når nummeret blir ringt.

Hvis telefonens skjerm ble svart etter at den ble fysisk påvirket, må du sende telefonen inn for reparasjon eller utskifting.

Problem med svart skjerm på grunn av frysing eller reagerer ikke

I noen andre tilfeller kan en telefon rett og slett ikke reagerer på en ukjent feil. Hvis Android støter på en feil, prøver den vanligvis å fikse den av seg selv, men noen ganger kan den ikke være i stand til å gjøre det effektivt. Dette kan føre til at systemet mislykkes eller krasjer. Dette manifesteres vanligvis i det folk kaller frysing. Noen ganger kan systemet fryse og viser en svart skjerm. Hvis årsaken bare er en mindre feil, løser problemet vanligvis en rask omstart.

Løsninger for å løse problemet med Google Pixel 3 XL svart skjerm

Ofte er det ingen åpenbar grunn til at en Android-enhet kan fryse. En bruker må gjøre et sett med feilsøkingstrinn for å begrense faktorene. Hvis du ikke er sikker på hva som kan ha forårsaket et svart skjermproblem på Google Pixel 3 XL, bør følgende feilsøkingstrinn hjelpe deg med å finne ut av det.

Tving omstart

Hvis Pixel ikke ble droppet eller utsatt for væske og fungerte normalt før du opplevde problemet, er årsaken sannsynligvis en mindre OS-feil. Prøv å fikse det ved å starte enheten på nytt. Bare trykk og hold inne strømknappen i omtrent 10 sekunder. Etterpå må du vente på at telefonen din skal fullføre omstartssekvensen og se hva som skjer.

Lad enheten

Mange saker i svart skjerm er forårsaket av at batteriet går tom for juice. Sørg for å lade telefonen i minst 30 minutter før du prøver å slå den på igjen. Dette vil tillate at batteriet lagrer nok energi før du skyter av systemet igjen.

Bruk et annet sett med ladetilbehør

Hvis problemet skyldes en dårlig ladekabel eller adapter, anbefaler vi at du bruker et annet sett. Hvis du ikke lett kan få en annen offisiell Google-kabel og adapter, kan du prøve å låne dem fra en venn eller besøke en lokal Google-butikk.

Sjekk skjermen

Som nevnt ovenfor, er det en rekke tegn som en bruker må gjøre for å skille hvilken type Black Screen-problem han eller hun opplever. Bare husk at hvis telefonen fremdeles lades og viser tegn på liv, men skjermen forblir svart, er det sannsynligvis et skjermproblem. Hovedkortet og resten av systemet fungerer fremdeles normalt, men skjermen må kanskje repareres eller byttes ut. Kontakt Google for ytterligere støtte.

Start opp i sikker modus

Noen ganger kan en app være inkompatibel med Android eller andre apper, noe som kan føre til problemer. For å sjekke om du har et problem med en av de nedlastede appene dine, kan du starte Pixel 3 XL på nytt i sikker modus.

For å starte Pixel 3 XL i sikker modus:

 1. Trykk og hold på enhetens strømknapp.
 2. Trykk og hold på Slå av på skjermen. Trykk om nødvendig på OK.
 3. Enheten starter i sikker modus. Du ser "Sikker modus" nederst på skjermen.
 4. La Pixel 3 XL kjøre i denne modusen i minst 48 timer, slik at du merker noen forskjell.
 5. For å avslutte sikker modus, bare start enheten på nytt.

Husk at oppstart til sikker modus ikke automatisk forteller deg hvilke av appene dine som er plagsomme. Du må følge telefonen og se etter forbedringer for å identifisere om en tredjepartsapp forårsaker problemet. For å identifisere hvilke av appene dine som forårsaker problemer, bør du starte telefonen tilbake i sikker modus og følge disse trinnene:

 1. Start opp i sikker modus.
 2. Se etter problemet.
 3. Når du har bekreftet at en tredjepartsapp har skylden, kan du begynne å avinstallere apper individuelt. Vi foreslår at du begynner med de siste du la til.
 4. Etter at du har avinstallert en app, må du starte telefonen på nytt til normal modus og se etter problemet.
 5. Hvis Pixel 3 XL fremdeles er problematisk, gjenta trinn 1-4.

Reparere

Det er noen ting du bør vurdere før du bestemmer deg for å sende Pixel 3 XL til Google for å bli reparert. Dette er elementene du må sjekke:

 • telefonen er helt død (ingen strøm)
 • lades ikke (selv etter bruk av et annet kjent arbeidssett med kabel og adapter)
 • telefonen ved et uhell falt
 • skjermen slås ikke på etter at telefonen ble våt
 • ingen av forslagene ovenfor hjalp ikke

Hvis Pixel 3 XL har noen av elementene ovenfor, må du ikke kaste bort tiden din på å lete etter programvareløsninger lenger. Dette betyr bare at det er en dypere grunn til at skjermen er svart eller ikke slås på. La en profesjonell håndtere situasjonen slik at riktig maskinvarediagnostikk kan gjøres.