Slik løser du Dota 2-krasj mens du er i en kamp Juli 2020

Krasjer eller fryser Dota 2-spillet ditt i hovedmenyen eller midt i spillet? Dota 2-spillere støter på problemer fra tid til annen, og krasjproblemer er en av dem. Den gode nyheten er at dette problemet vanligvis løses enkelt ved å oppdatere eller verifisere spillfilene. Hvis disse to ikke fungerer, vil denne guiden også vise deg noen andre potensielle løsninger å prøve.

Hva er de vanlige årsakene til at Dota 2 krasjer eller fryser

Det er flere mulige årsaker til at Dota 2 kan krasje eller fryse. La oss sjekke hver av disse årsakene nedenfor.

Tilfeldig Steam- eller Dota 2-klientfeil.

Hvis Dota 2-spillet ditt krasjer sjelden, er det mulig at årsaken til problemet kan være mindre eller midlertidig. Steam-klient og spillene kan noen ganger utvikle feil. Disse typer bugs blir enkelt løst, men ved å gjøre enkel feilsøking, for eksempel en omstart av datamaskinen eller Steam eller omstart av spillklienten.

Problemer med programvare eller drivere.

I noen tilfeller kan den unike tilstanden til PC-programvaren være årsaken til en spillfeil. Utdatert, gammel eller piratkopiert Windows-programvare kan noen ganger føre til konflikter med noen spill. Forsikre deg om at datamaskinens programvaremiljø kjører den nyeste versjonen for å unngå feil. Du vil også holde driverne dine, spesielt GPU-ene, oppdatert. Utdaterte grafikkortdrivere kan føre til forskjellige typer problemer, alt fra krasj, FPS-fall, til feil i lanseringen.

LES OGSÅ : Hvordan sjekke om AMD GPU driveroppdateringer

Andre applikasjoner kan også forstyrre andre programmer eller spill. Hvis Dota 2 krasjproblem startet etter at du har installert en ny app, bør du vurdere å fjerne det nye programmet for å se om det er årsaken.

Programmer som kan manipulere spill som ArtMoney, Cheat Engine og andre lignende applikasjoner kan forårsake Steam-problemer. Hvis du har en som kjører akkurat nå, kan du prøve å slå den av eller slette den helt og se om det vil hjelpe.

Korrupte spillfiler.

Et stort antall Dota 2-problemer skyldes problemer med spillfilene. For å sikre at Dota 2-klienten kjører en ren versjon, kan du prøve å verifisere integriteten til spillfilene eller installere spillet på nytt.

Maskinvareproblem.

I andre sjeldne tilfeller kan et Steam-spill støte på et problem på grunn av en maskinvarefeil. Hvis du mistenker at datamaskinen din kan ha en maskinvarefeil, må du merke tegnene du opplever først. For eksempel, hvis du opplever treg ytelsesproblemer med spillene dine, er det mulig at systemet kan kjøre med utilstrekkelig minne, GPU-problemer eller andre CPU-relaterte problemer.

Feilsøking av maskinvare er i seg selv et helt annet tema og krever en grundig analyse av problemet.

Løsninger på Dota 2 krasjer etter lasting eller mens du er i en kamp

Hvis du bare har et krasjproblem når du spiller Dota 2, mens resten av spillene er fine, sjekk ut de mulige løsningene du kan prøve nedenfor.

 1. Start Steam og Dota 2-klienten på nytt.

  Lukk Dota 2-spillet og logg ut av Steam-kontoen din. Lukk deretter Steam-klienten ved hjelp av Oppgavebehandling (trykk CTRL + ALD + DEL). Når Steam har lukket, start PCen på nytt.

  Etter at datamaskinen din har startet på nytt, åpner du Steam igjen, logger på kontoen din og ser om Dota 2 nå fungerer.

 2. Se etter feil.

  Krasjer Dota 2-klienten din med en feilmelding? Noen ganger kan problemer med Steam eller Dota 2-servere føre til krasj. Hvis det er en spesifikk feil som dukker opp under eller etter krasj, kan du prøve å gjøre et raskt Google-søk om feilen for å se om det er et serverproblem. Du kan også referere til Steam-støttesiden for en bestemt feil.

 3. Oppdater programvare og drivere.

  Du må sørge for at datamaskinens programvare alltid er oppdatert. Dette er en av de enkleste måtene å minimere problemer. 

  Det samme skal gjøres med grafikkortene dine. Selv om grafikkortet ditt oppfyller minimumskravene eller overskrider dem, må det regelmessig oppdateres for å holde feil borte.

  Sjekk ut lenkene nedenfor for å oppdatere GPU-driverne.

  Nvidia - //www.nvidia.com/Download/index.aspx

  AMD - //www.amd.com/support

 4. Bekreft Dota 2-spillfiler.

  Dette er en av de effektive løsningene for Dota 2-krasjproblemer så langt. Lær hvordan du gjør denne løsningen ved å følge denne artikkelen.

 5. Last ned Dota 2-filer på nytt.

  Hvis Dota 2-spillet ditt fortsetter å krasje, er det mulig at spillfilene kan være korrupte. Du kan hente alle Dota 2-spillfiler på nytt for å løse problemet. Dette er hvordan:

  -Slå av Steam helt.

  -Bla gjennom til Steam-installasjonen din (vanligvis C: \ Program Files (x86) \ Steam \)

  -Bytt navn på "steamapps" -mappen til "old_steamapps"

  -Ransett Steam og installer spillet på nytt.

  -Når installasjonen er fullført, tester du problemet.

  -Hvis dette løser problemet, kan du kopiere de nye filene til "old_steamapps" -mappen og gi den nytt navn til "steamapps" for å gjenopprette de andre spillene uten å laste ned på nytt.

  -Hvis problemet ikke er løst, kan du gi nytt navn til mappen for å unngå å måtte installere andre spill på nytt.

Foreslåtte målinger:

 • Slik løser du Modern Warfare 2 Remastered Crashing Xbox One
 • Slik løser du Dota 2 Lag eller FPS Drop In Main Menu or Intro
 • Hvordan sjekke FPS, CPU-bruk og GPU-bruk i spill
 • Slik justerer du bilder eller FPS på grafikkortet ditt NVIDIA eller AMD

Besøk vår GalaxyS2 Youtube-kanal for mer feilsøkingsvideoer.