Samsung Galaxy Note 9: Sikker modus, Tørk cache-partisjon og tilbakestill applikasjoner

En av årsakene til problemer med smarttelefonene dine er noen av applikasjonene du installerte. Det er tider når enheten ikke starter, fordi det er apper som fortsetter å henge. Problemer som dette er av mindre karakter, men de kommer til og med til de kraftigste smarttelefonene i markedet i dag, som den nye Samsung Galaxy Note 9.

Det er viktig at du vet hvordan du starter telefonen på nytt i sikkermodus fordi du trenger den hvis problemet skyldes applikasjoner fra tredjepart. Du må også vite hvordan du sletter systembufferen fordi det er noen ganger at disse små midlertidige filene blir ødelagt og blir foreldet, noe som kan føre til ytelsesproblemer.

Videre anbefales det å vite hvordan du tilbakestiller applikasjoner, uansett om de er tredjeparter eller forhåndsinstallert, fordi det er det beste middelet når problemer oppstår på grunn av noen problemer med apper. Jeg vil gå gjennom hvordan du gjør disse prosedyrene, så fortsett å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg på en eller annen måte.

Nå, før noe annet, hvis du har andre problemer med telefonen din, må du passe på feilsøkingssiden vår, for vi har allerede gitt løsninger på hundrevis av problemer rapportert av våre lesere. Oddsen er at vi kanskje allerede har gitt en løsning på problemet du har for øyeblikket, så prøv å finne problemer som ligner på din på den siden, og bruk gjerne løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer, eller hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android-spørsmål og trykke på send for å kontakte oss.

Slik starter du Samsung Galaxy Note 9 på nytt i sikkermodus

Alle tredjepartsapper og -tjenester blir midlertidig deaktivert når du starter telefonen i sikker modus. Denne prosedyren er veldig viktig i feilsøkingsproblemer der telefonen ikke kan kjøre i normal modus.

For problemer der enheten går så sakte, kan du også bruke denne metoden for å observere telefonen din for å vite om den fremdeles fungerer perfekt når alle tredjeparter er deaktivert. Det samme gjelder hvis du hjemsøkes av popup-vinduer som ofte er innebygd i eller forårsaket av apper som er fullpakket med en rekke annonser eller skadelig programvare.

Slik starter du Galaxy Note 9 på nytt i sikkermodus ...

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold inne av / på- tasten forbi skjermbildet for modellnavn som vises på skjermen.
 3. Når SAMSUNG vises på skjermen, slipper du av / på- tasten.
 4. Rett etter at du slipper av / på-tasten, holder du nede Volum ned- tasten.
 5. Fortsett å holde volum ned- tasten til enheten er ferdig på nytt.
 6. Når sikkermodus vises nederst til venstre på skjermen, slipper du volum ned- tasten.

Når telefonen din har kjørt i denne modusen, må du følge den nøye og sammenligne ytelsen når den kjører i normal modus. Vanligvis, hvis problemet skyldes tredjeparter, vil telefonen kjøre raskere og jevnere i denne modusen.

Slik tørker du cache-partisjon av Samsung Galaxy Note 9

Det er tider når telefonen har noen fastvareproblemer som du ikke trenger å tilbakestille. Tørking av innholdet i hurtigbufferpartisjonen kan være nok til å gjøre det til vanlig bruk. Hvis du tørker av hurtigbufferpartisjonen, slettes systembufferen, som av en eller annen grunn kan være ødelagt. Disse filene kan være små og midlertidige, men de kan forårsake mye problemer for telefonen din hvis de blir ødelagt eller blir foreldet. Derfor anbefales det å tørke cachepartisjonen på telefonen din fra tid til annen. Og du trenger ikke å ta sikkerhetskopi av viktige filer og data, da de ikke blir berørt. Slik gjør du det:

 1. Slå av enheten.
 2. Trykk og hold Volum opp- tasten og Bixby- tasten, og trykk deretter på og hold inne av / på- tasten.
 3. Når Android-logoen vises, slipper du alle tre tastene.
 4. En melding om å installere systemoppdatering vil vises i 30-60 sekunder før menyalternativene for Android-systemgjenoppretting vises.
 5. Trykk på Volum ned- tasten flere ganger for å markere tørk cache-partisjonen .
 6. Trykk på av / på- tasten for å velge.
 7. Trykk på Volum ned- tasten for å markere ja , dem og trykk på av / på- knappen for å velge.
 8. Når tørk cache-partisjonen er fullført, blir Reboot-systemet nå uthevet.
 9. Trykk på av / på- knappen for å starte enheten på nytt.

Enheten kan ta litt omstart etter å ha gjort dette, siden den vil gjenopprette slettet cache. Bare vent til den blir aktiv, og fortsett deretter observasjonen din for å vite om problemet fortsatt vedvarer eller er løst.

Slik tilbakestiller du applikasjoner på Samsung Galaxy Note 9

Å tilbakestille et program betyr å tømme hurtigbufferen og dataene. Denne prosedyren er veldig effektiv til å fikse apprelaterte problemer og feil. Hvis du får en feil som "Dessverre har en app stoppet", er problemet oftere med appen, og denne prosedyren er en perfekt løsning. Slik gjør du det på notat 9:

 1. På startskjermen sveiper du opp på et tomt område for å åpne Apps skuffen.
 2. Trykk på Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på ønsket program i standardlisten.
 4. For å vise forhåndsinstallerte apper, trykk på Meny > Vis systemapp .
 5. Trykk på Lagring > Tøm CACHE > Tøm data > SLETT .

Etter å ha gjort dette, åpne appen du har problemer med for å bekrefte om problemet er løst. Hvis ikke, og hvis du har å gjøre med en tredjepartsapp, kan du prøve å avinstallere den for å fjerne alle tilknytningene til firmware og andre apper. Deretter laster du den ned fra Play Store og installerer den på nytt.

 1. På startskjermen sveiper du opp på et tomt område for å åpne Apps skuffen.
 2. Trykk på Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på ønsket program i standardlisten.
 4. For å vise forhåndsinstallerte apper, trykk på Meny > Vis systemapper .
 5. Trykk på AVINSTALLER > OK .

Eller du kan også prøve å finne en oppdatering for den, da det er tider når appproblemer skyldes kompatibilitet ...

 1. På startskjermen sveiper du opp på et tomt område for å åpne Apps skuffen.
 2. Trykk på Play Store > Meny > Mine apper .
 3. For å oppdatere apper automatisk, trykk på Meny > Innstillinger > Oppdater apper automatisk .
 4. Velg ett av følgende alternativer:
  • Trykk på Oppdater [xx] for å oppdatere alle applikasjoner med tilgjengelige oppdateringer.
  • Trykk på et enkelt program og deretter på Oppdater for å oppdatere et enkelt program.

Jeg håper at disse enkle opplæringene kan hjelpe deg med å løse problemer med din nye Samsung Galaxy Note 9. Hvis du har andre bekymringer du vil dele med oss, er du velkommen til å kontakte oss eller legge igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.