Hvordan øke hastigheten og redusere avspillingshastigheten på Netflix

Selv om ikke alle, lurer noen Netflix-brukere på om det er en måte å endre avspillingshastighet når de ser på show. Tross alt har Googles Youtube allerede variabel avspillingshastighet, og det fungerer bra. 

Netflix har prøvd å innlemme funksjonen i et eksperiment for noen brukere, men den største kilden til friksjon til ideen kommer ikke fra abonnenter, men fra regissører og forfattere. Noen høyprofilerte regissører (som Judd Apatow, Brad Bird, Peyton Reed, for å nevne noen få) har uttrykt sin negative reaksjon på eksperimentet og Netflix ga etter for dem, og til slutt drepte ideen.

Heldigvis er det tredjeparts Google Chrome-utvidelser som du kan bruke til å endre avspillingshastigheter. Denne guiden viser deg hvordan du får tak i disse utvidelsene.

Endrer avspillingshastighet på Netflix

Den beste nettleseren for å se Netflix er Google Chrome, så vi bruker den til denne demonstrasjonen. Siden Netflix ikke støtter variabel avspillingshastighet, må du bruke en tredjepartsutvidelse.

Før vi gir deg en kort liste over utvidelser du vil bruke, vil vi gi deg råd om at du kan installere utvidelsen direkte ved å klikke på lenkene nedenfor. For å gjøre dette lettere, må du åpne denne korte opplæringen ved hjelp av Google Chrome.

Hvis du ikke aner hvor du finner den nylig installerte utvidelsen din, klikker du bare på Innstillinger- ikonet øverst til høyre.

Se deretter etter Flere verktøy> Utvidelser .

Forsikre deg om at utvidelsen du vil bruke er aktivert.

Du bør se utvidelsesikonet øverst til høyre i nettleseren din.

Utvidelser for å endre avspillingshastighet på Netflix

Det er tre utvidelser som vi inkluderer i denne guiden. Hver og en har sine egne særpreg, så det er opp til deg hvilken av dem du vil bruke.

Videohastighet: Se videoer med 1,25x-2x hastighet

Denne utvidelsen støtter ikke bare Netflix, men også andre videosider. Hvis hovedformålet ditt er å finne en utvidelse for hovedsakelig å øke hastigheten på Netflix-show, er denne utvidelsen bra for deg. Den er i stand til å øke hastigheten på Netflix opp til 2x hastighet, noe som er veldig praktisk når du vil redusere klokkeslettet drastisk, men ikke vil hoppe over scener.

Prøv denne utvidelsen nå ved å følge denne lenken.

Video Speed ​​Controller

Hvis du vil tilpasse hastighetsintervaller manuelt mens du ser, er denne utvidelsen det beste alternativet du har. Du kan enkelt øke hastigheten, bremse ned, avansere og spole tilbake videoene dine ved hjelp av snarveier. Ved å sveve musepekeren over venstre hjørne av skjermen, kan hastigheten økes eller reduseres komfortabelt ved å trykke på en knapp.

Få denne utvidelsen ved å følge denne lenken.

SpeedUp: Netflix, Prime videoer

Som de andre utvidelsene i denne listen, støtter SpeedUp andre online streaming-nettsteder. Hovedsakelig er denne utvidelsen her for å hjelpe deg med å endre videohastigheten. Hvis du vil ha et utmerket verktøy for å kontrollere hastigheten på videoer, vil vi si at du prøver denne.

Få denne utvidelsen ved å følge denne lenken.

Foreslåtte målinger:

  • Slik kopierer du kontakter fra Samsung-telefon til SIM-kort
  • Slik endrer du avspillingshastighet på Android Youtube-appen
  • Hvordan tekst på PC med Android-meldinger
  • Slik slår du på Ikke forstyrr i Samsung

Få hjelp fra oss

Har du problemer med telefonen din? Kontakt oss gjerne ved hjelp av dette skjemaet. Vi prøver å hjelpe. Vi lager også videoer for de som ønsker å følge visuelle instruksjoner. Besøk Youtube-siden vår for feilsøking.