Slik løser du Pandora som fortsetter å krasje på Samsung Galaxy S8 (enkle trinn)

Pandora Music eller bare Pandora oppdateres regelmessig av utviklerne for å sikre at den fungerer perfekt på alle enheter som kan kjøre den. Imidlertid kan problemet oppstå her og der, og den vanligste av dem er ofte representert av feilen "Dessverre har Pandora stoppet." Det forteller deg i grunn at Pandora-appen av en eller annen grunn sluttet å fungere eller ikke lenger kunne kjøre.

I dette innlegget vil jeg lede deg gjennom for å fikse dette problemet, da jeg vil dele med deg en løsning som fungerte med andre. Ikke bekymre deg, dette problemet er egentlig ikke så alvorlig, og du kan fikse det på egenhånd uten hjelp fra en tekniker. Hvis du er en av eierne av Galaxy S8 og for øyeblikket har problemer med å streame eller lytte til musikk gjennom Pandora, kan du fortsette å lese, da dette innlegget kanskje kan hjelpe deg.

Før du går videre, hvis du fant dette innlegget fordi du prøvde å finne en løsning på problemet ditt, kan du prøve å besøke vår feilsøkingsside for Galaxy S8, ettersom vi allerede har adressert de fleste av de ofte rapporterte problemene med telefonen. Vi har allerede gitt løsninger på noen av problemene som er rapportert av leserne, så prøv å finne problemer som ligner på din, og bruk løsningene vi foreslo. Hvis de ikke fungerer for deg, og hvis du trenger ytterligere hjelp, kan du fylle ut spørreskjemaet for Android og trykke på send.

Løsning på en krasjende Pandora-app på Galaxy S8

Dette er i utgangspunktet bare et app-relatert problem, og en telefon som Galaxy S8 med virkelig imponerende tekniske spesifikasjoner burde ikke ha noen problemer med å kjøre Pandora. Dette kan bare være ett av de isolerte problemene du kan støte på nå og da, men for å fikse det, prøv å gjøre disse trinnene:

Første løsning: Start telefonen på nytt

Det er mer å starte på nytt enn å bare slå telefonen av og på igjen. Det er mange små ting som skjer i bakgrunnen, og disse små tingene har faktisk stor innvirkning på ytelsen til telefonen din. Hvis dette problemet startet uten tilsynelatende grunn eller nettopp startet ut av det blå, er det en mulighet for at det bare skyldes et mindre system eller appfeil, og en omstart kan ta seg av det.

Du kan gjøre den vanlige omstartsekvensen eller prøve den tvungne omstarten, da den faktisk oppdaterer telefonens minne. For å gjøre det, trykk og hold nede Volum ned-knappen og av / på-knappen samtidig i 10 sekunder. Telefonen starter på nytt normalt etter det.

Åpne Pandora og prøv å se om det fortsatt vil krasje, eller om feilen fremdeles vil dukke opp etter det. I så fall gjør du neste metode, da det er mer effektivt enn dette.

RELATERTE POSTER:

 • Hva du skal gjøre når Samsung Galaxy S8 begynner å vise feilmeldingen "Dessverre har kontaktene stoppet" [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som viser "Dessverre har prosessen com.android.phone stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som viser "Dessverre har galleriet stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy S8 fortsetter å vises "Dessverre har telefonen stoppet" feil [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy S8 viser feilmeldingen "Dessverre har kontakter stoppet" [Feilsøkingsveiledning]

Andre løsning: Fjern Pandoras hurtigbuffer og data

Så langt er dette løsningen som fungerte med så mange Pandora-brukere, men det er en fangst, all musikken du har lastet ned vil bli slettet. Det er egentlig ikke så mye bry, for disse sporene er knyttet til kontoen din, slik at du kan laste dem ned på nytt når problemet er løst, og det er det viktigste akkurat nå.

Slik tilbakestiller du Pandora-appen:

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Pandora .
 5. Trykk på Lagring .
 6. Trykk på CLEAR CACHE.
 7. Trykk på hurtigbufrede data .
 8. Trykk på Tøm.

Dette kan være det eneste du må gjøre for å bli kvitt feilmeldingen "Dessverre har Pandora stoppet" og fortsette å bruke appen uten problemer. Imidlertid, hvis problemet fortsetter etter dette, kan du fortsatt ha noe med det.

Tredje løsning: Avinstaller og installer Pandora på nytt (valgfritt)

Vanligvis vil jeg anbefale å oppdatere appen, men i dette tilfellet tror jeg det er bedre å bare avinstallere appen for å fjerne alle filene som er tilknyttet den, og deretter installere den på nytt for å sikre at du har den nyeste versjonen av Pandora på telefonen.

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Gå til startskjermbildet: Naviger: Innstillinger > Apper .
 3. Trykk på App Manager.
 4. Finn og trykk deretter på Pandora .
 5. Trykk på AVINSTALLER .
 6. Gå gjennom varselet, og trykk deretter på OK for å bekrefte.
 7. Start telefonen på nytt for å oppdatere minnet og andre tilkoblinger.

For å installere Pandora på nytt, følg disse trinnene ...

 1. Berør og sveip opp eller ned på startskjermen for å vise alle appene.
 2. Trykk på Play Store .
 3. Skriv 'pandora' i søkeboksen.
 4. Velg Pandora og trykk deretter på Installer .
 5. For å fortsette, gå gjennom de nødvendige apptillatelsene og trykk deretter på Godta .

Disse tre prosedyrene kan sikkert løse dette problemet og få Pandora til å kjøre problemfritt på telefonen din igjen.

Ta kontakt med oss

Vi er alltid åpne for dine problemer, spørsmål og forslag, så kontakt oss gjerne ved å fylle ut dette skjemaet. Dette er en gratis tjeneste vi tilbyr, og vi belaster deg ikke en krone for det. Men vær oppmerksom på at vi mottar hundrevis av e-poster hver dag, og det er umulig for oss å svare på hver eneste en av dem. Men vær trygg på at vi leser hver melding vi mottar. For de som vi har hjulpet, kan du spre ordet ved å dele innleggene våre til vennene dine eller ved å like Facebook- og Google+ siden eller følge oss på Twitter.

Innlegg du kanskje også vil lese:

 • Hva skal jeg gjøre hvis Samsung Galaxy S8 fortsetter å starte på nytt alene etter rotprosessen [Feilsøkingsveiledning]
 • Hva skal jeg gjøre når den nye Samsung Galaxy S8 setter seg fast på Verizon-skjermen under oppstart [Feilsøkingsveiledning]
 • Samsung Galaxy S8 begynte å dukke opp "Dessverre har innstillinger stoppet" feil etter en oppdatering [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 som ikke kan fortsette å starte opp, men fortsetter å starte på nytt i stedet [Feilsøkingsveiledning]
 • Hvordan fikse Samsung Galaxy S8 med feilmeldingen "Dessverre har innstillingene stoppet" [Feilsøkingsveiledning]