Hva gjør jeg hvis Samsung Galaxy Note 9 ikke lades opp?

Ladingsrelaterte problemer er blant de vanligste klagene vi mottar fra leserne, og det har allerede vært en trend at vi alltid mottar rapporter om noen enheter som ikke vil lade opp hver gang en ny flaggskipsenhet. Vi forventer det samme når Samsung Galaxy Note 9 slippes.

Dette er et veldig kort innlegg som viser praktiske måter på hva du bør gjøre hvis den nye enheten ikke vil svare på laderen. En ny telefon skal fungere skikkelig i alle aspekter uten problemer, men det er tider når mindre problemer oppstår, så du må gjøre noen veldig grunnleggende prosedyrer før du bestemmer deg for å returnere telefonen til butikken.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke feilsøkingssiden vår, siden vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Hva du bør gjøre hvis den nye Galaxy Note 9 ikke lades?

Når det gjelder splitter ny telefon, trenger du bare å sørge for at det virkelig er et problem med den, for hvis det er tilfelle, kan du alltid gå tilbake til butikken og få den erstattet. Det er også viktig at du gjør noen grunnleggende feilsøking, da det kan spare deg fra en tur tilbake til butikken. Når det er sagt, her er hva jeg foreslår at du gjør ...

  1. Test telefonen ved hjelp av den kablede laderen og sørg for at den siste er koblet til et stikkontakt.
  2. La telefonen være koblet til laderen i minst 5 minutter, selv om den ikke viser ladetegnene.
  3. Mens den fremdeles er koblet til laderen, utfører du tvungen omstart ved å trykke og holde nede både volum ned og av / på-tastene samtidig i 45 sekunder eller mer.
  4. Hvis den fremdeles ikke svarer, kan du prøve å koble telefonen til en datamaskin hvis mulig. Dette vil gi enheten en alternativ strømkilde.
  5. Hvis du har en trådløs lader, kan du også prøve å bruke den til å vite om telefonen svarer på den.
  6. På den annen side, hvis Galaxy Note 9 fortsatt er slått på, men ikke vil svare på laderen, kan du prøve å starte den på nytt. Jeg vil også foreslå å tilbakestille det hvis problemet vedvarer. Gjør dette før du bestemmer deg for å ta telefonen til butikken.
  7. Etter å ha gjort alle disse tingene og telefonen din fortsatt ikke svarer, sjekk deretter ladeporten på telefonen for å se om det er noe som hindrer tilkoblingen. Se etter rusk, lo eller andre fremmedlegemer som kan hindre ledning.
  8. Du kan også sjekke den fysiske tilstanden til den du bruker til å lade telefonen. Hvis du har en annen kompatibel lader, kan du også prøve å bruke den til å vite om telefonen lades, for hvis den fortsatt ikke vil, må du ta telefonen tilbake til butikken og få den byttet ut.

Samsung og dets forhandlere er nå raske til å erstatte telefoner med mulige maskinvareproblemer, forutsatt at det ikke er tegn på fysisk og flytende skade. Det er alltid en mulighet for at slike problemer skyldes produksjon, og de kan virkelig ikke gjøre noe med det bortsett fra å bytte den defekte telefonen med en fungerende.

Jeg håper at denne feilsøkingsveiledningen kan hjelpe deg på en eller annen måte. Hvis du har andre problemer du vil dele med oss, kan du kontakte oss når som helst eller legge igjen en kommentar nedenfor.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.